Keystone logo
Universidad Nebrija

Universidad Nebrija

Universidad Nebrija

Εισαγωγή

Από τη δημιουργία του, το Πανεπιστήμιο Nebrija έχει διατηρήσει τις διαφοροποιητικές αξίες του εκπαιδευτικού του μοντέλου, που βασίζεται στην ποιοτική διδασκαλία και στην έρευνα ως δημιουργία γνώσης, με ολοκληρωμένη εκπαίδευση στις δεξιότητες, τις ικανότητες και τις ικανότητες όλων των φοιτητών του. Αυτές είναι βασικές αρχές για την επίτευξη της ανάπτυξης του ατομικού ταλέντου και τις καλύτερες ευκαιρίες για επαγγελματική ένταξη.

Η φιλοσοφία μας είναι να μαθαίνουμε κάνοντας, κάτι που γίνεται μια μοναδική πανεπιστημιακή εμπειρία. Είναι μια ζωτικής σημασίας εμπειρία στη μετατροπή του μαθητή προς την παγκόσμια γνώση, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει και να ηγηθεί των αλλαγών στις οποίες βυθίζεται. Ο μαθητής «Nebrija» εστιάζει στην κατασκευή της γνώσης για τις σημαντικές προκλήσεις της ζωής.

Επίσης, υπάρχει σταθερή δέσμευση μεταξύ του Πανεπιστημίου και των εταιρειών για την ανάπτυξη κατάρτισης σε επαγγελματικές δεξιότητες, η οποία εγγυάται ποιοτική πρακτική άσκηση για τον φοιτητή, προκειμένου να επιτύχει τη φιλοδοξία του να αναπτυχθεί στη ζωή και πνευματικά κατά τη διάρκεια της πανεπιστημιακής φάσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Nebrija και τα Ακαδημαϊκά Συμβούλια, που αποτελούνται από σχετικές προσωπικότητες, συνδέουν τις γνώσεις και το κύρος τους με τα προγράμματα σπουδών και έρευνας. Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Nebrija γνωρίζουν πώς να διατυπώνουν πλήρως τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στην εθνική και διεθνή κοινωνία στην οποία θα ασκήσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " title=" <span translate= "no">Universidad Nebrija " src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/ element/13/135772_135755_FOTOBERZOSAANOCHECIENDO40x21.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json=" {"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""} " />

Τι ξεχωρίζει το Πανεπιστήμιο Nebrija;

 • Απασχολησιμότητα και προσανατολισμός στο επάγγελμα, με πρακτική άσκηση σε εταιρείες και ιδρύματα για το 100% των φοιτητών.
 • Ακαδημαϊκή Αριστεία με εξατομικευμένη διδασκαλία σε μικρές ομάδες, την εγγύτητα μεταξύ δασκάλων και μαθητών και συνάντηση σχετικών ανθρώπων από τον ακαδημαϊκό και επαγγελματικό κόσμο.
 • Η διεθνοποίηση με τη διγλωσσία των ξένων φοιτητών στη Μαδρίτη και με προγράμματα στο εξωτερικό, μια από τις βασικές εμπειρίες πριν την ολοκλήρωση των σπουδών.
 • Παιδαγωγική καινοτομία με χώρους γνώσης και απασχόλησης να είναι δημιουργικός, επιχειρηματικός και να αλληλεπιδρά στο πανεπιστήμιο με όλους τους τομείς, όπως αυτός του αυτοκινήτου, των παραστατικών τεχνών, των διεθνών σχέσεων, της επικοινωνίας κ.λπ.

Ποιος ήταν ο Antonio de Nebrija

Ο Elio Antonio Nebrija γεννήθηκε στη Lebrija (Σεβίλλη) - εξ ου και το ψευδώνυμό του - το 1441. Σπούδασε Ανθρωπιστικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα και συνέχισε τις φιλολογικές του σπουδές στη Μπολόνια, όπου αλληλεπιδρά με τον ιταλικό ουμανισμό. Η διδασκαλία του ξεκίνησε στο Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα, στο οποίο αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του. Κληθείς από τον Καρδινάλιο Σίσνερος, πήγε στο Πανεπιστήμιο του Αλκαλά για να συμμετάσχει στην έκδοση της Βίβλου της Πολύγλωσσης, ένα έργο που εγκατέλειψε λόγω διαφορών με την ομάδα των μεταφραστών. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του τα πέρασε διδάσκοντας στο Πανεπιστήμιο του Αλκαλά, όπου πέθανε το 1522.

Ο επιφανής ουμανιστής πάλεψε σε όλη του τη ζωή για να ανακτήσει τα καλλιεργημένα λατινικά που μιλούσαν ο Κικέρων και ο Κουιντιλιανός και αυτό χανόταν προς όφελος του χυδαίου λόγου. Γι' αυτό το στήριξε στη φυσική μέθοδο, η οποία ξεκίνησε από την καλή γνώση της ρομανικής γλώσσας -της γλώσσας του λαού-, ως το καλύτερο μέσο για να μην χαθεί αυτό το καλλιεργημένο λατινικό.

