Keystone logo
University of Europe for Applied Sciences

University of Europe for Applied Sciences

University of Europe for Applied Sciences

Εισαγωγή

Καλώς ήλθατε στο Πανεπιστήμιο της Ευρώπης για τις Εφαρμοσμένες Επιστήμες (UE), όπου καλλιεργούμε την επόμενη γενιά σχεδιαστών και υπευθύνων λήψης αποφάσεων σε διάφορους τομείς όπως οι επιχειρήσεις, ο αθλητισμός, τα μέσα ενημέρωσης & εκδηλώσεις και τέχνη & σχέδιο. Η εκπαιδευτική μας προσέγγιση χαρακτηρίζεται από τον πρακτικό προσανατολισμό, τη διεθνή προοπτική, τη διεπιστημονική εστίαση και τη δέσμευσή της για την προώθηση της επιτυχίας.

Στο Πανεπιστήμιο της Ευρώπης για τις Εφαρμοσμένες Επιστήμες, είμαστε περήφανοι που παρέχουμε ένα υποστηρικτικό και χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον μάθησης παρόμοιο με μια δεμένη οικογένεια. Η αποστολή μας είναι να διευκολύνουμε την προσωπική σας ανάπτυξη και ανάπτυξη ενός ανθεκτικού χαρακτήρα. Κεντρικό στοιχείο του ήθους μας είναι πέντε βασικές αρχές που στηρίζουν το ίδρυμά μας: η προώθηση μιας άτυπης αλλά ευνοϊκής ατμόσφαιρας για μάθηση, η ανάθεση ευθύνης σε εσάς, ο εορτασμός των επιτευγμάτων σας, η έμφαση στις πρακτικές μαθησιακές εμπειρίες και η προώθηση μιας παγκόσμιας νοοτροπίας.

Για να ζωντανέψουν αυτές τις αρχές, το Πανεπιστήμιο της Ευρώπης για τις Εφαρμοσμένες Επιστήμες καλλιεργεί μια κουλτούρα ευημερίας και ενθαρρύνει ένα περιβάλλον όπου μπορείτε να ευδοκιμήσετε και να διαπρέψετε.

q

Οι σχολές μας

Ανακαλύψτε τις ζωντανές πανεπιστημιουπόλεις μας

Ξεκινήστε ένα μοναδικό ταξίδι στις πανεπιστημιουπόλεις μας που βρίσκονται στο Βερολίνο, το Αμβούργο και το Iserlohn, με το καθένα να προσφέρει την ξεχωριστή γοητεία και την ατμόσφαιρα του. Είτε προτιμάτε τη δυναμική ενέργεια της πρωτεύουσας, τη θαλάσσια γοητεία μιας πόλης-λιμανιού της βόρειας Γερμανίας ή το γαλήνιο περιβάλλον μιας πανεπιστημιούπολης αμερικανικού τύπου, παρέχουμε ποικίλες ρυθμίσεις που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας.

Η επιλογή ενός μαθήματος και ενός πανεπιστημίου συχνά συνεπάγεται την εξέταση του περιβάλλοντος στο οποίο θα ευδοκιμήσετε. Οι πανεπιστημιουπόλεις μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιθυμιών, διασφαλίζοντας ότι θα βρείτε την τέλεια εφαρμογή.

Φωλιασμένο στην καρδιά του Βερολίνου, η πανεπιστημιούπολη μας προσφέρει απαράμιλλη πρόσβαση στη ζωντανή ζωή της πόλης, μόλις λίγα λεπτά μακριά από την πλατεία Potsdamer Platz. Εν τω μεταξύ, η πανεπιστημιούπολη του Iserlohn μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα καταπράσινο περιβάλλον, παρέχοντας ένα ήρεμο σκηνικό για τις σπουδές σας, με άφθονες δραστηριότητες αναψυχής διαθέσιμες στο Seilersee. Στο Αμβούργο, η πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται στη ζωντανή συνοικία Altona, προσφέροντας εγγύτητα στο πολυσύχναστο λιμάνι και τον γραφικό ποταμό Έλβα.

