Keystone logo
University Of Colima

University Of Colima

University Of Colima

Εισαγωγή

Καλώς ήλθατε στον δικτυακό τόπο του Πανεπιστημίου της Colima, εκπαιδευτικό ίδρυμα που βρίσκεται στην δυτική κεντρική περιοχή του Μεξικού. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για την καθημερινή ζωή, τις εκπαιδευτικές ευκαιρίες, ακαδημαϊκών, πολιτιστικών και επιστημονικών υποδομών.

Πανεπιστήμιο συμφώνησαν ότι είναι καιρός να αποδεχθούν την κοινωνική ευθύνη και όχι ως φιλοσοφία, ως τρόπο ζωής που μας επιτρέπει να προσφέρουμε εκπαιδευτικές υπηρεσίες για την προώθηση της αλλαγής και της προόδου, συμβάλλοντας έτσι στην οικοδόμηση μιας πιο δίκαιης κοινωνίας και διαφανή.

Για να επιτευχθεί αυτό, θα ανανεώσει την αίσθηση του ανήκειν στο πανεπιστήμιο σε φοιτητές, καθηγητές, ερευνητές, προσωπικό, διοικητικοί υπάλληλοι και αξιωματούχοι αναζωπυρώσει την αγάπη και τον σεβασμό για το έργο που κάνουμε και πάνω απ 'όλα, από το ίδρυμα.

Το Πανεπιστήμιο του Colima είναι ο κορυφαίος θεσμός διαμόρφωσης επαγγελματίες και επιστήμονες με τη δημιουργική αίσθηση, καινοτόμο, ανθρωπιστικές και άκρως ανταγωνιστική, δεσμεύεται για την αρμονική ανάπτυξη της κοινωνίας, εθνικό και διεθνές περιβάλλον.

Η στρατηγική που προωθούμε, για την παρούσα διοίκηση πρεσβυτέριο, βασίζεται στην Εκπαίδευση για την Κοινωνική Ευθύνη, η οποία επιδιώκει το όργανο αυτό μας μπορεί να πάρει πιο έντονα την κοινωνική του λειτουργία σε ένα πλαίσιο λογοδοσίας που προάγει την ανθρώπινη ανάπτυξη, τόσο το πανεπιστήμιο και της ίδιας της κοινωνίας. Περιλαμβάνει την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη των ανθρώπων, να σέβονται τα δικαιώματά τους και να επεκτείνουν το χώρο των δυνατοτήτων τους, ώστε να μπορούν να γίνουν κύριοι της μοίρας τους, προς όφελος δικό τους και το περιβάλλον τους. Ως εκ τούτου, σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε αυτό το site για να μοιραστώ μαζί σας το έργο της κοινότητας μας και να τίθενται στη διάθεσή σας ένα χώρο επικοινωνίας με το πανεπιστήμιο μας.

Ένας 75χρονος Πανεπιστήμιο Colima έχουν ιδρυθεί, τη δέσμευσή μας για την κοινωνία και τους φοιτητές είναι υψηλότερη επειδή ζούμε σε μια εποχή όπου οι νέες τεχνολογίες εξελίσσονται συνεχώς, έτσι ώστε το Πανεπιστήμιο της Colima έχει αποφασίσει να εμπλακούν στην περιπέτεια της τα κοινωνικά δίκτυα για να σπάσει τους φραγμούς του χώρου και του χρόνου, επιτυγχάνοντας μια προσέγγιση και μεγαλύτερη ταύτιση με το μαθητή, την κοινωνία και τον κόσμο.

Βιογραφικό Σημείωμα συνθετικά

ακαδημαϊκή εκπαίδευση

Ο Πρύτανης είναι Λογιστής και απέκτησε το πτυχίο του Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Colima που κορυφώθηκε με το Βραβείο Peña Colorada.

την απόδοση στην εργασία

Έχει συμμετάσχει ως εσωτερικός ελεγκτής σε διάφορες υπηρεσίες των ομοσπονδιακών και πολιτειακών κυβερνήσεων, καθώς και στο Πανεπιστήμιο της Colima. Έχει διατελέσει πλήρους απασχόλησης ερευνητής καθηγητής στο Τμήμα Λογιστικής και Διοίκησης Πανεπιστημιούπολη Colima, Περιφερειακή Αρχηγός, Γενικός Συντονιστής διοικητική και οικονομική διαχείριση και τον Γραμματέα του Πανεπιστημίου της Colima.

Χρεώσεις και διακρίσεις

 • Φορέα που είναι υπεύθυνος για την κατάσταση του Μεξικού Colima παράδειγμα συνδεδεμένοι στη Γραμματεία Επικοινωνιών και το πρόγραμμα μεταφοράς.
 • μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Συνδέσμου Συστήματος Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση.
 • Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Κρατικού Σχεδιασμού για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στο κράτος της Colima.
 • Πλήρες μέλος του κράτους Συντονισμός των παιδιών Υποστήριξης πρόγραμμα επιχορήγησης, πριν PRONABES.
 • Πρόεδρος της Επιτροπής βραβεία της κεντρικής περιοχής δυτικά της ANUIES.
 • Πρόεδρος του 1ου. Περιφερειακή κοινοβουλευτική συνάντηση που διεξήχθη από την Εθνική Ένωση και Ιδρυμάτων της Ανώτατης Εκπαίδευσης σε συνεργασία με ANUIES Κεντροδυτική Περιοχή και τη Βουλή των Αντιπροσώπων, που πραγματοποιήθηκε στη Manzanillo, συνταγματάρχης 1 Ιουλίου, 2013.
 • Του απονεμήθηκε το «Μετάλλιο της Κοινοβουλευτικής» της Γερουσίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο πλαίσιο XXII Ασίας-Ειρηνικού Κοινοβουλευτικού Φόρουμ, που πραγματοποιήθηκε στο Puerto Vallarta, Jalisco, Ιανουάριος 2014.
 • Διορισμός ως μέλος του Συμβουλίου της Επικρατείας του μέλους Colima Μεταμοσχεύσεων και Μεταμοσχεύσεων Κέντρο της Πολιτείας. Εκδόθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας Πολιτειακή Κυβέρνηση. 10 Απριλίου 2014. Colima, συνταγματάρχης
 • Γραμματέας των worktable "Προκλήσεις και Προοπτικές της Ανώτατης Εκπαίδευσης» κατά την ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Δυτικής Κέντρο Συμβούλιο ANUIES πραγματοποιήθηκε στο Guanajuato στις 4 Ιουλίου 2014.

συστατικό σκοπούς

Η συνιστώσα ενσωματώνει σκοπούς δευτερεύοντα στοιχεία της διδασκαλίας, επιστημονικού, πολιτιστικού διάχυσης και υπηρεσίες επέκτασης.

Η διδασκαλία δευτερεύον, έχει καθιερωθεί ως το πλαίσιο για τον προγραμματισμό και την θεσμική ανάπτυξη, ενσωματώνοντας τις θεωρίες της κοινωνικής αλληλεπίδρασης, ανθρωπιστικό, συμπεριφορικής, cognitivist και κονστρουκτιβιστική, μεταξύ άλλων, επί των οποίων πανεπιστημιακή εκπαίδευση βασίζεται και χρησιμεύει ως βάση για την

Τοποθεσίες

 • Colima

  Av. Universidad No. 333, Las Víboras, 28040, Colima

Ερωτήσεις