Από τα έργα του ξεχωρίζουν τα εξής: Introductiones latinae (1481), Lexicon latino-castellanum et castellano-latinum (1492), Gramática castellana (1492) και Reglas de orthographia en la lengua castellana (1517). Από όλα, το πιο σημαντικό, για την απήχηση που είχε στην ισπανική φιλολογία, είναι αυτή στη γραμματική της Καστιλιάνικης, που είναι η πρώτη κωδικοποίηση μιας σύγχρονης γλώσσας και της οποίας ο πρόλογος είναι αφιερωμένος στη βασίλισσα Ισαβέλ την Καθολική.

Εσωτερικό Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας

Το Εσωτερικό Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας είναι το σύνολο των τεκμηριωμένων διαδικασιών που είναι απαραίτητες για τη διαχείριση και τον έλεγχο της σωστής ανάπτυξης της καθημερινής δραστηριότητας του Πανεπιστημίου Antonio de Nebrija. Μέσω του IQAS αναλύονται οι ανάγκες, καθορίζονται οι διαδικασίες και τηρείται η παρακολούθηση, διασφαλίζοντας παράλληλα τη συνεχή βελτίωση.

Αυτό καθιστά το Εσωτερικό Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ένα ζωντανό έγγραφο, το οποίο πρέπει να αναθεωρηθεί και να προσαρμοστεί καθώς αλλάζουν ο οργανισμός ή οι δραστηριότητές του.

Είναι ένα μοναδικό σύστημα που περιλαμβάνει όλα τα κέντρα και τα σχολεία από τα οποία αποτελείται, καθώς και τις αντίστοιχες διαδικασίες τους. Εκπονήθηκε από την Τεχνική Μονάδα Ποιότητας (TUQ), που υπάγεται στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου, με τη συνεργασία όλων των τμημάτων, ακαδημαϊκών και διοικητικών, από τα οποία διαρθρώνεται. Για αυτό, η TUQ έλαβε υπόψη τις κατευθυντήριες γραμμές που προωθούνται από την ANECA μέσω του Προγράμματος AUDIT, το οποίο στοχεύει να καθοδηγήσει τα Πανεπιστήμια στο σχεδιασμό Συστημάτων Εσωτερικής Διασφάλισης Ποιότητας.

<img class="inserted-image image-element img-responsive" title="alt="Universidad Nebrija" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit /element/13/135771_135754_DSC07192.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json=" {"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""} " />

Βραβεία / Βαθμολογίες

Η δέσμευση του Πανεπιστημίου Nebrija στην ακαδημαϊκή αριστεία, η κατάρτιση σε κορυφαίες εταιρείες, η καινοτομία σε πολυεπιστημονικά προγράμματα και η διεθνής εκπαίδευση, τοποθετούν το Πανεπιστήμιο Nebrija στις κορυφαίες θέσεις των σημαντικότερων πανεπιστημιακών κατατάξεων.

Το Πανεπιστήμιο Nebrija είναι μια ασφαλής επιλογή και τα δεδομένα το επιβεβαιώνουν.

Η κατάταξη αναγνωρίζει ότι το Πανεπιστήμιο Nebrija έχει υψηλές επιδόσεις στο πανεπιστήμιο, συνέπεια των διαφοροποιητικών μας στοιχείων:

 • Ακαδημαϊκή Αριστεία
 • απασχολησιμότητα
 • Διεθνής Προσανατολισμός

Κατάταξη

 • U-Ranking 2018 του Ιδρύματος BBVA και του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών (IVIE).
 • Διεθνής κατάταξη QS Stars - QS World University Rankings 2019.
 • Πανεπιστημιακή Κατάταξη Διαφάνειας 2018 του Ιδρύματος Δέσμευσης και Διαφάνειας.
 • Αναγνώριση της Γραμματείας Ανώτατης Εκπαίδευσης, Επιστήμης, Τεχνολογίας και Καινοτομίας του Ισημερινού (SENESCYT).
 • Global Ranking CEO Magazine - Πρόγραμμα MBA του Nebrija Business School.
 • Global TOP 100 Best Masters στον τομέα της Επιχειρηματικότητας.
 • Αναγνώριση του Υπουργείου Παιδείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.
 • Madri+d Foundation - DOCENTIA – NEBRIJA Model.
 • Κατάταξη 250 Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών από την El Mundo - Δύο πτυχία από το Πανεπιστήμιο Nebrija ξεχωρίζουν στην ταξινόμηση.
 • Κατάταξη CYD - από το Fundación de Conocimiento y Desarrollo (Ίδρυμα Γνώσης και Ανάπτυξης).

<img class="inserted-image image-element img-responsive" title="alt="Universidad Nebrija" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit /element/13/135778_135758_IMG_6922.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json=" {"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""} " />

Τοποθεσίες

 • Madrid

  Calle de Santa Cruz de Marcenado,27, 28015, Madrid

 • Berzosa

  Calle del Hostal, 28248 Hoyo de Manzanares, Madrid, Spain, 42351, Berzosa

  • Madrid

   Calle de Santa Cruz de Marcenado, 27, 28015, Madrid

  Ερωτήσεις