Keystone logo
Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)

Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)

Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)

Εισαγωγή

Λέξεις από DEAN - BARROS CARLOS Laraia

Επιθυμία, αρχικά, ευχαριστώ και τον έπαινο του Θεού, στο έλεός του, μου έδωσε τη χάρη της ζωής και της δύναμης, που ολοκληρώθηκε εβδομήντα, με την προϋπόθεση να είναι εδώ με τους συναδέλφους μου, την αποστολή μας έχουν χορηγηθεί. Γι 'αυτή την αποστολή, η οποία αρχίζει τώρα, ο Θεός είναι πάντα παρούσα και ότι το Άγιο Πνεύμα του μας διαφωτίσει και να μας δώσει τη σοφία και ταπεινότητα για να εξυπηρετήσει καλά με την ευθύνη, η λιτότητα, η αφοσίωση και ζήλο στο Πανεπιστήμιο μας Sapucaí Valley.

Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να υποβάλω τα σέβη μου σε όλους όσους μου προηγήθηκε στη διαχείριση αυτού του θεσμού και ποιος έδωσε την πολύτιμη συμβολή τους στην κατασκευή του από την αρχή, όταν μια ομάδα οραματίστηκε ονειροπόλοι και να γίνει πραγματικότητα η δημιουργία των πρώτων μαθημάτων που έδωσε αφορμή για το Πανεπιστήμιο μας .

Με τα χρόνια, κάθε ένα από που πέρασε έδωσε αποφασιστική συμβολή του, και, βήμα προς βήμα, με επιμονή, τον ιδεαλισμό και την αυτοθυσία, ήταν πρωταγωνιστές της ιστορίας μας.

Honor και σέβονται το παρελθόν είναι κάτι περισσότερο από μια υποχρέωση, αλλά μια απόλυτη αναγκαιότητα, διότι μόνο τότε θα μπορέσουμε να ζήσουμε αυτό το γειωμένο τις εμπειρίες και τα επιτεύγματα που λαμβάνονται, για την οποία είμαστε κληρονόμοι. Η μεγαλύτερη κληρονομιά που μας κληροδότησε η δέσμευση για την κοινότητα στην οποία δραστηριοποιούμαστε να προσφέρει μια ποιοτική εκπαίδευση σε όλους όσους έρχονται εδώ αναζητούν τη γνώση για να χτίσει το μέλλον τους. Η δέσμευση αυτή δεν θα συμβιβαστούμε, να κάνουν σημαία μας και το λόγο ύπαρξης της δουλειάς μας.

Ένα ευχαριστώ στον καθηγητή Benedito Afonso Pinto Ιουνίου, για την αποδοχή της πρόσκλησης για να είναι μαζί σε αυτή την αποστολή. αναγνωρισμένη εμπειρία του ως δασκάλου και ακαδημαϊκού διαχειριστής θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη, και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα είναι δίπλα μου στις αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν, με τη σοφή συμβουλή, το βάρος του και την αδιαμφισβήτητη αγάπη του γι 'αυτό το Πανεπιστήμιο.

Μανιφέστο επίσης να ευχαριστήσω τον καθηγητή Andrea Domingues Antonio Ομήρου εκπαιδευτικοί Τολέδο Rock and William Newton Carrozza, ο οποίος αμέσως καλωσόρισε περισσότερο από μια πρόσκληση, την έκκλησή μου για να δημιουργήσουν την πρώτη γραμμή της διοίκησής μας, καταλαμβάνοντας τις λειτουργίες του pro πρυτάνεις. Θα μοιραστούμε τις στιγμές της χαράς και δυσκολίες. Είναι πιθανό ότι συναντάμε με τις αντιξοότητες, σκληρή ανέμους και μαίνεται κύματα. Μπορούμε να ακούσουμε τα τραγούδια της γοργόνας με τις προθέσεις για να μας κάνουν να βυθιστεί. Αλλά ας μην πυροβολούν τα εμπόδια, αν υπάρχει, είναι να αντιμετωπιστούν και να ξεπεραστούν. Η ακαδημαϊκή κοινότητα και την κοινωνία μας περιμένουν στην σκληρή δουλειά, αφοσίωση, την ακεραιότητα, τη σύνεση και αφοσίωση και αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε σε αντάλλαγμα για την εμπιστοσύνη που μας έχει κατατεθεί.

