Keystone logo
Le Cordon Bleu University Perú

Le Cordon Bleu University Perú

Le Cordon Bleu University Perú

Εισαγωγή

Σήμερα, οι μεγάλοι σεφ του Le Cordon Bleu έχουν μακρά ιστορία. Οι περισσότεροι έχουν εργαστεί σε εστιατόρια αναγνωρισμένα και βραβευμένα από τον οδηγό Michelin, και έχουν κερδίσει διακεκριμένους διαγωνισμούς. Χρόνο με το χρόνο, οι Cordon Bleu Chefs μεταδίδουν την εμπειρία και τις γνώσεις τους σε μαθητές από περισσότερες από 70 χώρες. Διδάσκοντας τις τεχνικές και τις μεθόδους μαγειρέματος, ζαχαροπλαστικής και ψησίματος που έχουν κωδικοποιηθεί στη Γαλλία τα τελευταία 500 χρόνια, παρέχοντας στους μαθητές μαγειρική εκπαίδευση που τους επιτρέπει να εφαρμόσουν τις γνώσεις που αποκτήθηκαν για να αναπτύξουν οποιοδήποτε είδος κουζίνας οπουδήποτε στον κόσμο.

Για τη Νότια Αμερική, το Le Cordon Bleu προσφέρει διεθνή διπλώματα στο ξενοδοχείο, το εστιατόριο και τη σχετική διαχείριση. γαστρονομία και μαγειρική τέχνη · κουζίνα; ζαχαροπλαστείο; μπαρ και κοκτέιλ μπαρ Επιπλέον, προσφέρουμε τη μοναδική MASTER CUISINE στη Νότια Αμερική, καθώς και διεθνή διπλώματα μάρκετινγκ για εστιατόρια και γαστρονομικές υπηρεσίες. διαχείριση εστιατορίων; τη στρατηγική κατεύθυνση της διαμονής · και διοργάνωση εκδηλώσεων και τροφοδοσίας · μεταξύ άλλων μαθημάτων εξειδίκευσης και εποχιακών δωρεάν μαθημάτων.

Κάθε χρόνο το Le Cordon Bleu συμμετέχει σε περισσότερες από 50 διεθνείς εκδηλώσεις, όπως φεστιβάλ, συνέδρια και επαγγελματικά συνέδρια. Παρομοίως, συμμετέχει και ενεργεί ως κριτική επιτροπή για διεθνείς διαγωνισμούς. Το Le Cordon Bleu είναι ενεργό μέλος των μαγειρικών και πολιτιστικών ενώσεων: ανήκει μεταξύ άλλων στη Συμμαχία Française του Παρισιού (ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου), στο Cha Chne des Rôtisseurs και στο IACP (International Association of Culinary Professionals). Από την ίδρυσή της, το Le Cordon Bleu έχει δημοσιεύσει βιβλία μαγειρικής για ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Η σειρά του "Le Cordon Bleu Home Collection" έχει μεταφραστεί σε 17 γλώσσες και έχει πουλήσει περισσότερα από 6 εκατομμύρια αντίτυπα, εκ των οποίων σχεδόν ένα εκατομμύριο ήταν της γαλλικής έκδοσης. Pierre Deux French Country και FCLstyle.com.

Στο τέλος της τελευταίας χιλιετίας, ο André Cointreau, Πρόεδρος του Le Cordon Bleu, στο πλαίσιο της πολιτικής επέκτασής του, περιόδευσε σε όλη τη Λατινική Αμερική, για να δημιουργήσει την πρώτη ισπανόφωνη έδρα και επέλεξε το Περού και το INAT για τη δημιουργικότητα και τη σοβαρότητά τους. της δουλειάς τους.

Έτσι, στις 26 Μαρτίου 2000, ο κ. André Cointreau, Πρόεδρος της Le Cordon Bleu, και ο Δρ Sixtilio Dalmau Castañón, Γενικός Διευθυντής της INAT, υπέγραψαν τη συμφωνία που επέτρεψε τη γέννηση του «Le Cordon Bleu Peru».

Τοποθεσίες

  • Magdalena del Mar

    Avenida General Salaverry,3180, 15076, Magdalena del Mar

    Ερωτήσεις