Keystone logo
Wisconsin Lutheran College

Wisconsin Lutheran College

Wisconsin Lutheran College

Εισαγωγή

Wisconsin Lutheran College είναι ένα τετραετές φιλελεύθερο κολλέγιο τεχνών συνδεδεμένες με το Wisconsin Ευαγγελική Λουθηρανική Συνόδου. Βρίσκεται στο Μιλγουόκι. Το κολέγιο έχει δύο εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους και απονέμει το Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Science στη Νοσηλευτική και Master of Arts βαθμούς με τις φιλελεύθερες τέχνες και επαγγελματική μεγάλες εταιρείες και αρκετές προ-επαγγελματικά προγράμματα.

Στο Ουισκόνσιν Λουθηρανική College, θα έχετε όχι μόνο μικρά μεγέθη τάξη και μια ποικιλία ακαδημαϊκών επιλογών, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να εργαστεί δίπλα-δίπλα με τους καθηγητές κάνουν πρωτοποριακή έρευνα καρδιακές παθήσεις, διδάσκουν στα σχολεία το συντομότερο καινούριο έτος, τα ταξίδια στην Ζάμπια για ένα νοσηλευτική κλινική, ρίξτε μια βρετανική μάθημα λογοτεχνίας στην Αγγλία, ή τη διεξαγωγή ερευνών στη θαλάσσια βιολογία στη Γρενάδα.

Λάβετε μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση φιλελεύθερες τέχνες και επωφεληθείτε από τις ισχυρές ευκαιρίες πρακτικής άσκησης που σας κάνουν να προσαρμόσιμη και εμπορεύσιμα σε συνεχώς μεταβαλλόμενες αγορές εργασίας, και να σας εξοπλίσει για μια επιτυχημένη καριέρα ή μεταπτυχιακή φοιτήτρια προσπάθειες. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους WLC μπορεί να είναι η τέλεια κολέγιο για εσάς.

Ακαδημαϊκά Χαρακτηριστικά

Οι Majors ενημερώνονται τακτικά για να συμβαδίσει με το μεταβαλλόμενο κόσμο. Τα μέλη ΔΕΠ είναι ειδικοί στον τομέα τους, φέρνοντας εμπειρία του πραγματικού κόσμου μέσα στην τάξη. Το μέγεθος των τάξεων είναι μικρά, επιτρέποντας για one-on-one καθοδήγηση από εθνικό κατετάγη σχολή. Οι μαθητές, επίσης, σταθερά προετοιμασμένοι για μεταπτυχιακή φοιτήτρια. Αποφοίτους μας λένε ότι απόφοιτος τάξεις τους είναι συχνά επεκτάσεις των μαθημάτων που λαμβάνονται σε WLC. Δεν είναι ασυνήθιστο για τους καθηγητές και φοιτητές να εργαστούν από κοινού - μερικοί μαθητές δημοσιεύουν ακόμη και την εργασία τους σε επιστημονικά περιοδικά ή παρουσιάσουν τα ευρήματά τους σε επιστημονικά συνέδρια.

2015-2016 Προπτυχιακά Βασικά Στοιχεία

Σύνολο εγγραφών: 1.188 Προπτυχιακό αναλογία φοιτητών-διδασκόντων: 12: 1 Μέσος όρος προπτυχιακών μέγεθος της τάξης: 16 Προπτυχιακά δημογραφικά φοιτητής: 31 μέλη και οκτώ ξένες χώρες Ποσοστό κάτοικος προπτυχιακούς φοιτητές: 68% Προπτυχιακά φοιτητικού πληθυσμού: 93% είναι 18-22 ετών Καινούριος προφίλ: 3.43 μέσος όρος γυμνάσιο ΣΔΣ και 24 κατά μέσο όρο ACT Χρηματοδοτική βοήθεια: το 99% των φοιτητών πλήρους φοίτησης παραδοσιακό προπτυχιακό χορηγούνται οικονομικές ενισχύσεις. Co-εξωσχολικές δραστηριότητες: Μέλος του NCAA τμήμα ΙΙΙ και της Βόρειας Στίβου Collegiate διάσκεψη? 18 αθλήματα πανεπιστήμιο? εντός των τειχών και κλαμπ σπορ? μπάντα συναυλία και έξι σύνολα? τρεις χορωδίες? 40+ συλλόγους και οργανώσεις.

Σπουδάζω στο εξωτερικό

Ένα από τα πιο επιβράβευση εμπειρίες που μπορείτε να έχετε κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας κολλεγίων σας σπουδάζει στο εξωτερικό. Ζώντας σε μια άλλη χώρα, ανθρώπους με διαφορετικό υπόβαθρο από όλο τον κόσμο, και βυθιστείτε σε μια νέα κουλτούρα θα σας αλλάξει θετικά, απροσδόκητους τρόπους. Οι φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό σε WLC να το πράξουν μέσω μιας υπηρεσίας ή ενός σχολή υπό την ηγεσία ακαδημαϊκή εμπειρία. Όλα τα μαθήματα που λαμβάνονται μέσω των σπουδών στο εξωτερικό σε διεθνείς οργανισμούς ιδρύματα θα πρέπει να προ-εγκριθεί για τη μεταφορά πίσω στο WLC.

Τοποθεσίες

  • Milwaukee

    8800 West Bluemound Road , WI 53226, Milwaukee

Ερωτήσεις