Πτυχίο Γαστρονομίας
Universidad Francisco de Vitoria
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Madrid, Ισπανία
Γλώσσες
Ισπανικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
4 χρόνια
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
EUR 10.500
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
Εισαγωγή
Είναι ένα από τα πιο επαγγελματικά πτυχία της νομικής-επιχειρηματικής σχολής. Αυτό το πτυχίο προσφέρει διεπιστημονική εκπαίδευση στην οποία εμβαθύνονται οι γνώσεις διαχείρισης, όπως λογιστικά, οικονομικά ή οικονομικά και, αφετέρου, στον τομέα της υψηλής κουζίνας, με βάση τη μελέτη της Ζαχαροπλαστικής, της Παραδοσιακής Γαλλικής Κουζίνας και της Ισπανικής Κουζίνας.
Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αυτού του πτυχίου έγκειται στο γεγονός ότι η γαστρονομική εκπαίδευση διδάσκεται από τη σχολή Le Cordon Bleu, ένα σχολείο αναγνωρισμένου διεθνούς κύρους που υπάρχει σε 34 χώρες με περισσότερα από 120 χρόνια ιστορίας και του οποίου η μοναδική έδρα στην Ισπανία βρίσκεται στο πανεπιστημιούπολη. Το Gastronomy + ADE διαφέρει από το απλό πτυχίο με πολλούς τρόπους: αφενός, είναι ένα ακόμη έτος σπουδών (5 χρόνια), είναι λίγο πιο ακριβό (αφού έχει περισσότερες πιστωτικές μονάδες) και, κυρίως, στην ακαδημαϊκή κατάρτιση . Κατά τη μελέτη όλων των ΑΔΕ, στα χρηματοοικονομικά, λογιστικά και οικονομικά του απλού πτυχίου, προστίθενται Marketing, HR και Νομοθεσία.
Επιπλέον, το 100% των πρώην μαθητών μας εργάζονται