Επαγγελματικό πτυχίο τεχνολογικών επιστημών στις μαγειρικές τέχνες
St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Kaunas, Λιθουανία
Γλώσσες
Λιθουανικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Sep 2023
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Οι μαγειρικές τέχνες είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα σπουδών στη Λιθουανία. Αυτό το πρόγραμμα στοχεύει να προετοιμάσει τους επαγγελματίες της μαγειρικής τέχνης να εφαρμόσουν τη γνώση της θεμελιώδους και προηγμένης τεχνολογίας παραγωγής τροφίμων, να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά θέματα ασφάλειας και ποιότητας πρώτων υλών, να οργανώσουν διαδικασίες διαχείρισης τροφίμων και τροφικών αλυσίδων και να αξιολογήσουν τις αλλαγές σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον. Οι επαγγελματίες αναμένεται να είναι κοινωνικά υπεύθυνοι, να αναζητούν συνεχώς προσωπική ανάπτυξη και αποτελεσματικότητα των επιχειρησιακών υπηρεσιών. περιοχή
Οι απόφοιτοι του προγράμματος Culinary Arts θα εργαστούν ως διευθυντής παραγωγής τροφίμων, εκτελεστικός σεφ, sous-chef, τεχνολόγος παραγωγής τροφίμων, διευθυντής εταιρείας υπηρεσιών τροφίμων και διαχειριστής σε foodservice (εστιατόρια, μπιστρό, καφέ-μπαρ, ξενοδοχεία) και άλλες εταιρείες τροφοδοσίας τροφίμων.
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Πτυχίο Μαγειρικής και Γαστρονομικής Επιστήμης
- Barcelona, Ισπανία
Bachelor in International Pastry Management
- Écully, Γαλλία
Πτυχίο Γαστρονομίας
- Valencia, Ισπανία