Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of North Georgia - UNG

University of North Georgia - UNG

University of North Georgia - UNG

Εισαγωγή

Ηγέτες στη Γεωργία Εκπαίδευση

Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Γεωργίας είναι μέρος του Πανεπιστημιακού Συστήματος της Γεωργίας και έχει οριστεί ως Ίδρυμα Πολιτικής Ηγεσίας και Στρατιωτικό Κολλέγιο της Γεωργίας. Με περίπου 20.000 φοιτητές, το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Τζόρτζια είναι ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια πανεπιστήμια της πολιτείας. Τοποθετημένο στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη περιοχή της πολιτείας, το UNG περιλαμβάνει πέντε πανεπιστημιουπόλεις που ενώνονται από μια ενιαία αποστολή που επικεντρώνεται στην ακαδημαϊκή αριστεία και σε ακαδημαϊκά και συν-διδακτικά προγράμματα που εξελίσσουν τους μαθητές σε ηγέτες για μια ποικιλόμορφη και παγκόσμια κοινωνία.

Ιστορία του UNG

Στις αρχές του 2012, το University System of Georgia's Board of Regents συνέστησε την ενοποίηση του North Georgia College & State University, το οποίο ιδρύθηκε το 1873 στη Dahlonega της Γεωργίας και του Gainesville State College, το οποίο ιδρύθηκε το 1964 στο Gainesville, Georgia. Η ενοποίηση έγινε επίσημη στις 8 Ιανουαρίου 2013, δημιουργώντας το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Γεωργίας (UNG), με τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις σε όλη τη βορειοανατολική Γεωργία.

Τον Αύγουστο του 2015, η UNG άνοιξε μια πρόσθετη πανεπιστημιούπολη στο Blue Ridge της Τζόρτζια, για να εξυπηρετήσει φοιτητές στη βορειότερη περιοχή της πολιτείας.

Ως περιφερειακό ίδρυμα πολλών πανεπιστημιουπόλεων και κορυφαίο στρατιωτικό κολέγιο, το UNG είναι μοναδικό στο φάσμα των εκπαιδευτικών Pathways που προσφέρει στους φοιτητές. Από πτυχία συνεργατών έως προγράμματα μεταπτυχιακού επιπέδου, το UNG παρέχει μια σειρά από ευκαιρίες για να βοηθήσει στην ανάπτυξη των φοιτητών σε ηγέτες για μια ποικιλόμορφη και παγκόσμια κοινωνία. Ένα από τα μόλις έξι στρατιωτικά κολέγια που έχουν οριστεί από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση στη χώρα, το πανεπιστήμιο φέρει τη διάκριση του Στρατιωτικού Κολλεγίου της Γεωργίας και το εθνικά αναγνωρισμένο πρόγραμμα Στρατού ROTC προσελκύει φοιτητές από όλη την πολιτεία, την περιοχή και το έθνος. Επιπλέον, το UNG έχει οριστεί από το Πανεπιστημιακό Σύστημα της Γεωργίας ως κρατικό ίδρυμα ηγεσίας και έχει κερδίσει την ταξινόμηση κοινοτικής δέσμευσης από το Carnegie Foundation for the Advancement of Teaching.

Ο Πολιτισμός μας

Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Τζόρτζια είναι μια κοινότητα φοιτητών, διδασκόντων, προσωπικού, αποφοίτων και φίλων που είναι αφοσιωμένοι στην εκπαιδευτική αριστεία, την ανάπτυξη ηγεσίας και τη συμμετοχή της κοινότητας.

Οι θεσμικές αξίες του UNG – η αριστεία, η εστίαση στους μαθητές, η ακεραιότητα, η δέσμευση και η εξυπηρέτηση – είναι απαραίτητες για την ταυτότητα και την αποστολή μας να προετοιμάσουμε τους μαθητές να γίνουν ηγέτες σε μια ποικιλόμορφη και παγκόσμια κοινωνία. Η κουλτούρα του UNG ενισχύει αυτή τη δέσμευση και τον ρόλο μας ως υπεύθυνοι διαχειριστές των πόρων και των ευθυνών που μας έχουν ανατεθεί.

Το όραμά μας

Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Γεωργίας θα είναι ένας περιφερειακός και εθνικός ηγέτης για ακαδημαϊκή αριστεία, δέσμευση, εκπαιδευτικές ευκαιρίες και ανάπτυξη ηγεσίας.

