MasterPhDLawMBAHealthcareCoursesOnline
Keystone logo
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs Bachelor of Science στη Διαιτολογία
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs

Bachelor of Science στη Διαιτολογία

Al Ain, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

4 Years

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ζητήστε την πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης

AED 2.500 / per credit *

Στην Πανεπιστημιούπολη

* ανά ώρα πίστωσης

Υποτροφίες

Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή

Το Συντονισμένο Πρόγραμμα στη Διαιτολογία που προσφέρεται από το Κολλέγιο Ιατρικής και Επιστημών Υγείας στοχεύει στην προετοιμασία αποφοίτων που είναι αρμόδιοι διαιτολόγοι αρχικού επιπέδου. Η αποστολή του προγράμματος είναι να προετοιμάσει ικανούς αποφοίτους που είναι υψηλά καταρτισμένοι διαιτολόγοι, για να βελτιώσει τη διατροφική ευεξία και την υγεία του πληθυσμού των ΗΑΕ. Οι στόχοι του προγράμματος είναι (1) να προετοιμάσουν τους αποφοίτους να είναι ικανοί, διαιτολόγοι αρχικού επιπέδου και (2) να προετοιμάσουν τους αποφοίτους που επιδεικνύουν ηγεσία και αφοσίωση στην κοινοτική υπηρεσία. Το Συντονισμένο Πρόγραμμα Διαιτολογίας στα ΗΑΕΕ είναι διαπιστευμένο ως Προγράμματα Εκπαίδευσης Ξένων Διαιτολόγων (FDE) από το Συμβούλιο Διαπίστευσης Εκπαίδευσης στη Διατροφή και Διαιτολογία (ACEND) της Ακαδημίας Διατροφής και Διαιτολογίας (AND). Τα δεδομένα αποτελεσμάτων που μετρούν την επίτευξη των στόχων του προγράμματος είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο Εγχειρίδιο μαθητή στον παρακάτω σύνδεσμο "Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το πρόγραμμα".

w/ Platterz
Dan Gold / unsplash

Στόχοι του προγράμματος

Αριθμός στόχου 1. Για να προετοιμάσετε τους αποφοίτους να είναι ικανοί, διαιτολόγοι αρχικού επιπέδου. Στόχοι: (α) Το 85% των μαθητών θα ολοκληρώσει τις απαιτήσεις του προγράμματος εντός 3,75 ετών από τη στιγμή της εγγραφής στο CPD (150% του επιτρεπόμενου χρόνου) (β) Τουλάχιστον το 60% των αποφοίτων που αναζητούν εργασία θα έχουν αποκτήσει απασχόληση σχετικά με τα κύρια τους μέσα σε 12 μήνες από την ολοκλήρωση του προγράμματος (γ) Οι Υγειονομικές Αρχές στα ΗΑΕ απαιτούν απόφοιτους του Συντονισμένου Προγράμματος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στη Διαιτολογία να ολοκληρώσουν ένα επιπλέον εξάμηνο πρακτικό πριν να είναι επιλέξιμοι για την εξέταση πιστοποίησης. Ογδόντα τοις εκατό των αποφοίτων θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις πιστοποίησης των ΗΑΕ εντός δώδεκα μηνών από την ολοκλήρωση αυτής της πρακτικής. (δ) Οι Ρυθμιστικές Αρχές Υγείας στα ΗΑΕ απαιτούν απόφοιτους διαιτολογίας να περάσουν εξετάσεις αδειοδότησης που διαχειρίζονται το Υπουργείο Υγείας - Αμπού Ντάμπι, Υπουργείο Υγείας ή Αρχή Υγείας του Ντουμπάι. Σε διάστημα 5 ετών, το 80% των αποφοίτων θα περάσει τις εξετάσεις αδειοδότησης διαιτολόγου (Τμήμα Υγείας - Αμπού Ντάμπι ή το αντίστοιχο) εντός ενός έτους μετά την πρώτη προσπάθεια (ε) Τουλάχιστον το 85% των εργοδοτών που ανταποκρίνονται σε έρευνες σε κλίμακα από 1-5 (5 = άριστο) θα βαθμολογήσει τους αποφοίτους ως 3 (ικανοποιητικούς) ή καλύτερα για γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες για πρακτική εισόδου σε επίπεδο (στ) Τουλάχιστον το 60% των πτυχιούχων του προγράμματος που αναζητούν εργασία θα βρουν θέση σε κλινικό περιβάλλον.