Στο Πανεπιστήμιο της Ευρώπης για τις Εφαρμοσμένες Επιστήμες, το εκπαιδευτικό σας ταξίδι δεν αφορά μόνο τους ακαδημαϊκούς αλλά και τη βύθιση σε ένα περιβάλλον που προάγει την ανάπτυξη, τη δημιουργικότητα και τις ατελείωτες δυνατότητες.

Γιατί η Γερμανία;

 • Η ισχυρή οικονομία της Γερμανίας οδηγεί την καινοτομία και την ανάπτυξη στην Ευρώπη.
 • Τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας της χώρας σε σύγκριση με τις άλλες χώρες της ΕΕ
 • Με χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας, η Γερμανία παρέχει ένα ασφαλές και ασφαλές περιβάλλον.
 • Η Γερμανία προσφέρει ένα σχετικά προσιτό κόστος ζωής

UE Hamburg

Γιατί το Βερολίνο;

 • Ως πολυσύχναστος διεθνής κόμβος, το Βερολίνο προσφέρει έναν ποικίλο τρόπο ζωής με πολυσύχναστες πολιτιστικές εμπειρίες.
 • Με τα αγγλικά να ομιλούνται ευρέως, τα γλωσσικά εμπόδια είναι ελάχιστα, ενθαρρύνοντας την απρόσκοπτη επικοινωνία για τους ομογενείς.
 • Η πανεπιστημιούπολη μας, που βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης και έχει καλές συνδέσεις, παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλα όσα προσφέρει το Βερολίνο.
 • Με έδρα πολυάριθμων διεθνών εταιρειών και νεοφυών επιχειρήσεων, το Βερολίνο είναι ένα ιδανικό περιβάλλον για επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες.

Berlin Campus

Το πρόγραμμά μας

Καλώς ήλθατε στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Ευρώπης (UE), όπου προσφέρουμε δυναμικά προγράμματα πτυχίου και μεταπτυχιακών σπουδών προσαρμοσμένα ώστε να ταιριάζουν τόσο σε φοιτητές πλήρους απασχόλησης όσο και σε επαγγελματίες που αναζητούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Με βάση δύο βασικές αρχές - την πρακτική μάθηση και μια παγκόσμια προοπτική - τα προγράμματά μας έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μια ολοκληρωμένη και εμπλουτισμένη εκπαιδευτική εμπειρία.

Πρακτική μάθηση

Στην UE, πιστεύουμε στη μάθηση μέσω της πράξης. Εκτός από αξιόλογους ακαδημαϊκούς, η σχολή μας περιλαμβάνει καταξιωμένους επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους, φέρνοντας την εμπειρία του πραγματικού κόσμου στην τάξη. Με ισχυρές συνδέσεις με τον κλάδο, ενθαρρύνουμε μια ζωντανή ανταλλαγή ιδεών, διασφαλίζοντας ότι οι σπουδές σας είναι σχετικές και ευθυγραμμισμένες με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας. Προτεραιότητά μας είναι να ενσωματώσουμε πρακτικές δεξιότητες και απαιτήσεις του κλάδου στο πρόγραμμα σπουδών σας από την αρχή, παρέχοντάς σας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον τομέα που επιλέξατε. Μέσω της ενεργού δέσμευσής μας με τους ηγέτες του κλάδου, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ανεκτίμητες γνώσεις για τη λειτουργία επιτυχημένων επιχειρήσεων και βιομηχανιών.

Σκέψη κατά μήκος διεθνών γραμμών

Στον σημερινό διασυνδεδεμένο κόσμο, μια παγκόσμια προοπτική είναι το κλειδί. Στην UE, ενστερνιζόμαστε τη διαφορετικότητα και τη διεθνοποίηση ως θεμελιώδεις πυλώνες της εκπαιδευτικής μας προσέγγισης. Το πρόγραμμα πτυχίου μας περιλαμβάνει ένα εξάμηνο στο εξωτερικό, προσφέροντας σας την ευκαιρία να βυθιστείτε σε διαφορετικούς πολιτισμούς και να αποκτήσετε μια ευρύτερη κατανόηση των παγκόσμιων επιχειρηματικών πρακτικών. Ομοίως, το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα περιλαμβάνει το Διεθνές Θερινό Σχολείο, μια πλατφόρμα για διαπολιτισμικές ανταλλαγές και συνεργασία με φοιτητές από όλο τον κόσμο. Συνεργαζόμενοι με πανεπιστήμια εντός των Παγκόσμια Πανεπιστημιακά Συστήματα (GUS) , διασφαλίζουμε την απρόσκοπτη ενσωμάτωση και υποστήριξη για τη διεθνή εμπειρία σας. Επιπλέον, το ποικίλο φοιτητικό μας σώμα αντικατοπτρίζει τον παγκόσμιο χαρακτήρα του ιδρύματός μας, παρέχοντας άφθονες ευκαιρίες για πολιτιστική ανταλλαγή και δικτύωση.

