BAΕπιχειρήσεων - Διοίκηση Μαζικής Εστίασης
Kendall College
Πληροφορία κλειδί
Επιλέξτε τοποθεσία
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Chicago, Ηνωμένες Πολιτείες
Γλώσσες
Ζητήστε πληροφορίες
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Sep 2023
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
BA in Business - Διαχείριση Foodservice
 
Η συγκέντρωση Foodservice Διαχείρισης παρέχει στους φοιτητές επιχειρήσεων με ένα στερεό θεμέλιο σε όλους τους τομείς της διαχείρισης της μαζικής εστίασης και των τροφίμων που σχετίζονται με βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών, την προμήθεια, την παραγωγή, τη διανομή και την εξυπηρέτηση, καθώς και τη συμπεριφορά των καταναλωτών.
 
Η συγκέντρωση επικεντρώνεται στην προετοιμασία τους αποφοίτους να εργαστούν για το δίκτυο που βασίζεται, εργασίες μεγάλης κλίμακας, όπως η αλυσίδα και εστιατορίων franchise και εταιρείες catering, καθώς και μεγάλες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και διανομής τροφίμων ότι η δέσμη μέτρων, την προετοιμασία ή / και προσφοράς τροφίμων στις εγκαταστάσεις, όπως σχολεία , εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης και άλλες εμπορικές επιχειρήσεις.
 
Όπως και άλλα προγράμματα Kendall, οι μαθητές μαθαίνουν από μια συναρπαστική εκπαιδευτική διαδικασία η οποία περιλαμβάνει πρακτική της βιομηχανίας, καθώς και μια ολοκληρωμένη ανώτερος του έργου.
Foodservice δειγματοληψίας μαθήματος Διαχείρισης:
Εισαγωγή στη Διοίκηση Foodservice - διερευνά την τεράστια παγκόσμια βιομηχανία μαζικής εστίασης όπως σίτιση των συμβάσεων, οι εργασίες του ξενοδοχείου, ανεξάρτητα εστιατόρια, ανώτερος διαβίωσης, εκπαίδευσης μαζικής εστίασης, την προσωπική σεφ, catering, την έρευνα και την ανάπτυξη.
 
Foodservice Ποσότητα / Παραγωγή - επικεντρώνεται στις στρατηγικές για την εξυπηρέτηση του μεγάλου αριθμού των ανθρώπων συμπεριλαμβανομένων ποσότητα αγοράς τροφίμων, της παραγωγής και των υπηρεσιών, καθώς και την ασφάλεια των τροφίμων, την προμήθεια, τις καθημερινές λειτουργίες, τα συστήματα διανομής τροφίμων και επίτροπος συστήματα.
 
Logistics Διαχείριση της Foodservice - παρέχει μια επισκόπηση των συστημάτων και των διαδικασιών που εμπλέκονται στην αγορά και τη διανομή των τροφίμων σε μεγάλες γεωγραφικές περιοχές.Οι μαθητές μαθαίνουν τις έννοιες της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας, τη διανομή, την παραγωγή και τη μετακίνηση των τροφίμων σε μεγάλες ποσότητες, διαχείριση αποθεμάτων και παράδοση σε μακρινές δύσκολο να φτάσει τοποθεσίες.
 
Συμπεριφορά Καταναλωτή - εξετάζει πώς οι καταναλωτές κάνουν τις αποφάσεις αγοράς που στηρίζεται στη λογική και παράλογη κριτήρια. Οι μαθητές ανακαλύπτουν τις βάσεις της σύγχρονης διαφήμισης, προώθησης και στρατηγικές merchandising.
 
Υγιεινή - διδάσκει στους μαθητές πώς να εξασφαλίσει μια υγιή και ασφαλή λειτουργία μαζικής εστίασης όπως HAACP (Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου), προσωπική υγιεινή, αγορά τροφίμων / λήψη / αποθήκευση, την προετοιμασία και το σερβίρισμα των τροφίμων, τη μόλυνση των τροφίμων, τροφιμογενών νόσων και παρασίτων.
 
Συστατικά - εισάγει τους φοιτητές σε κοινή ορολογία της βιομηχανίας τροφίμων, που τους επιτρέπει να κατανοήσουν τα βασικά στοιχεία της ταυτότητας των τροφίμων και ποτών με έμφαση στην κοινή χρήση, καθώς και εξοικείωση με serviceware και γενικά εξοπλισμό κουζίνας.
 
Τρόφιμα και Ποτά Διαχείρισης - προκαλεί τους μαθητές να κάνουν αποτελεσματικές επιχειρηματικές αποφάσεις, μελετώντας διαφορετικά σενάρια λειτουργίας. Οι μαθητές μαθαίνουν σχεδιασμό μενού και έννοιες έλεγχο του κόστους, την ανάπτυξη προϋπολογισμών, αναλύει τις οικονομικές καταστάσεις, προτείνουμε λειτουργικές προσαρμογές, να χειριστεί τα θέματα των ανθρωπίνων πόρων, και να λαμβάνουν αποφάσεις πολιτικής που επηρεάζουν τη διαχείριση, το προσωπικό και την ιδιοκτησία.
 
Ανθρώπινης Διατροφής - ερευνά το ρόλο της διατροφής στα τρόφιμα και την υγεία και η διατροφή έχει επιπτώσεις στη βιομηχανία μαζικής εστίασης. Οι μαθητές μαθαίνουν βασικές έννοιες διατροφή και να συζητήσουν τρέχοντα ευρήματα και διαμάχες.Μαζί εξερευνούν τα τρόφιμα, οι ετικέτες, συνταγές και τα μενού για θρεπτικά οφέλη, και οι δίαιτες σχέδιο και τις στρατηγικές μάρκετινγκ για εξειδικευμένες πληθυσμούς.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Honors Bachelor of Commerce (Culinary Management)/Honors Bachelor of Commerce (Culinary Management) (Bridging)
- Toronto, Καναδάς
Πτυχίο F&B και Διοίκηση Φιλοξενίας
- Paris, Γαλλία
Bachelor in International Culinary Arts Management
- Écully, Γαλλία