Στόχος αριθ. 2. Προετοιμασία των αποφοίτων που επιδεικνύουν ηγετική θέση και δέσμευση για την παροχή κοινωφελών υπηρεσιών Στόχοι: α) Τουλάχιστον το 50% των πτυχιούχων θα αναφέρει στην έρευνα των αποφοίτων ότι συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες κοινωφελούς υπηρεσίας κατά το παρελθόν έτος β) 5ετή περίοδο, το 60% των αποφοίτων θα είναι ενεργά μέλη επαγγελματικών ενώσεων εντός δώδεκα μηνών μετά την αποφοίτηση. (γ) Σε μια τριετή περίοδο, τουλάχιστον το 80% των εργοδοτών που ανταποκρίνονται σε έρευνες σε κλίμακα 1-5 (5 = εξαιρετική) θα βαθμολογούν τους αποφοίτους ως 3 (ικανοποιητικό) ή καλύτερο για την απόδειξη των ηγετικών ικανοτήτων.

Εκπαιδευτικά αποτελέσματα προγράμματος

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι φοιτητές θα μπορούν:

  • Επιλέξτε δείκτες ποιότητας ή / και εξυπηρέτησης πελατών και μετρήστε την επίτευξη των στόχων.
  • Εφαρμογή κατευθυντήριων γραμμών βασισμένων σε αποδεικτικά στοιχεία, συστηματικών ανασκοπήσεων και επιστημονικής βιβλιογραφίας (όπως η βιβλιοθήκη ανάλυσης αποδεικτικών στοιχείων της Ακαδημίας και οι κατευθυντήριες γραμμές πρακτικής διατροφής βάσει αποδεικτικών στοιχείων, η βάση δεδομένων συστηματικών ανασκοπήσεων Cochrane και το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ, Εθνικές ιστοσελίδες της Clearinghouse) στη διαδικασία διατροφής και στο μοντέλο και σε άλλους τομείς της πρακτικής της διαιτολογίας.
  • Δικαιολογήστε τα προγράμματα, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη φροντίδα χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα αποδεικτικά στοιχεία ή δεδομένα.
  • Αξιολογεί την αναδυόμενη έρευνα για εφαρμογή στην πρακτική της διαιτολογίας.
  • Διεξαγωγή ερευνητικών έργων χρησιμοποιώντας κατάλληλες ερευνητικές μεθόδους, ηθικές διαδικασίες και στατιστική ανάλυση.
  • Εφαρμογή σύμφωνα με τους ισχύοντες ομοσπονδιακούς κανονισμούς και τα καταστατικά και τους κανόνες του κράτους, όπως ισχύουν και σύμφωνα με τα πρότυπα διαπίστευσης και το πεδίο εφαρμογής της διδακτικής πρακτικής και του κώδικα δεοντολογίας για το επάγγελμα της διαιτολογίας.
  • Επιδείξτε επαγγελματικές δεξιότητες γραφής στην προετοιμασία επαγγελματικών επικοινωνιών CRD 2.3: Σχεδιάστε, εφαρμόστε και αξιολογήστε παρουσιάσεις σε ένα κοινό-στόχο.
  • Χρησιμοποιήστε αποτελεσματικές δεξιότητες εκπαίδευσης και συμβουλευτικής για τη διευκόλυνση της αλλαγής της συμπεριφοράς.
  • Δείξτε ενεργό συμμετοχή, ομαδική εργασία και συνεισφορές σε ομάδες.
  • Αναθέστε τις δραστηριότητες φροντίδας των ασθενών στις DTR και / ή στο προσωπικό υποστήριξης, ανάλογα με την περίπτωση.
  • Ανατρέξτε στους πελάτες και τους ασθενείς σε άλλους επαγγελματίες και υπηρεσίες όταν οι ανάγκες υπερβαίνουν το ατομικό πεδίο εφαρμογής της πρακτικής.
  • Εφαρμόστε δεξιότητες ηγεσίας για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
  • Συμμετέχετε σε επαγγελματικές και κοινοτικές οργανώσεις.
  • Δημιουργία συνεργατικών σχέσεων με άλλους επαγγελματίες υγείας και προσωπικό υποστήριξης για την παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών διατροφής.
  • Επιδείξτε επαγγελματικές ιδιότητες μέσα σε διάφορες οργανωτικές κουλτούρες.
