Keystone logo
University Of Nebraska Kearney

University Of Nebraska Kearney

University Of Nebraska Kearney

Εισαγωγή

Αποστολή UNK

Το Πανεπιστήμιο της Νεμπράσκα στο Kearney είναι ένα δημόσιο, πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο που έχει δεσμευτεί να είναι ένα από τα κορυφαία προπτυχιακά ιδρύματα της χώρας με εξαιρετική μεταπτυχιακή εκπαίδευση, υποτροφία και δημόσια υπηρεσία.

Όραμα UNK

Το Πανεπιστήμιο της Νεμπράσκα στο Kearney θα αποκτήσει εθνική διάκριση για υψηλής ποιότητας, πολυδιάστατο μαθησιακό περιβάλλον, εμπλοκή με την κοινότητα και δημόσια συμφέροντα και προετοιμασία των φοιτητών για να ζήσουν υπεύθυνες και παραγωγικές ζωές σε μια δημοκρατική, πολυπολιτισμική κοινωνία.

Το κλειδί για μια τέτοια βελτίωση θα είναι μια σαφής εστίαση στις επιταγές της αποστολής, η πιστότητα στις ιστορικές βασικές αξίες και η συνεχής και αυστηρή αυτοαξιολόγηση ή αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.

Φοιτητές

 • 5.274 προπτυχιακοί φοιτητές και 1.628 μεταπτυχιακοί φοιτητές.
 • Οι μαθητές έρχονται στο UNK από 91 από τις 93 κομητείες της Νεμπράσκα, και τις 50 πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της Περιφέρειας της Κολούμπια, και πάνω από 50 ξένες χώρες.

157554_KosukeYoshii.png

Σχολή

 • 322 πλήρους απασχόλησης και 117 σχολής μερικής απασχόλησης.
 • Το 99% των καθηγητών πλήρους απασχόλησης διδάσκουν προπτυχιακά μαθήματα, δημιουργώντας το 88% των ωρών πίστωσης στο UNK.
 • Περισσότερο από το 76% των καθηγητών πλήρους απασχόλησης έχουν τους υψηλότερους βαθμούς στους τομείς τους.
 • Αναλογία φοιτητών / καθηγητών: 18,9 προς 1.

Ακαδημαϊκοί

 • Η UNK προσφέρει 120 προπτυχιακά προγράμματα, 22 προ-επαγγελματικά προγράμματα και 27 μεταπτυχιακά προγράμματα.
 • Κάθε χρόνο, το Πρόγραμμα Τιμών UNK δέχεται περισσότερους από 120 πρωτοπόρους με βάση την ελάχιστη βαθμολογία τάξης του 25%, ένα ελάχιστο σκορ 27 ACT, επιστολές αναφοράς, εξωσχολικά επιτεύγματα και δοκίμια. Προς το παρόν, υπάρχουν 550 μαθητές στο Πρόγραμμα Τιμών.
 • Το προπτυχιακό ερευνητικό πρόγραμμα της UNK είναι ένα εθνικό μοντέλο. Τα προγράμματα πανεπιστημιουπόλεων υποστηρίζουν φοιτητές που εργάζονται ένας-ένας με καθηγητές για τη διεξαγωγή πρωτότυπης έρευνας και δημιουργικών έργων. Πάνω από το 30% των φοιτητών του UNK κάνουν έρευνα εκτός τάξης και παρουσιάζουν τα έργα τους σε ακαδημαϊκά συνέδρια.
 • Η UNK είναι η μόνη πανεπιστημιούπολη στη Νεμπράσκα που συμμετέχει στην Εθνική Ανταλλαγή Φοιτητών που επιτρέπει στους φοιτητές να παρακολουθήσουν ένα από τα 175 άλλα πανεπιστήμια ή κολέγια σε ολόκληρη την ήπειρο για ένα εξάμηνο ή ένα χρόνο, συχνά με δίδακτρα UNK.

Φοιτητική τοποθέτηση

 • Πολλά προγράμματα UNK έχουν ποσοστό τοποθέτησης θέσεων εργασίας που είναι σχεδόν 100%, συμπεριλαμβανομένων των Λογιστικών, της Αθλητικής Κατάρτισης, της Εκπαίδευσης (ιδιαίτερα εκείνων με θεωρήσεις στη Βιολογία, Χημεία, Γλωσσικές Τέχνες, Μαθηματικά, Μουσική, Φυσική και Ειδική Αγωγή), Cyber Systems, Graphic Arts Βιομηχανική τεχνολογία, σχολική ψυχολογία και παθολογία γλωσσικής ομιλίας.
 • Το 20% όλων των πιστοποιημένων υπαλλήλων σε σχολεία και ESU σε ολόκληρη την πολιτεία της Νεμπράσκα έχουν τουλάχιστον ένα πτυχίο από την UNK. Σχεδόν το 43% όλων των σχολικών επιθεωρητών και περίπου το 30% όλων των διευθυντών στην πολιτεία της Νεμπράσκα είναι απόφοιτοι του UNK. Περίπου το 36% όλων των σχολικών ψυχολόγων και το 54% όλων των σχολικών ψυχολόγων της ESU στην πολιτεία της Νεμπράσκα είναι απόφοιτοι του UNK. Το 21% όλων των σχολικών συμβούλων στη Νεμπράσκα είναι αποφοίτοι του UNK. Περίπου το 33% όλων των παθολόγων ομιλίας-γλώσσας στη Νεμπράσκα είναι απόφοιτοι του UNK.
 • Πολλοί απόφοιτοι του UNK γίνονται διοικητικοί ηγέτες τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα του κράτους και του έθνους. Άλλοι συνεχίζουν να εφαρμόζουν επιτυχώς σε ιατρικά, νομικά και άλλα επαγγελματικά και μεταπτυχιακά σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα.

