Keystone logo
University of Hawaii, Hilo

University of Hawaii, Hilo

University of Hawaii, Hilo

Εισαγωγή

UH Hilo με μια ματιά

Το Πανεπιστήμιο της Χαβάης στο Χίλο είναι ένα κρατικό πανεπιστήμιο με ατμόσφαιρα ιδιωτικού κολλεγίου. Προσφέρουμε μικρά μεγέθη τάξεων, χαμηλή αναλογία διδασκόντων προς φοιτητές και ευκαιρίες για έρευνα και πρακτική μάθηση. Ως δημόσιο πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο της Χαβάης στο Χίλο έχει μια μοναδική θέση στο κράτος - και τη χώρα - προσφέροντας ένα αυστηρό και ελκυστικό πρόγραμμα σπουδών σε προσιτή τιμή διδασκαλίας. Οι απαιτήσεις εισαγωγής είναι μέτρια επιλεκτικές, επιτρέποντας στους μαθητές άνω του μέσου όρου την ευκαιρία να απολαύσουν τα οφέλη μιας μικρής σχολικής εμπειρίας. UH, το Hilo είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Διαπίστευσης για Ανώτερα Κολέγια και Πανεπιστήμια της Δυτικής Ένωσης Σχολείων και Κολλεγίων. <img class = " image-element " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/49/49427_waterfall-hikers-flipp.jpg " " />

Καθιερωμένος:

 • 1947 όταν η UH Mānoa ξεκινά το πρόγραμμα Hilo
 • 1970 ως Πανεπιστήμιο της Χαβάης στο Χίλο

Ρόλος: Public Liberal Arts and Science University of Hawaiʻi

Ημερολόγιο:

 • 2 εξάμηνα 16-17 εβδομάδων το καθένα και
 • μια εντατική καλοκαιρινή συνεδρία τεσσάρων εβδομάδων και
 • τακτική καλοκαιρινή συνεδρία έξι εβδομάδων

Εγγραφή: 4.043 Αναλογία Σχολής προς Φοιτητής: 1:14 Μέσο Μέγεθος Τάξης: 20

Μέγεθος πανεπιστημιούπολης:

 • 115 στρέμματα - Main Campus
 • 33 στρέμματα - University Village Phase I (υπό ανάπτυξη)
 • 10 στρέμματα - Ειρηνικός υδατοκαλλιέργεια και παράκτιο κέντρο πόρων
 • 110 στρέμματα - Φάρμα Panaʻewa
 • 163 στρέμματα - UH Hilo Πάρκο επιστήμης και τεχνολογίας (Makai)
 • 324 στρέμματα - UH Hilo Πάρκο επιστήμης και τεχνολογίας (Mauka)

Πτυχία:

 • Bachelor of Arts (BA)
 • Bachelor of Science (BS)
 • Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA)
 • Bachelor of Science in Nursing (BSN)
 • Master of Arts (MA)
 • Master of Education (MEd)
 • Master of Science (MS)
 • Διδακτορικό (Ph.D.)
 • Doctor of Nursing Practice (DNP)
 • Διδάκτωρ Φαρμακευτικής (Pharm.D.)

Κύριοι:

 • 37 Προπτυχιακό
 • 8 Πτυχιούχος
 • 4 Διδακτορικά

Δίδακτρα: Δείτε τη σελίδα Δίδακτρα και Τέλη

Οι πιο διαφορετικοί μαθητές

Το 2014, το UH Hilo ονομάστηκε ως το πιο διαφορετικό τετραετές δημόσιο ίδρυμα στη χώρα από το Chronicle of Higher Education.

Γιατί επιλέγουν οι μαθητές UH Hilo

Στο νησί της Χαβάης, η έμπνευση είναι παντού. είναι στη στεριά, τον ουρανό και τη θάλασσα, στους ανθρώπους, συναντιόμαστε σε δασικά μονοπάτια, τοπικές αγορές και στις τάξεις μας. Χτισμένο στις παράκτιες πλαγιές του μεγαλύτερου βουνού του κόσμου και με επίκεντρο τον Ειρηνικό Ωκεανό, το University of Hawai'i Hilo προκαλεί ενδυναμώνει και εμπνέει τους μαθητές μας. Ως πανεπιστημιακή κοινότητα, αντλούμε έμπνευση από τους ανθρώπους που ονομάζουμε «ωάνα» και το νησί που αποκαλούμε πατρίδα.

