Bachelor in Food System: Διαχείριση, Βιωσιμότητα και Τεχνολογίες
University of Parma
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Parma, Ιταλία
Γλώσσες
Ιταλικός
Μορφή μελέτης
Ανάμεικτο, Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
3 χρόνια
Βήμα
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Oct 2024
* https://en.unipr.it/studying/tuition-fees-and-scholarships-2020-2021
Εισαγωγή
Πιο συγκεκριμένα, η εκπαίδευση στο μάθημα έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους σπουδαστές με διαλειτουργικές ικανότητες που συνδυάζουν την κατανόηση της αλυσίδας εφοδιασμού και των οικονομικών τομέων και των δεξιοτήτων διαχείρισης των επιχειρήσεων με την τεχνολογική τεχνογνωσία για την παραγωγή και συντήρηση τροφίμων, καθώς και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Το αποτέλεσμα είναι ένα διεπιστημονικό σχέδιο μελέτης που επικεντρώνεται σε μεθοδολογικές πτυχές και βασικές δεξιότητες που θα συνεχίσουν να είναι χρήσιμες στο μέλλον.
Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές τις μεθόδους και τα εργαλεία που απαιτούνται για την ανάλυση και τη διαχείριση των στρατηγικών των επιχειρήσεων και των οργανισμών γεωργικών ειδών διατροφής, για παράδειγμα, εταιρείες παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, επώνυμες εταιρείες και συνεταιρισμοί, κοινοπραξίες προστασίας, σύγχρονοι διανομείς λιανικής, HoReCa επιχειρήσεις, εταιρείες πιστοποίησης της ποιότητας και εκείνες τις εταιρείες που προωθούν τα αγροδιατροφικά προϊόντα στην Ιταλία και στο εξωτερικό.
Το πρόγραμμα πτυχιακού πτυχίου "Διατροφική Συστήματα, Βιωσιμότητα, Διαχείριση και Τεχνολογία" χωρίζεται σε τρεις ειδικές εκπαιδευτικές διαδρομές: η πρώτη επικεντρώνεται σε θέματα σχετικά με την αειφορία, ο δεύτερος σε θέματα που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων, ενώ ο τρίτος συνδυάζει την περιβαλλοντική βιωσιμότητα με την τεχνολογία τροφίμων, επεξεργάζοντας τα θέματα που σχετίζονται με τον σύγχρονο βιο-οικονομολόγο. Οι μαθητές, ως εκ τούτου, προσφέρονται μια σειρά από επιλογές? ο καθένας μπορεί να τους παράσχει ένα σετ δεξιοτήτων που τους επιτρέπει να κάνουν βήματα σε μια θέση κλειδί στη βιομηχανία γεωργικών ειδών διατροφής ή σε ένα πρόγραμμα πτυχίου επιπέδου master.
Οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί στόχοι μπορεί να διαφέρουν, αλλά μοιράζονται έναν κοινό παρονομαστή. Στην πραγματικότητα, όλα βασίζονται στην υγιή μεθοδολογική κατάρτιση και τα εργαλεία που απαιτούνται για την επιτυχή διαχείριση των επιχειρήσεων.
Απαιτήσεις εισδοχής
Διδασκαλία για μαθητές Ιταλών και Ευρωπαίων υπηκόων .
Διαδικασίες για υπηκόους τρίτων χωρών .
Διδακτέα ύλη
Το προπτυχιακό πρόγραμμα Food Systems: Sustainability, Management, and Technology χωρίζεται σε τρεις συγκεκριμένες εκπαιδευτικές διαδρομές: η πρώτη επικεντρώνεται σε θέματα που σχετίζονται με τη βιωσιμότητα. το δεύτερο σε θέματα που συνδέονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων, ενώ το τρίτο συνδυάζει την περιβαλλοντική βιωσιμότητα με την τεχνολογία των τροφίμων, επεξεργάζοντας τα θέματα που συνδέονται με τον σύγχρονο βιοοικονομολόγο. Ως εκ τούτου, στους μαθητές προσφέρεται μια σειρά επιλογών. καθένας είναι σε θέση να τους παρέχει ένα σύνολο δεξιοτήτων που τους επιτρέπει να κατευθυνθούν άμεσα σε μια βασική θέση στη βιομηχανία αγροδιατροφής ή σε ένα πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου.
Οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί στόχοι μπορεί να διαφέρουν, αλλά μοιράζονται έναν κοινό παρονομαστή. Στην πραγματικότητα, όλα βασίζονται σε σωστή μεθοδολογική εκπαίδευση και στα εργαλεία που απαιτούνται για την επιτυχία στη διοίκηση επιχειρήσεων.
Πιο συγκεκριμένα, η εκπαίδευση του μαθήματος στοχεύει στον εφοδιασμό των φοιτητών με διαλειτουργικές ικανότητες που συνδυάζουν την κατανόηση της αλυσίδας εφοδιασμού και των τομεακών οικονομικών και δεξιοτήτων διαχείρισης επιχειρήσεων με την τεχνολογική τεχνογνωσία για την παραγωγή και συντήρηση τροφίμων, καθώς και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Το αποτέλεσμα είναι ένα διεπιστημονικό σχέδιο μελέτης επικεντρωμένο σε μεθοδολογικές πτυχές και βασικές δεξιότητες που θα συνεχίσουν να είναι χρήσιμες στο μέλλον.
Εισαγωγές
Αποτέλεσμα προγράμματος
Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές τις μεθόδους και τα εργαλεία που απαιτούνται για την ανάλυση και τη διαχείριση στρατηγικών επιχειρήσεων και ιδρυμάτων αγροδιατροφής, για παράδειγμα, εταιρείες παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, επώνυμες εταιρείες και συνεταιρισμούς, κοινοπραξίες προστασίας (π.χ. ΠΟΠ), σύγχρονους διανομείς λιανικής, HoReCa επιχειρήσεις, εταιρείες πιστοποίησης ποιότητας και εκείνες τις εταιρείες που προωθούν τα αγροδιατροφικά προϊόντα στην Ιταλία και στο εξωτερικό.