Εκλεγήκαμε υπό την αιγίδα της "ενσωμάτωσης". Έχουμε την πρόθεση να κάνει ολοκληρωμένη δουλειά μας και σε αρμονία με το Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Sapucaí Valley, η οποία, μέσω του Προέδρου του και εκτελεστική επιτροπή, έχει δείξει μια ηράκλεια προσπάθεια να αντιστρέψει μια οικονομική δυσάρεστη κατάσταση χωρίς να δώσει πίσω τα μάτια του και ενέργειές τους με τις πιο επείγουσες ανάγκες του Πανεπιστημίου μας. Θέλουμε να προτείνουμε μια πραγματική ολοκλήρωση μεταξύ της κεντρικής μονάδας και της μονάδας Φατιμά, καθώς και μεταξύ των διαφόρων μαθημάτων που συνθέτουν το θεσμικό μας όργανο, έτσι ώστε να παύσει να είναι κατακερματισμένη σε απομονωμένες διαμερίσματα, αλλά ότι οι διάφοροι τομείς έχουν στο διάλογο και να ολοκληρώσει μια πραγματική αίσθηση του πανεπιστημίου. Ότι τα θεμέλια του πανεπιστημίου, τη διδασκαλία, την έρευνα και την επέκταση είναι αλληλένδετοι και πληρούνται κατά την επιδίωξη των στόχων που πρέπει να επιτευχθούν. Αλλά τι διαδρομές για να ακολουθήσετε, έτσι ώστε αυτή η ένταξη πραγματοποιείται σήμερα; Προτιμώ η απάντηση δίνεται από τον ισπανικό ποιητή Antonio Machado: «Caminante, δεν τρόπους σανό, se ΕΟΜΥ Camino al andar" - Walker, δεν υπάρχει μονοπάτι, η διαδρομή γίνεται με τα πόδια.

Οι εργαζόμενοι και οι δάσκαλοι, οι πιο ειλικρινείς ευχαριστίες για την ψήφο εμπιστοσύνης που μας έχει κατατεθεί. Εσείς, η αφοσίωση του καθενός από τον ενθουσιασμό όλων να συνεχίσει με πρωταγωνιστή στην ιστορία μας, εξαρτάται από την επιτυχία της προσπάθειάς μας. Είμαστε μαζί στην ίδια βάρκα και μόνο θα σας μεταφέρει σε ένα ασφαλές λιμάνι, αν έχουμε επίγνωση της ευθύνης του καθενός για να κάνουν το καθήκον τους, με τόλμη, την αγάπη της εργασίας, την ηθική και ο σεβασμός για την κοινότητα να παραδώσει τα παιδιά τους στη φροντίδα μας.

αγαπητέ μου, τους μαθητές! Είστε ο λόγος για όλα αυτά. Ο στόχος αυτού του πανεπιστημίου είναι να τους παρέχουμε μια εκπαίδευση που ανταποκρίνεται στην επιθυμία τους για την κοινωνική κινητικότητα και την ένταξη σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά εργασίας. Remembering Paulo Freire, θέλουμε να τους προσφέρουμε μια μετασχηματιστική εκπαίδευση, η οποία τους κάνει να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους με κριτικό πνεύμα και στοχαστικά. Δεν θα πρέπει να είναι το περιεχόμενο να είναι μια απλή υποστήριξη αυτής της διαδικασίας, αλλά ενεργοί συμμετέχοντες του πανεπιστημίου μας, είμαστε υπερήφανοι να φορέσει και σφραγίζοντας στις φανέλες τους το όνομα του UNIVAS. Ο ενθουσιασμός και ο ενθουσιασμός των νέων ανθρώπων είναι τα βασικά συστατικά για να μην αφήνει καμία ξεθώριασμα, οι δάσκαλοι και οι ηγέτες, την αφοσίωση και το θάρρος να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές δυσκολίες. Επιτρέψτε μας να μοιραστούμε τα όνειρα και τα ιδανικά τους, αφυπνίζοντας τα ιδανικά και τα όνειρά μας, ίσως κοιμάται. Ας να μολυνθεί από τη νεολαία σας.