  • Εκτελέστε αυτοαξιολόγηση, αναπτύξτε στόχους και στόχους και προετοιμάστε ένα σχέδιο χαρτοφυλακίου για επαγγελματική ανάπτυξη, όπως ορίζεται από την Επιτροπή για τη Διαιτητική Καταχώριση.
  • Επιδείξτε τις δεξιότητες διαπραγμάτευσης.
  • Αξιολογήστε τη θρεπτική κατάσταση ατόμων, ομάδων και πληθυσμών σε διάφορα περιβάλλοντα όπου η διατροφή είναι ή μπορεί να παραδοθεί.
  • Διαγνώστε προβλήματα διατροφής και δημιουργήστε δηλώσεις προβλημάτων, αιτιολογίας, σημείων και συμπτωμάτων (PES).
  • Προγραμματίστε και εφαρμόστε διατροφικές παρεμβάσεις για να συμπεριλάβετε προτεραιότητα στη διάγνωση της διατροφής, να διατυπώσετε μια συνταγή διατροφής, να καθορίσετε στόχους και να επιλέξετε και να διαχειριστείτε την παρέμβαση.
  • Παρακολούθηση και αξιολόγηση προβλημάτων, αιτιολογιών, σημείων, συμπτωμάτων και της επίδρασης των παρεμβάσεων στη διάγνωση της διατροφής.
  • Πλήρης τεκμηρίωση που ακολουθεί τις επαγγελματικές οδηγίες, τις οδηγίες που απαιτούνται από τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης και τις οδηγίες που απαιτούνται από τη ρύθμιση πρακτικής.
  • Ανάπτυξη και επίδειξη αποτελεσματικών δεξιοτήτων επικοινωνίας για κλινικές και πελατειακές υπηρεσίες σε ποικίλες μορφές.
  • Αναπτύξτε και παραδώστε προϊόντα, προγράμματα ή υπηρεσίες που προωθούν την υγεία, την ευεξία και τη διαχείριση του τρόπου ζωής των καταναλωτών.
  • Παρέχετε σεβαστές, επιστημονικά βασισμένες απαντήσεις στα ερωτήματα των καταναλωτών σχετικά με τις αναδυόμενες τάσεις.
  • Συντονίστε την προμήθεια, την παραγωγή, τη διανομή και την εξυπηρέτηση αγαθών και υπηρεσιών.
  • Αναπτύξτε και αξιολογήστε τις συνταγές, τους τύπους και τα μενού για αποδοχή και οικονομική προσιτότητα που ανταποκρίνονται στην πολιτιστική ποικιλομορφία και τις ανάγκες υγείας διαφόρων πληθυσμών, ομάδων και ατόμων.
  • Συμμετοχή στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων.
  • Εκτελέστε λειτουργίες διαχείρισης που σχετίζονται με την ασφάλεια, την ασφάλεια και την αποχέτευση που επηρεάζουν υπαλλήλους, πελάτες, ασθενείς, εγκαταστάσεις και τρόφιμα.
  • Συμμετέχετε σε δραστηριότητες δημόσιας πολιτικής, συμπεριλαμβανομένων νομοθετικών και ρυθμιστικών πρωτοβουλιών.
  • Διεξαγωγή κλινικών δραστηριοτήτων και δραστηριοτήτων διαχείρισης ποιότητας υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών.
  • Χρησιμοποιήστε την τρέχουσα τεχνολογία πληροφορικής για την ανάπτυξη, αποθήκευση, ανάκτηση και διάδοση πληροφοριών και δεδομένων.
  • Αναλύστε δεδομένα ποιότητας, οικονομικής ή παραγωγικότητας και αναπτύξτε ένα σχέδιο παρέμβασης.
  • Προτείνετε και χρησιμοποιήστε τις κατάλληλες διαδικασίες για να μειώσετε τα απόβλητα και να προστατεύσετε το περιβάλλον.
  • Πραγματοποιήστε μελέτες σκοπιμότητας για προϊόντα, προγράμματα ή υπηρεσίες λαμβάνοντας υπόψη το κόστος και τα οφέλη.
  • Αναλύστε τα οικονομικά δεδομένα για να αξιολογήσετε την αξιοποίηση των πόρων.
  • Αναπτύξτε ένα σχέδιο για την παροχή ή την ανάπτυξη ενός προϊόντος, προγράμματος ή υπηρεσίας που περιλαμβάνει προϋπολογισμό, ανάγκες στελέχωσης, εξοπλισμό και προμήθειες.
  • Κώδικας και νομοσχέδιο για τις υπηρεσίες διαιτολογίας / διατροφής για την απόκτηση υπηρεσιών από δημόσιους ή ιδιωτικούς ασφαλιστές.

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις

Παρόμοια Μαθήματα