Εμπνευσμένο από την 'Āina

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36324_2.png " " /> Στη Χαβάη γνωρίζουμε ότι η γη, η 'āina, μας συντηρεί. Η γη είναι κάτι περισσότερο από ένας πόρος. είναι η πηγή της ζωής μας. Περιτριγυρισμένος από έναν απίστευτο συνδυασμό ψηλών βουνών και βαθιών ωκεανών, πλούσιων τροπικών δασών και ξηρών πεδίων λάβας, εμπνεόμαστε να κατανοήσουμε τον κόσμο μας μέσω τολμηρής υποτροφίας και φροντίδας για το περιβάλλον μας μέσω μιας υπεύθυνης σχέσης με τη ζωντανή μας γη και την κοινότητα της ζωής που διατηρεί.

Εμπνευσμένο από το Discovery

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36325_3.png " " /> Το νησιωτικό μας σπίτι ανακαλύφθηκε από θαρραλέους ταξιδιώτες και η κληρονομιά τους μας εμπνέει να ακολουθήσουμε μετά από τα κανό με διπλό κέλυφος . Μια UH Hilo έχει σχεδιαστεί για ανακάλυψη. Από αστέρια στη θάλασσα μέχρι σουπερνόβα, η εστίασή μας στην πρακτική μάθηση επιτρέπει στους φοιτητές και τους ειδικούς μας να ανακαλύψουν τον κόσμο μαζί. Έρευνα στον τομέα, πρακτική άσκηση σε τοπικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, μικρή τάξη μεγέθη που ενθαρρύνουν την ειλικρινή ανταλλαγή ιδεών και το πανεπιστήμιο που υποστηρίζει προγράμματα ανταλλαγής συγκεντρώνονται για να εμπνεύσουν τους μαθητές μας να ανακαλύψουν τα ταλέντα και τα πάθη τους εξερευνώντας τον κόσμο.

Εμπνευσμένο από την Καινοτομία

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36326_4.png " " /> Καλλιεργώντας τη δημιουργικότητα, την κριτική σκέψη και την πολιτισμική κατανόηση, προετοιμάζουμε αποφοίτους που είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του 21ου αιώνα και είτε οι μαθητές μας αποκαθιστούν γηγενή δάση, βελτιώνουν την υγεία της τοπικής μας κοινότητας, συνθέτουν ισχυρές ιστορίες ή σχεδιάζουν ασφαλή προσγείωση για την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στον Άρη, εμπνέονται από αιώνες καινοτομίας για να διαμορφώσουν δημιουργικές λύσεις τη σκληρά κερδισμένη σοφία αυτών που προηγήθηκαν.

Εμπνευσμένο ο ένας από τον άλλον

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36327_1.png " " /> Η μοναδική κληρονομιά της Χαβάης πλέκει μαζί ένα λιό πολιτισμών που τιμούν την κοινή μας ανθρωπότητα και μας προκαλεί να διδαχθούμε ο ένας τον άλλον και βλέπουν τον κόσμο με διαφορετικό φακό. Τα δυναμικά προγράμματα και η ζωντανή τοποθεσία μας προσελκύουν μαθητές από όλη τη Χαβάη, τον Ειρηνικό και τον κόσμο, δημιουργώντας ακαδημαϊκές και κοινωνικές ευκαιρίες στο UH Hilo που δεν μπορούν να βρεθούν πουθενά αλλού στη γη.

Εμπνευσμένο από εσάς

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36328_5.png " " /> Όταν φτάσουμε σε αυτό, υπάρχουμε για να προετοιμάσουμε τους μαθητές μας να ενδυναμώσουν τη ζωή τους και να μεταμορφώσουν τον κόσμο, και εσείς αποτελούν τη μεγαλύτερη έμπνευσή μας. Δεσμευμένη βαθιά για τη δημιουργία αυτής της ευκαιρίας, ο UH Hilo οδηγεί την τριτοβάθμια εκπαίδευση στο μέλλον, παρέχοντας μια αυστηρή, οικιακή εμπειρία κολλεγίων σε κοντινή απόσταση. Με το πιο προσιτό ποσοστό διδάκτρων κατοίκων στην πολιτεία και 45 εκατομμύρια δολάρια ετησίως σε οικονομικά βοήθεια και υποτροφίες, προσπαθούμε να σπάσουμε τα εμπόδια στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και να ανοίξουμε τις πόρτες των ευκαιριών. Στο Πανεπιστήμιο της Χαβάη Χίλο, βρίσκουμε την έμπνευσή μας στη μοναδική κοινότητα και το εκπληκτικό περιβάλλον που μας περιβάλλει κάθε μέρα. Αν υπήρχε ποτέ ένα μέρος για έμπνευση, αυτό είναι. Ελάτε μαζί μας και βρείτε αυτό που σας εμπνέει.

Τοποθεσίες

 • Hilo

  University of Hawaiʻi at Hilo 200 W. Kāwili St., , HI 96720-4091, Hilo

Ερωτήσεις