Για την αγαπημένη του γυναίκα μου και τα παιδιά μου Marilda Carlos Αλεξάνδρου, Ana Claudia, Ana Carla και Mauricio, κόρες μου Ana Luiza και Lidiane, τα πεθερικά μου Marcelo και Έβερτον, την ευγνωμοσύνη μου για τη συνεχή ενθάρρυνση και την άνευ όρων υποστήριξη. Για να εγγονές μου Άννα Τζούλια, Ana Κλάρα και Isabela Μαρία, σας ευχαριστώ για την πραγματοποίηση των πιο χαρούμενη και θορυβώδη εβδομήντα χρόνια μου. Είναι η ζεστασιά του σπιτιού, το καθιστικό με την οικογένεια, η οποία τροφοδοτεί τον ενέργειας σε κάθε πρωί μιας νέας ημέρας, είμαστε έτοιμοι να εργαστούν.

Θα ήθελα να εκφράσω την τιμή μου και τις ευχαριστίες μου προς τις οικογένειες των άμεσων εκθέσεις μου, οι φιλο-πρυτάνεων, η οποία θα πρέπει, μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια για να ασκήσει το δώρο της ανοχής για τις απουσίες μας.

Τέλος πάντων, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και να τους πω να μας περιμένει με βάση το έργο της διαχείρισης, της διαφάνειας, τις αρχές της ηθικής, η συμμόρφωση με τη νομοθεσία και τους κανονισμούς και να σέβονται την αξιοπρέπεια όλων όσων απαρτίζουν το αγαπημένη μας Πανεπιστήμιο Sapucaí Valley.

Ο Θεός είναι πάντα μαζί μας και ότι μας επιτρέπει να είμαστε σπορείς της ειρήνης και της αρμονίας μεταξύ όλων.

Σας ευχαριστώ.

ΙΣΤΟΡΙΑ Το Πανεπιστήμιο του Sapucaí Valley (UNIVAS) διατηρείται από το Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Vale do Sapucaí (FUVS). Ιδρύθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 1965 και καθ 'όλη την ύπαρξή της έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 10.000 επαγγελματίες. Παρέχει εκπαίδευση στα επίπεδα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά, πάντα με στόχο την εναρμόνιση της παραγωγής της γνώσης και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των μαθητών τους με τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας. Συνολικά υπάρχουν 16 προπτυχιακά μαθήματα, 33 μαθήματα Πτυχιούχος Λατώ Sensu (εξειδίκευση και MBA), 03 μεταπτυχιακού και 01 διδακτορικού.

UNIVAS βρίσκεται στην πόλη της Pouso Alegre, στο νότιο τμήμα της Minas Gerais, στις όχθες των δύο μεγάλων αυτοκινητοδρόμων της χώρας, η Fernão Dias Highway (BR-381) και Highway Juscelino Kubitschek (BR-459), στρατηγικό τομέα της πρόσβασης σε τρία μεγάλα κέντρα της χώρας παραγωγής και κατανάλωσης (Σάο Πάολο, Μπέλο Οριζόντε και το Ρίο ντε Τζανέιρο). Η πόλη εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους δείκτες ποιότητας ζωής στη Βραζιλία. Πρόκειται για ένα βιομηχανικό, εμπορικό και εκπαιδευτικό κέντρο και είναι κοντά στα Hidrominerais Resorts, Circuito das Malhas και Ηλεκτρονικής Valley.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της εκπαίδευσης που προσφέρεται από UNIVAS στον τομέα της υγείας είναι να έχουμε ένα πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Οι das Νοσοκομείο Clinicas Samuel Libânio (HCSL) είναι μια αναφορά σε 54 δήμους στα νότια της Minas Gerais και σερβίρει ένα εκτιμώμενο πληθυσμό πάνω από 2 εκατομμύρια και 600 χιλιάδες άτομα. www.hcsl.edu.br UNIVAS. Αριστείας στη Διδασκαλία. Εκπαίδευση για τη ζωή.

Τοποθεσίες

  • Pouso Alegre

    Av. Cel. Alfredo Custódio de Paula, 320 CEP 37550-000 | Pouso Alegre | MG, , Pouso Alegre

    Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις