Keystone logo
Wekerle Business School

Wekerle Business School

Wekerle Business School

Εισαγωγή

Στον σημερινό παγκοσμιοποιημένο κόσμο, μόνο έχοντας μια πολύ επαγγελματική και ανοιχτόμυαλη εκπαίδευση που ενσωματώνει μια ισχυρή αίσθηση ηθικής και ευθύνης μπορεί κάποιος να παραμείνει ανταγωνιστικός.

Η εκπαίδευση WBS ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνει επιτυχώς διάφορους πολιτισμούς επιτρέπει στους μαθητές του να αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις οπουδήποτε στον κόσμο, βοηθώντας τους έτσι να εκπληρώσουν τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Το WBS θεωρεί ότι είναι νούμερο ένα προτεραιότητα ότι οι μαθητές και το προσωπικό, ανεξαρτήτως ηλικίας ή ιστορικού, εθνοτικής ή άλλως, ενθαρρύνονται να ξεκινήσουν ένα ταξίδι δια βίου μάθησης και αυτο-ανάπτυξης μέσω μελέτης, έρευνας και ακαδημαϊκής προσπάθειας.

Αυτό θα οδηγήσει σε βελτίωση της ποιότητας ζωής, συμβάλλοντας παράλληλα στην κατάρτιση ενός πιο ευέλικτου και καλύτερα προετοιμασμένου εργατικού δυναμικού. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η δομή των προγραμμάτων μας πρέπει να είναι προσανατολισμένη στην πρακτική και να βασίζεται στην εργασιακή εμπειρία, καθώς και σε προσεκτικά σχεδιασμένες μελέτες περιπτώσεων, που αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα της αγοράς. Αυτό συμβάλλει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων, επικοινωνίας και παρουσίασης των μαθητών μας, καθώς και στην αύξηση των ευκαιριών απασχόλησης.

Μέσω της συμβολής των υπηρεσιών μας και της ενεργού συμμετοχής μας στην εθνική επιστημονική και ακαδημαϊκή ζωή, το WBS απολαμβάνει την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση της τοπικής κοινωνίας και του ευρύτερου κοινού. Θεωρούμε ότι αυτό είναι ύψιστης σημασίας και το εκτιμούμε πολύ. Σε αυτό το πλαίσιο, θα συνεχίσουμε να είμαστε μια θετική πολιτιστική και πνευματική δύναμη στην κοινότητα γενικότερα. Είμαστε περήφανοι για τη φιλοσοφία μας που θεωρεί την εκπαίδευση ως μια πολύπλοκη υπηρεσία. Η προσέγγισή μας με γνώμονα τους μαθητές μπορεί να βιωθεί σε ένα ευχάριστο εκπαιδευτικό και εμπλουτισμένο με τη ζωή περιβάλλον περιβάλλον με τεχνολογία αιχμής, ενώ ένα εξαιρετικό και ιδιαίτερα αναγνωρισμένο διδακτικό προσωπικό χρησιμοποιεί ενημερωμένες μεθοδολογίες και ποιοτικό υλικό μαθημάτων.

Ο τελικός στόχος του σχολείου είναι να εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς ηγέτες, προσφέροντάς τους τη δίψα της γνώσης και να τους εμπνεύσει να επιδιώξουν την επαγγελματική και ανθρώπινη αριστεία.

Γιατί το WBS;

 • Οι καθηγητές και οι καθηγητές μας είναι αναγνωρισμένοι επαγγελματίες, οι οποίοι έχουν αποδείξει την ικανότητά τους και την επαγγελματική τους ετοιμότητα σε διάφορους τομείς των επιχειρήσεων και της ακαδημαϊκής έρευνας.
 • Οι φιλοξενούμενοι καθηγητές μας με τη διεθνή τους φήμη κάνουν τα μαθήματα πιο πολύχρωμα με την ιδιαίτερη συμβολή τους.
 • Διοργανώνουμε επαγγελματικές βραδιές σε τακτική βάση, όπου κορυφαίοι διευθυντές κορυφαίων εταιρειών μοιράζονται την προσωπική τους εμπειρία από τους τομείς τους.
 • Χάρη στο γραφείο σταδιοδρομίας μας οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του WBS βρίσκουν συνήθως εργασία στο επάγγελμά τους εντός τριών μηνών, κάτι που είναι εξαιρετικά υψηλό.
 • Η φοιτητική μας διοίκηση και η ένωση μαθητών δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στη συμπερίληψη πολύχρωμων και χρήσιμων πολιτιστικών προγραμμάτων στη ζωή των μαθητών στο σχολείο: επισκέψεις σε εκθέσεις τέχνης, θεατρικές παραστάσεις και διάφορα άλλα προγράμματα υψηλής ποιότητας είναι διαθέσιμα για τους μαθητές μας.
 • Η εκπαίδευση πληροφορικής πραγματοποιείται σε σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα.
 • Προσφέρουμε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον προσανατολισμένο στην πρακτική χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής.
 • Παρέχουμε δωρεάν πρόσβαση στο Internet για τους μαθητές μας στη φοιτητική βιβλιοθήκη και στην καφετέρια. Υπάρχει δωρεάν πρόσβαση WIFI σε ολόκληρη την περιοχή του σχολείου.
 • Το σχολικό μας κτίριο βρίσκεται στην καρδιά της πόλης , κοντά στο Corvin-negyed, όπου υπάρχουν πολλά καταστήματα και καφετέριες.
 • Η Βουδαπέστη δεν είναι μόνο μια όμορφη πόλη που βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης, αλλά λόγω ενός επιτυχημένου προγράμματος εμβολιασμού, έχει επίσης γίνει ένας πραγματικά ασφαλής προορισμός μελέτης , όπου το κόστος διαβίωσης είναι πιο λογικό από ό, τι σε άλλες πόλεις της ΕΕ.
 • Υποτροφίες είναι διαθέσιμες για τα καλύτερα ακαδημαϊκά μέλη της φοιτητικής κοινότητας.
 • Οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν προπαρασκευαστικά μαθήματα Αγγλικών και Οικονομικών Μαθηματικών . Για λεπτομέρειες δείτε την αρχική μας σελίδα.

Τοποθεσίες

 • Budapest

  H-1083 Budapest, Jázmin utca 10., , Budapest

  Ερωτήσεις