157555_HomeBanner.png

Αθλητισμός

 • Μέλος του NCAA Division II - Mid-America Intercollegiate Athletic Association.
 • Τα προγράμματα περιλαμβάνουν μπέιζμπολ, σόφτμπολ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, πάλη, κολύμβηση και κατάδυση γυναικών, ποδόσφαιρο γυναικών, ανδρικά και γυναικεία cross country, μπάσκετ ανδρών και γυναικών, τένις ανδρών και γυναικών, γκολφ ανδρών και γυναικών, καθώς και ανδρικά και γυναικεία πίστα.
 • Χρώματα: Royal Blue & Old Gold.
 • Ψευδώνυμο: Lopers (για την αντιλόπη του Pronghorn)
 • Οι αθλητές του UNK είναι μαθητές πρώτοι. Το μέσο αθροιστικό ΣΔΣ και για τις 19 ομάδες Loper είναι σταθερά πάνω από 3,0.

Ζωή στην πανεπιστημιούπολη

 • Πάνω από 170 φοιτητικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων επτά πτυχών και επτά αδελφοτήτων
 • Επτά παραδοσιακές αίθουσες διαμονής, αίθουσες διαμονής σε σουίτα, δύο συγκροτήματα ελληνικών κεφαλαίων και ένα συγκρότημα διαμερισμάτων πανεπιστημίου.
 • Όλες οι οικιστικές μονάδες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα ακαδημαϊκά κτίρια, τη βιβλιοθήκη, τη φοιτητική ένωση και το Κέντρο Υγείας και Αθλητισμού.
 • Η πανεπιστημιούπολη αποτελείται από 515 στρέμματα, συμπεριλαμβανομένου του πανεπιστημιακού χωριού που πρόκειται να αναπτυχθεί σύντομα. Η UNK διαθέτει περισσότερα από 48 κτίρια, όπως αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια, αίθουσες διαμονής και αθλητικούς χώρους. Η γειτνίαση της πανεπιστημιούπολης προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην ζωντανή και αναπτυσσόμενη κοινότητα της πόλης, συμπεριλαμβανομένων πολιτιστικών εκδηλώσεων, εμπορικών κέντρων, υπαίθριων ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων, προσιτής στέγασης, βραβευμένων εστιατορίων, καθώς και χόκεϊ, μουσικών παραστάσεων, θεατρικών παραστάσεων και ποικίλων συναυλιών, πολλά σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την πανεπιστημιούπολη.
 • Κατά την τελευταία δεκαετία, η UNK έχει επενδύσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια για την ανακαίνιση ή την επέκταση κάθε ακαδημαϊκού κτηρίου και αίθουσας διαμονής, το Κολλέγιο Εκπαιδευτικής Κτιρίου, τη Φοιτητική Ένωση της Νεμπράσκας, το Foster Field, το συγκρότημα αιθουσών κατοικιών Antelope / Nester, που παρέχουν στιλ διαμερισμάτων διαβίωση και πολλές νέες ανέσεις για μαθητές. Επιπλέον, μια μεγάλη ανακαίνιση και προσθήκη στο Bruner Hall of Science, συμπεριλαμβανομένου ενός ολοκαίνουργιου Πλανηταρίου, ολοκληρώθηκε το Φθινόπωρο του 2009. Μια νέα προσθήκη στο Κέντρο Ευεξίας στο Κέντρο Υγείας και Αθλητισμού / Cushing Coliseum άνοιξε το φθινόπωρο του 2014. Οι νέες Επιστήμες Υγείας Το συγκρότημα, το οποίο θα στεγάσει ένα διευρυμένο τμήμα UNMC College of Nursing Kearney και μια νέα Σχολή Συμμαχικών Επαγγελμάτων Υγείας UNMC με έδρα το UNK, θα ανοίξει το φθινόπωρο του 2015.
 • Η πανεπιστημιούπολη UNK είναι επίσης ένας ιστότοπος Nebraska Statewide Arboretum.

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

 • Kearney

  2504 9th Avenue, 68849, Kearney

  Ερωτήσεις