Keystone logo
University of Aruba

University of Aruba

University of Aruba

Εισαγωγή

Σχετικά με το University of Aruba

Το University of Aruba (UA) είναι ένα σύγχρονο πανεπιστήμιο που προσφέρει τριτοβάθμια εκπαίδευση, έρευνα και κοινωνικές υπηρεσίες στην Αρούμπα και στις γύρω περιοχές. Ενσωματωμένο στην κοινωνία του Aruban, το UA είναι ένα μοντέλο πολιτιστικής πολυμορφίας που αντιπροσωπεύει τη σύνθεση του ίδιου του πολιτισμού της Aruban, με φοιτητές από την Καραϊβική, την Ευρώπη, τη Λατινική, την Ασία και την Αμερική. Οι σημερινές τέσσερις σχολές και τα διάφορα πανεπιστημιακά κέντρα προσπαθούν να συμβάλουν στην ακαδημαϊκή συζήτηση, να συμμετάσχουν στην αειφόρο ανάπτυξη της Αρούμπα και να προωθήσουν την κριτική σκέψη με ανοιχτό πνεύμα. Η παροχή αυτών των υπηρεσιών είναι ένα κρίσιμο μέρος της αποστολής του UA να επιστρέψει στην κοινότητα της Αρούμπαν.

121313_CopyofUA2015-509.jpg

Όπως και ο φοιτητικός πληθυσμός, το διδακτικό προσωπικό του UA αποτελείται από ένα ποικίλο σώμα αφιερωμένων μελετητών από την Αρούμπα και το εξωτερικό. Συνεργαζόμενοι στενά, αυτή η ομάδα τοπικών και διεθνών μελετητών ενθαρρύνει την ακαδημαϊκή ανάπτυξη των περίπου 700 φοιτητών που φοιτούν στο UA. Επιπλέον, για να προωθηθεί τόσο η ανάπτυξη των φοιτητών όσο και των σπουδαστών, η UA προσφέρει μια σειρά κρίσιμων διοικητικών, διευκολύνσεων και ατομικών υπηρεσιών που παρέχονται από ένα φιλικό και υποστηρικτικό προσωπικό του UA.

Η UA εντοπίζει τις ρίζες της το 1988 όταν η έναρξη της Σχολής του Δικαίου (FdR) σηματοδότησε την έναρξη της ακαδημαϊκής ανάπτυξης του UA. Το 1993, ξεκίνησε η Σχολή Λογιστικής, Χρηματοοικονομικής και Μάρκετινγκ (FEF), η οποία είναι πλέον η μεγαλύτερη σχολή του UA, ακολουθούμενη από το Τμήμα Φιλοξενίας και Τουριστικής Διοίκησης (FHTMS) το 2005. Η πιο πρόσφατη προσθήκη του UA είναι η Σχολή Τέχνη και Επιστήμη (FAS) που ξεκίνησε το 2009. Τα επόμενα χρόνια, η UA ελπίζει να συνεχίσει την επέκτασή της προσφέροντας προγράμματα αιχμής σε τοπικούς και ξένους φοιτητές.

Οραμα

Να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό ινστιτούτο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έρευνας αναγνωρισμένο σε εθνικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο ως ηγέτης στην εκπαίδευση υψηλής ποιότητας και σχετική έρευνα που εκπαιδεύει τους σπουδαστές για ένα βιώσιμο και δυναμικό μέλλον. Στόχος μας είναι να είμαστε ένας τόπος που υπογραμμίζει και ενθαρρύνει τις δυνατότητες, τις ελευθερίες και τις προσωπικές και κοινωνικές ευθύνες.

Αποστολή

Συγκεντρώστε εμπνευσμένους ανθρώπους που διεξάγουν και παρέχουν ποιοτική έρευνα και τριτοβάθμια εκπαίδευση για να ενισχύσουν τις δυνατότητες των φοιτητών και των αποφοίτων να συμμετάσχουν στον δυναμικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο, με αποτέλεσμα υπεύθυνους, ικανοποιημένους παγκόσμιους πολίτες, που είναι μαθητές δια βίου και είναι έτοιμοι να συμβάλλουν θετικά στην ποιότητα ζωής της κοινότητας.

Τιμές μας

Στο University of Aruba , εκτιμούμε το ανοικτό πνεύμα, την προσωπική και κοινωνική συνείδηση, τη συνεργασία, την ευαισθησία, την αριστεία, την προσβασιμότητα και την καινοτομία για να βοηθήσουμε να γίνουμε οι καλύτεροι εκπαιδευτικοί και ερευνητές.

Διεθνείς φοιτητές: Τα οφέλη της μελέτης στο UA

Τα οφέλη της μελέτης στο University of Aruba είναι:

 • Μικρές κλάσεις.
 • Εγκαταστάσεις πολυμέσων.
 • Διαδραστική και προσωπική καθοδήγηση.
 • Ομαδική εργασία και έργα πεδίου.
 • Συνδυασμός της ζωής των σπουδαστών με την κοινωνική ζωή και την κοινοτική εργασία.
 • Ενεργό Φοιτητικό Σώμα, Δραστηριότητες και πολλά άλλα.

Ως διεθνής φοιτητής, δεν είστε μόνοι: είμαστε περήφανοι για τις διεθνείς αίθουσες διδασκαλίας και το διεθνές προσωπικό μας.

Το Πανεπιστήμιο είναι πρόθυμο να βοηθήσει τους διεθνείς φοιτητές με την εγγραφή, τις αιτήσεις θεώρησης, τη στέγαση και άλλα διοικητικά θέματα.

121767_IMG_9793.jpg

Επικοινωνήστε με την UA

Η κύρια πανεπιστημιούπολη του UA βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο κέντρο του Oranjestad σε κοντινή απόσταση από τα καταστήματα, τα εστιατόρια και τις παραλίες. Οι μαθητές μπορούν να απολαύσουν την ατμόσφαιρα της κύριας πανεπιστημιούπολης που στεγάζεται στο ιστορικό και όμορφο κτίριο de la Salle. Κάθε αίθουσα διδασκαλίας είναι σύγχρονη, παρέχοντας εκπαιδευτές και φοιτητές με την πιο σύγχρονη τεχνολογία για την επίτευξη της αριστείας στην εκπαίδευση. Πρόσφατα, η UA έχει αρχίσει να παρέχει στους φοιτητές ευκαιρίες για online εκπαίδευση. Υπάρχει επίσης μια διευρυμένη Βιβλιοθήκη στην κεντρική πανεπιστημιούπολη και ένα πλήρως εξοπλισμένο Κέντρο Υπολογιστών / Τάξη. Το δορυφορικό μας κτίριο στο APEX που βρίσκεται στην LG Smith Boulevard φιλοξενεί πολλά Κέντρα και Γραφεία που προάγουν την ακαδημαϊκή ανάπτυξη, την εκπαίδευση και την έρευνα.

Αυτά τα κέντρα και τα γραφεία της UA βοηθούν την UA να γίνει ηγέτης στην Καραϊβική για ακαδημαϊκή αριστεία.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Εισαγωγές

  Τοποθεσίες

  • Oranjestad

   J. Irausquinplein,4, , Oranjestad

  Ερωτήσεις