Η αποστολή μας

Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Γεωργίας, ένα περιφερειακό ίδρυμα πολλαπλών πανεπιστημιουπόλεων και κορυφαίο στρατιωτικό κολέγιο, παρέχει μια κουλτούρα ακαδημαϊκής αριστείας σε ένα περιβάλλον επικεντρωμένο στους φοιτητές που περιλαμβάνει ποιοτική εκπαίδευση, υπηρεσίες, έρευνα και δημιουργικότητα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της ευρείας πρόσβασης σε ολοκληρωμένα ακαδημαϊκά και συμμαθηματικά προγράμματα που εξελίσσουν τους μαθητές σε ηγέτες για μια ποικιλόμορφη και παγκόσμια κοινωνία. Το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Γεωργίας είναι ένα ηγετικό ίδρυμα του Πανεπιστημιακού Συστήματος της Γεωργίας και είναι το Στρατιωτικό Κολλέγιο της Γεωργίας.

Οι αξίες μας

 • Αριστεία - Προώθηση προτύπων απόδοσης και λογοδοσίας που υπερβαίνουν τις προσδοκίες
 • Εστίαση στους μαθητές - Διευκόλυνση της επιτυχίας και της επίτευξης εκπαιδευτικών στόχων για όλους τους μαθητές και ενθάρρυνση ενός φιλόξενου περιβάλλοντος που εκτιμά και αντανακλά τη διαφορετικότητα και την ένταξη.
 • Ακεραιότητα - Καλλιέργεια στον εαυτό μας και στους άλλους την προθυμία και τη σταθερότητα να ενεργούμε με ειλικρίνεια και ηθική
 • Δέσμευση - Προώθηση της ενεργού συμμετοχής, της πνευματικής έρευνας και της δημιουργικότητας, της συνεργασίας και της κοινοτικής εταιρικής σχέσης
 • Υπηρεσία - Προσφορά του εαυτού του για να ενισχύσει τη ζωή και τον πλούτο του πανεπιστημίου και όλων των μελών του, καθώς και της ευρύτερης κοινότητας

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Πανεπιστημιούπολη Dahlonega

Φωλιασμένο στους πρόποδες των βουνών Blue Ridge, η πανεπιστημιούπολη Dahlonega βοηθά τους μαθητές να εκπληρώσουν τις δυνατότητές τους από το 1873. Το UNG είναι ένα από μόλις έξι ανώτερα στρατιωτικά κολέγια στη χώρα με τους σχεδόν 800 δόκιμους στο βραβευμένο πρόγραμμα Army ROTC που βασίζεται εδώ .

Με περισσότερες από 100 λέσχες πανεπιστημιουπόλεων, συν το Greek Life, τα ενδοσχολικά αθλήματα και τις φοιτητικές δραστηριότητες, θα έχετε πολλούς τρόπους να εμπλακείτε και να κάνετε φίλους στην πανεπιστημιούπολη. Θα σας αρέσει να χρησιμοποιείτε τον ελεύθερο χρόνο σας για να δοκιμάσετε τα καταστήματα και τα εστιατόρια που περιβάλλουν την ιστορική πλατεία της πόλης ή να απολαύσετε τη μαγευτική θέα από μια πεζοπορία σε ένα από τα κοντινά μονοπάτια του βουνού. Και όταν έχετε διάθεση για διασκέδαση στη μεγάλη πόλη, είμαστε μόνο μία ώρα οδικώς από την Ατλάντα.

Πανεπιστημιούπολη Gainesville

Η πανεπιστημιούπολη Gainesville Campus, η οποία φιλοξενεί περισσότερους από 7.500 φοιτητές, βρίσκεται περίπου μία ώρα βόρεια του μετρό της Ατλάντα, παρέχοντάς σας εύκολη πρόσβαση στα αξιοθέατα της μεγάλης πόλης μαζί με πολλές τοπικές επιλογές διασκέδασης ή απλά μια χαλαρή μέρα στην όμορφη λίμνη Lanier.

Με τη θέση του ως τον περιφερειακό κόμβο για την υγειονομική περίθαλψη, τη γεωργία, το λιανικό εμπόριο και άλλες βασικές βιομηχανίες, η πανεπιστημιούπολη Gainesville βρίσκεται σε μοναδική θέση για να σας προσφέρει πρόσβαση σε θέσεις εργασίας και πρακτική άσκηση σε μια ποικιλία ακμάζων βιομηχανιών.

  Μαρτυρίες Φοιτητών

  Τοποθεσίες

  • Dahlonega

   82 College Circle Dahlonega, GA 30597, 30533, Dahlonega

  • Gainesville

   3820 Mundy Mill Rd. Oakwood, GA 30566, , Gainesville

   Ερωτήσεις