Keystone logo
University of Delaware

University of Delaware

University of Delaware

Εισαγωγή

Τολμήστε να SHINE

Το Πανεπιστήμιο του Delaware έχει δεσμευτεί για την αριστεία στην προπτυχιακής και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης, της έρευνας και της παροχής υπηρεσιών.

Από τις ρίζες του ως ιδιωτική ακαδημία το 1743, ο θεσμός σήμερα είναι μια εντατική έρευνα, τεχνολογικά προηγμένες πανεπιστήμιο με παγκόσμιο αντίκτυπο. Έλα μαζί μας.

Η Ιστορία μας αποφοίτους μας πει την ιστορία μας επίτευγμα - από την πρώτη τάξη που περιελάμβανε τρεις υπογράφοντες της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας και υπογράφων του Συντάγματος σε ένα βραβευμένος με Νόμπελ επιστήμονα, ένα Tony βραβευμένο χορογράφο και την τρέχουσα αντιπρόεδρος των Ηνωμένων μελών.

διακεκριμένοι καθηγητές μας περιλαμβάνει διεθνώς γνωστούς συγγραφείς, επιστήμονες και καλλιτέχνες. State-of-the-art εγκαταστάσεις υποστήριξη των δραστηριοτήτων UD της ακαδημαϊκής, ερευνητικής και υπηρεσιών.

πανεπιστημιακή ζωή είναι φιλόξενο - εμπλουτίζεται από διακεκριμένους ομιλητές, NCAA Division I ενδοκολλεγιακός αθλητισμό, τις οργανώσεις των 300-plus που ασχολούνται φοιτητής, συναυλίες και άλλες τέχνες και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Εκτός από τη ζωντανή κύρια πανεπιστημιούπολη μας στο Newark, UD έχει τοποθεσίες σε ολόκληρη την πολιτεία - στο Wilmington, Ντόβερ, Georgetown και Lewes. Μια ακμάζουσα σπουδών στο εξωτερικό πρόγραμμα και την επέκταση των διεθνών συνεργασιών περαιτέρω ενίσχυση της εκπαίδευσης των μαθητών μας ως παγκόσμιοι πολίτες.

Εμπλοκή με τους κοινοτικούς μας Ασχολούνται, αφιερωμένο, πιστός και ενθουσιώδης είναι μερικά από τα επίθετα που περιγράφουν το Πανεπιστήμιο του Delaware κοινότητας.

Το Πανεπιστήμιο διαδραματίζει αναπόσπαστο ρόλο στην πόλη του Newark και την πολιτεία του Delaware, που εργάζονται για να βελτιώσουν την κοινότητα με τα σχέδια υπηρεσίας, η έρευνα προς όφελος των τοπικών φορέων και κλάδων, καθώς και ευαισθητοποίησης του κοινού σε όλη την πολιτεία.

Μεταξύ των πιο δυνατά σημεία του Πανεπιστημίου είναι μακρά και ζωντανή παράδοση της δημόσιας υπηρεσίας. Σε μια πρόσφατη εθνική έρευνα, το 75 τοις εκατό των φοιτητών UD ανέφεραν ότι συμμετείχαν σε υπηρεσία της κοινότητας από τη στιγμή που ήταν ηλικιωμένοι. Το 2015, UD αναγνωρίστηκε με την κοινοτική ταξινόμηση αρραβώνων από το Ίδρυμα Carnegie για την Πρόοδο της Διδασκαλίας.

UD είναι το κατάλληλο μέρος για να ακούσετε παγκοσμίου φήμης ομιλητές, απολαύστε πρώτης τάξεως μουσική και το θέατρο, την ευθυμία για fightin "Μπλε Κότες ομάδες και να δούμε συναρπαστικό εκθέματα, τα οποία συμπληρώνουν την πλούσια ακαδημαϊκή εμπειρία.

Το Πανεπιστήμιο του Delaware είναι μια έρευνα με επίκεντρο το πανεπιστήμιο με ένα ευρύ φάσμα των προγραμμάτων, των Τμημάτων, σχολεία, κέντρα ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ συμβεβλημένες οργανώσεις.

Κύρια Campus: Newark, Deleware

Αθλητισμός: 21 NCAA Division 1 ομάδες

Καθιερωμένος: 1743

Πρόεδρος: Dennis Assanis

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

  • Newark

    University of Delaware Newark, DE 19716 USA, 19716, Newark

    Ερωτήσεις