Keystone logo
Universidad Internacional de las Américas

Universidad Internacional de las Américas

Universidad Internacional de las Américas

Εισαγωγή

Ιστορία του Πανεπιστημίου

Στις 24 Απριλίου 1986, το άνοιγμα του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Αμερικής εγκρίθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο για την Ιδιωτική Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση (CONESUP), το οποίο είναι το πρώτο ιδιωτικό πανεπιστημιακό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που εγκρίθηκε από αυτό το όργανο. Ξεκίνησε τη δουλειά του σε ένα κτίριο που βρίσκεται στα ανατολικά της πρωτεύουσας στο Barrio La California, όπου διδάσκονταν Διοίκηση Επιχειρήσεων, Προσχολική Εκπαίδευση, Διεθνές Εμπόριο, Μηχανική Υπολογιστών, Βιομηχανική Μηχανική, Αγγλικά και Τουρισμός.

Στα τέλη της δεκαετίας του '80 και στις αρχές της δεκαετίας του '90, χτίστηκε η νέα πανεπιστημιούπολη όπου σήμερα βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της κύριας έδρας, που βρίσκεται στην Calle 23 και Avenida 7 bis στη γειτονιά Aranjuez της πόλης San José, μπροστά. του συγκροτήματος Πολιτιστικών Πρώην Τελωνείων. Επί του παρόντος, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Αμερικής έχει 21 ειδικότητες που καλύπτουν τους τομείς της υγείας, της μηχανικής, της αρχιτεκτονικής, των οικονομικών, των κοινωνικών επιστημών και των γλωσσών σε πτυχίο, πτυχίο και μεταπτυχιακό.

Το Πανεπιστήμιο γεννήθηκε με το σύνθημα να αποτελεί σημείο αναφοράς στην ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση, το οποίο έχει γίνει εμφανές με τα χρόνια, αφήνοντας το στίγμα του στην κατάρτιση επαγγελματιών που είναι ενταγμένοι στην αγορά εργασίας. Σήμερα θέλουμε να συνεχίσουμε την ιστορία να κινείται προς το μέλλον με αισιοδοξία, να ανανεωνόμαστε συνεχώς, να υιοθετούμε νέες διδακτικές μεθοδολογίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής, να διευρύνουμε τους πόρους μας για έρευνα και να προβάλλουμε τους εαυτούς μας με μεγαλύτερη δύναμη στην κοινωνία για να πυροδοτήσουμε την αλλαγή.

Σχετικά με την Κόστα Ρίκα

Η Κόστα Ρίκα είναι μια χώρα της Κεντρικής Αμερικής γνωστή για το σύνθημά της «Pura Vida». Ξεχωρίζει γιατί οι καλύτεροι σύμμαχοι των κατοίκων του είναι ο σεβασμός, η ταπεινοφροσύνη και η φιλοξενία. Σύμφωνα με τον δείκτη Happy Planet του New Economics Foundation, έχει θεωρηθεί η πιο ευτυχισμένη χώρα στον κόσμο και μια από τις πιο ειρηνικές, σύμφωνα με τους δείκτες Global Peace (IPG), γεγονός που κάνει τη διαμονή ευχάριστη για όσους την επισκέπτονται. επισκέφτηκαν.

Έχει το 4% της παγκόσμιας βιοποικιλότητας. Έχει επίσης μια κυβέρνηση που δεσμεύεται για το περιβάλλον, γι' αυτό υποστηρίζει σθεναρά την πρόταση για επίτευξη ουδετερότητας άνθρακα έως το 2021. Η Κόστα Ρίκα έχει ένα σταθερό και ευχάριστο κλίμα. Οι δύο κυρίαρχες εποχές είναι ξηρές και βροχερές.

Εισαγωγές

Εγγραφή Νέων Φοιτητών

 • 2 φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου, μπροστά χωρίς σφραγίδες.
 • Αντίγραφο ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο).
 • Δεόντως συμπληρωμένη φόρμα εγγραφής.
 • Πρωτότυπο και αντίγραφο Πτυχίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή ισότιμου τίτλου σπουδών.
 • Για Απολυτήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή Απολυτήριο Λυκείου που αποκτήθηκαν στο εξωτερικό, προσκομίστε το πρωτότυπο Απολυτήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και επιστολές ή αυθεντικά προξενικά έγγραφα και έγγραφο αναγνώρισης πτυχίου αλλοδαπής που έχει εκδοθεί από Περιφερειακή Διεύθυνση του Υπουργείου Δημόσιας Παιδείας.

Διαδικασία επικύρωσης Subjetc

 • Αντίγραφο έγκυρου εγγράφου ταυτότητας και στις δύο όψεις.
 • Οι φοιτητές που αποφοιτούν από άλλα πανεπιστήμια και επιθυμούν να επικυρωθούν οι πιστωτικές τους μονάδες, πρέπει να προσκομίσουν το πρωτότυπο πιστοποιητικό εγκεκριμένων μαθημάτων και τα προγράμματα σπουδών κάθε μαθήματος υπογεγραμμένο και σφραγισμένο στο πρωτότυπο από το Πανεπιστήμιο προέλευσής τους.
 • Η διαδικασία επικύρωσης του θέματος έχει μέγιστη περίοδο τριών μηνών για να επισημοποιηθεί και να ακυρωθεί.

Απαιτήσεις Βίζας

Φοιτητική Άδεια

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Αμερικής είναι διαπιστευμένο από την Εθνική Διεύθυνση Μετανάστευσης και Μετανάστευσης, η οποία του επιτρέπει να συνεργάζεται στην επεξεργασία της φοιτητικής άδειας ή βίζας, όταν ο φοιτητής βρίσκεται στη χώρα.

Όταν ο υποψήφιος φοιτητής γίνει δεκτός από το UIA για να κάνει την κινητικότητα, τη διαμονή ή την πρακτική του άσκηση, η Γραμματεία Διεθνών Υποθέσεων εκδίδει επιστολή αποδοχής στο όνομά του, που απευθύνεται στο Προξενείο της Κόστα Ρίκα στη χώρα καταγωγής του. Αυτό το έγγραφο αποτελεί τη βάση για τη διαχείριση της χορήγησης της βίζας σας.

Για τη διαχείριση του εγγράφου ταυτότητας DIMEX ή αλλοδαπού, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να σπουδάσετε στην Κόστα Ρίκα, ο αιτών πρέπει να προσκομίσει τα ακόλουθα έγγραφα:

 • Συνοδευτική επιστολή που εκδίδεται από την αρμόδια αρχή στις Διεθνείς Σχέσεις του πανεπιστημίου προέλευσης.
 • Πρωτότυπο πρόσφατο πιστοποιητικό γέννησης (έως 2 μήνες έκδοσης) δεόντως επιβεβαιωμένο.
 • Πρωτότυπο πιστοποιητικό ποινικού μητρώου, (έως 2 μήνες από την έκδοση) δεόντως Αποστιλωμένο.

Τοποθεσίες

 • San José

  Barrio Aranjuez, Calle 23 y Avenida 7, 10101, San José

  Προγράμματα

  Ερωτήσεις