Keystone logo
Brawijaya University

Brawijaya University

Brawijaya University

Εισαγωγή

Πανεπιστήμιο Brawijaya (UB) βρίσκεται στην πόλη της Μαλάνγκ, επαρχία Ανατολική Ιάβα, Ινδονησία. UB είχε δηλωθεί επισήμως από τον Πρόεδρο της 5ης Δημοκρατίας της Ινδονησίας Ιανουάριο 1963. Υπάρχουν 11 σχολές και 1 πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε στο UB.

ΟΡΑΜΑ:

Για να είναι ένα εξαιρετικό πανεπιστήμιο και να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο ως παράγοντας αλλαγής στην κοινωνία μέσω της εκπαίδευσης, των υπηρεσιών έρευνας και της κοινότητας είναι σύμφωνη με το εθνικό και διεθνές πρότυπο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

Η διεξαγωγή της διαδικασίας διδασκαλίας-μάθησης. Για την προώθηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με την ύπαρξη δημιουργίες και την εκτίμηση της ανθρώπινης Θεού και τα δικαιώματα των άλλων πλασμάτων. Να διεξάγει ακαδημαϊκή διαδικασία που εκπαιδεύει τους μαθητές να είναι εξαιρετικά ικανούς πτυχιούχους και εξειδικευμένους επαγγελματίες. Να καινοτομήσει, να αναπτύξει και να διαδώσει τις επιστήμες και τεχνολογίες, να ενδυναμώσει την κοινότητα ευημερία και την ενίσχυση της εθνικής κουλτούρας.

Στόχου της ανάπτυξης

Ανάπτυξη UB απευθύνεται προς World Class, Πανεπιστήμιο Επιχειρηματικής η οποία καθορίζεται με βάση το Όραμα, Αποστολή και Στόχοι της UB Τρεις πτυχές των ανησυχιών είναι: υποστήριξη της προσπάθειας για την εξάλειψη της φτώχειας και της ανεργίας, την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την εκπαίδευση της παγκοσμιοποίησης.

Στόχοι

Για να παράγει αποφοίτους υψηλής ποιότητας με την πίστη στο One Ανώτατο Θεό, με αποφασιστικότητα για τη συνεχή μάθηση, έχουν ευρύ ορίζοντα, να διατηρήσει την πειθαρχία και το ήθος της εργασίας, και είναι σε θέση να ανταγωνιστούν σε διεθνές επίπεδο Για την ανάπτυξη της επιστήμης, της τεχνολογίας και των τεχνών, με σκοπό την υποστήριξη της πολιτιστικής ανάπτυξης Να έχει ικανότητα στην ενδυνάμωση της κοινότητας μέσω της επίλυσης προβλημάτων ανάπτυξης ιδέα με την εφαρμογή των επιστημονικών μεθόδων

Επιλεξιμότητα εισδοχής:

Θα πρέπει να θεωρείται ως ένα διεθνές αιτούντα εάν δεν κρατάτε Ινδονησίας υπηκοότητα. Για να είναι σε θέση να πάρει την εισαγωγή, οι υποψήφιοι πρέπει να επιδείξουν καλή ακαδημαϊκή αρμοδιότητα, η οποία αποδεικνύεται με υψηλά ακαδημαϊκά προσόντα.

Διεθνές αιτούντες θα πρέπει να εφαρμόζεται απευθείας στο Universitas των Brawijaya υποβάλλοντας μια σειρά από απαραίτητα έγγραφα (βλέπε το διάγραμμα ροής της διαδικασίας εισδοχής). Διεθνής αιτούντων γενικά δεν απαιτείται να καθίσει για τη δοκιμή είσοδο για την εισαγωγή, εκτός εάν προκύψει μια ειδική κατάσταση.

Η επιλεξιμότητα για εισδοχή βασίζεται σε μια αξιολόγηση γραφείο διενεργείται από επιτροπή εισαγωγικές εξετάσεις του UB για ακαδημαϊκή επιτυχία σας.

Διεθνές υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις ακαδημαϊκές, τις γλωσσικές απαιτήσεις και δεσμεύονται να συμμορφωθούν με ιδιαίτερη κανονισμούς της ινδονησιακής κυβέρνησης που σχετίζονται με την εκπαιδευτική πολιτική, προκειμένου να υποβάλουν αίτηση για ένα πτυχίο στο Πανεπιστήμιο της Brawijaya.

Σύντομη Ιστορία της Universitas Brawijaya

Το όνομα Universitas Brawijaya (Πανεπιστήμιο Brawijaya) χορηγήθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ινδονησίας, μέσω ενός σύρματος όχι. 258 / K / 61 απεστάλη στις 11 Ιούλ, 1961. Αυτό το όνομα προέρχεται από τον τίτλο των Βασιλέων της Majapahit, ένα μεγάλο βασίλειο στην Ινδονησία από το 12ο έως 15ο αιώνα.

UB μετατραπεί σε ένα κρατικό πανεπιστήμιο στις 5 Ιανουαρίου 1963, μετά από ένα προεδρικό διάταγμα, που εκδίδεται νωρίτερα το ίδιο έτος. Η ημερομηνία αυτή αργότερα ψηφίστηκε ως επέτειος της UB (ειδικά ονομάζεται Dies Natalies μεταξύ Ινδονησίας ακαδημαϊκά μέλη της κοινωνίας).

Προηγουμένως, Universitas Brawijaya έγινε δημοσίως γνωστή με το ακρωνύμιο του UNBRA και στη συνέχεια UNIBRAW. Στη συνάντηση Universitas Brawijaya Γερουσία στις 17 Μαρτίου 2008, η UB εγκαινιάστηκε ως η επίσημη ακρωνύμιο του Universitas Brawijaya.

Ο Ύμνος της UB αποτελούνταν από έναν φοιτητή του Τμήματος Κτηνιατρικής και της κτηνοτροφίας που ονομάζεται Yanardhana το 1963, ενώ ο Άρης της UB αποτελούνταν από Lilik Sugiarto το 1996. Και τα δύο τραγούδια εξακολουθούν συχνά τραγουδιέται μέχρι και σήμερα.

UB πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στην πόλη της Malang, Ανατολική Ιάβα, σε μια στρατηγική θέση μπορεί εύκολα να επιτευχθεί με μέσα μαζικής μεταφοράς. Με τα δέντρα που αναπτύσσονται σε όλες τις γωνιές της πανεπιστημιούπολης και το δροσερό αέρα της Μαλάνγκ, UB πράγματι είναι ένα πολύ φρέσκο ​​πανεπιστημιούπολη. Ως πόλη της εκπαίδευσης, Μαλάνγκ έχει αναπτύσσονται με ταχείς ρυθμούς. Αυτό φαίνεται να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη δόξα του Ανατολική Ιάβα και στο παρελθόν.

Σήμερα, UB είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στην Ινδονησία με περισσότερους από 60.000 φοιτητές σε διάφορους βαθμούς που κυμαίνονται από το Πρόγραμμα Δίπλωμα, Πτυχίο Πρόγραμμα, Πρόγραμμα Μάστερ, Διδακτορικό Πρόγραμμα, και Ιατρικής Πρόγραμμα Specialist, σε 12 Σχολές, 2 ΔΕΠ-επίπεδο προγράμματα, 1 Πρόγραμμα Επαγγελματικής και 1 Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα.

Τοποθεσίες

  • Malang

    Universitas Brawijaya Jl. Veteran Malang East Java, Indonesia , 65145, Malang

Προγράμματα

Ερωτήσεις