Keystone logo
Webster University Greece

Webster University Greece

Webster University Greece

Εισαγωγή

Γιατί το Webster Athens;

Το Webster Athens φέρνει την καλύτερη αμερικανική εκπαίδευση στην Ελλάδα. Είμαστε η μόνη πλήρως ιδιοκτησιακή και ελεγχόμενη (ακαδημαϊκή και οικονομική) αναγνωρισμένη πανεπιστημιούπολη ενός πανεπιστημίου των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Πάρτε την εκπαίδευσή σας στο εξωτερικό και συμμετάσχετε στα προκλητικά και απαιτητικά προγράμματα που δημιουργήθηκαν για να παρέχουν την ευελιξία και την ευκολία που απαιτούνται για την επιτυχία στο σημερινό κόσμο.

Επιπλέον, τα μεγέθη της τάξης μας είναι μικρά, οπότε θα λάβετε ατομική προσοχή και καθοδήγηση από τη σχολή μας, οι οποίοι φέρνουν πραγματικές γνώσεις στην τάξη.

Ποιότητα Εκπαίδευση

Γίνετε μέλος της αναγνωρισμένης κοινότητάς μας παγκοσμίως ως προσβάσιμου και διαπιστευμένου ιδρύματος.

Ευέλικτες & προσιτές επιλογές

Ισορροπήστε τις δεσμεύσεις εργασίας και ζωής με τα μαθήματα που έχουν σχεδιαστεί για τους σημερινούς μαθητές.

Διεθνής Προοπτική

Αδράξτε την ευκαιρία για μια ακαδημαϊκή περιπέτεια υψηλής ποιότητας μια φορά στη ζωή.

Ένα μήνυμα από τον Πρύτανη μας & Διευθύνοντα Σύμβουλο

«Ελπίζουμε οι μαθητές μας και οι απόφοιτοι, με ήθος και φιλότιμο, να εμπνεύσουν τους άλλους να ζήσουν τη ζωή τους με αξιοπρέπεια, ακεραιότητα και συμπόνια».

Βασίλης Ι. Μποτόπουλος

Πρύτανης και Διευθύνων Σύμβουλος

Η αποστολή και οι αξίες μας

Αποστολή

Το Webster University, ένα παγκόσμιο ίδρυμα, εξασφαλίζει υψηλής ποιότητας μαθησιακές εμπειρίες που μεταμορφώνουν τους μαθητές για παγκόσμια ιθαγένεια και ατομική αριστεία.

Οραμα

Το όραμά μας είναι να είμαστε ένα κορυφαίο διεθνές πανεπιστήμιο με έδρα τις ΗΠΑ και να θέτει ένα ξεχωριστό πρότυπο για την παγκόσμια εκπαίδευση. Αυτό το όραμα βασίζεται σε ένα θεμέλιο αριστείας στη διδασκαλία και ενισχύεται από μια διεθνή προοπτική που προάγει τον διάλογο, τον σεβασμό και την κατανόηση πέρα από τα όρια και μεταξύ των λαών.

Οι εκπαιδευτικές προσπάθειες για την υποστήριξη αυτού του οράματος ικανοποιούν τις ανάγκες και εμπλουτίζουν έναν παγκόσμιο συνδυασμό μαθητών μέσα σε ένα συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο μαθητών που επιθυμούν αμερικανική εκπαίδευση σε πολλά μέρη του κόσμου. Το ίδρυμα έχει δεσμευτεί να προσφέρει σε αυτούς τους μαθητές μια ξεχωριστή προσωπική εμπειρία και να χτίζει τους πόρους που απαιτούνται για την επίτευξη αυτού του οράματος. Οι δράσεις του ιδρύματος διαμορφώνονται από τις βασικές μας αξίες.

Γιορτάζοντας έναν αιώνα ακαδημαϊκής αριστείας

Το 1915, οι αδελφές του Loretto είχαν τολμηρό όραμα να ιδρύσουν ένα πανεπιστήμιο που θα αναγνώριζε και θα εκπαιδεύσει μόνο τις γυναίκες. Ανοίγοντας με πέντε φοιτητές, η πρώτη τάξη αποφοίτησης του ιδρύματος ανήλθε μόνο σε δύο γυναίκες.

Σήμερα η κύρια πανεπιστημιούπολη μας φαίνεται αρκετά διαφορετική από ό, τι πριν από έναν αιώνα και μάλιστα διαφορετική από τη μετονομασία του Πανεπιστημίου Webster το 1983.

Τώρα, το Πανεπιστήμιο εμπλέκει χιλιάδες άτομα που ζουν και εργάζονται παγκοσμίως, προς τιμήν της κληρονομιάς των αδελφών του Loretto στην επιδίωξη της ακαδημαϊκής αριστείας, της ισότητας και της παγκόσμιας ιθαγένειας.

Η ζωή στο Webster Athens

Βυθιστείτε σε ένα αξέχαστο περιβάλλον

Ανακαλύψτε μια υποστηρικτική κοινότητα και εξατομικευμένη εκπαιδευτική εμπειρία στο Webster Athens. Η πανεπιστημιούπολη μας, η οποία βρίσκεται στη γραφική περιοχή της Πλάκας, διαθέτει καλά εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας, βιβλιοθήκη, εργαστήριο υπολογιστών, καφετέρια και γραφεία προσωπικού αφιερωμένα στην ενίσχυση της πανεπιστημιακής σας εμπειρίας.

Η εμπειρία του Webster Athens

Αφού ανοίξαμε τις πόρτες του Πανεπιστημίου μας το 2014, διατηρήσαμε μια κληρονομιά καλωσορίσματος φοιτητών από όλο τον κόσμο.

Από τη στέγαση στην πανεπιστημιούπολη έως ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων που έχουν σχεδιαστεί για να διασκεδάσουν, είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε μια απαράμιλλη ακαδημαϊκή περιπέτεια.

Γιορτάζοντας μια διαπολιτισμική προοπτική

Είτε εγγραφείτε ως πρωτοετής φοιτητής, φοιτητής στο εξωτερικό είτε ως μεταπτυχιακός φοιτητής, είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε ένα κοινοτικό περιβάλλον που δίνει προτεραιότητα στην εκπαίδευσή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο Webster International Viewbook .

145273_pexels-photo-3184407.jpeg
fauxels / pexels

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

  • Athens

    9 Ipitou Street, 10557, Athens

    Ερωτήσεις