Στην ΕΕ, η πρακτική μάθηση και η παγκόσμια προοπτική δεν είναι απλώς αρχές. είναι ενσωματωμένα σε ό,τι κάνουμε, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ευδοκιμήσετε σε έναν ταχέως εξελισσόμενο και διασυνδεδεμένο κόσμο.

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη μελέτη μαζί μας τον Μάρτιο & Σεπτέμβριος.

Εστίαση στην απασχολησιμότητα

 • Υψηλό ποσοστό απασχολησιμότητας: Το 93% των αποφοίτων επιχειρήσεων εξασφαλίζουν απασχόληση εντός 1 έτους από την αποφοίτησή τους.
 • Hands-On Experience: Αποκτήστε πρακτική εμπειρία μέσω πραγματικών έργων που ενσωματώνονται στο πρόγραμμα σπουδών σας.
 • Βιομηχανικές Συνεργασίες: Επωφεληθείτε από τις συνεργασίες μας με γνωστές εταιρείες, παρέχοντας πολύτιμες ευκαιρίες δικτύωσης και πιθανές διαδρομές σταδιοδρομίας.
 • Βίζα μετά τη μελέτη: Οι διεθνείς φοιτητές δικαιούνται βίζα 18 μηνών μετά τις σπουδές, ενισχύοντας τις ευκαιρίες για παγκόσμια επαγγελματική εξέλιξη.
 • Σπουδές στο εξωτερικό και εργασιακή εμπειρία: Τα προγράμματά μας προσφέρουν ευκαιρίες για ένα εξάμηνο στο εξωτερικό ή εργασιακή εμπειρία, εμπλουτίζοντας την ακαδημαϊκή σας εμπειρία και διευρύνοντας τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες.
 • Εγκατάσταση στη Γερμανία: Οι απόφοιτοι που εργάζονται για 24 μήνες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για Μόνιμη Διαμονή στη Γερμανία

w

Ο στόχος μας

Η δέσμευσή μας για την επιτυχία σας

Στο Πανεπιστήμιο της Ευρώπης για τις Εφαρμοσμένες Επιστήμες, ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η επιτυχία σας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να διασφαλίσουμε ότι είστε άψογα προετοιμασμένοι να ξεκινήσετε το επαγγελματικό σας ταξίδι και να χαράξετε το δικό σας μονοπάτι. Με αυτό το στόχο κατά νου, προσπαθούμε να καλλιεργήσουμε τους μαθητές μας σε δυναμικούς νέους επαγγελματίες με επιχειρηματική νοοτροπία.

Στο σημερινό ταχέως εξελισσόμενο τοπίο, η επιτυχία απαιτεί ένα πολύπλευρο σύνολο δεξιοτήτων. Αναγνωρίζουμε τη σημασία του συνδυασμού ουσιαστικής γνώσης με διαπροσωπικές δεξιότητες, διοικητική τεχνογνωσία και μια παγκόσμια προοπτική. Αυτά τα στοιχεία αποτελούν τη βάση για μια επιτυχημένη καριέρα στο δυναμικό πεδίο της οικονομίας της ελεύθερης αγοράς. Οι εργοδότες αναζητούν όλο και περισσότερο επιχειρηματίες διευθυντές που διαθέτουν ισχυρό θεωρητικό υπόβαθρο και έχουν αποκτήσει πολύτιμη πρακτική εμπειρία τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο κατά τη διάρκεια των ακαδημαϊκών τους αναζητήσεων. Δεσμευόμαστε να σας εξοπλίσουμε με τα εργαλεία και τις γνώσεις για να ανταποκριθούμε και να υπερβούμε αυτές τις προσδοκίες.

Τα απτά αποτελέσματα της προσέγγισής μας είναι προφανή: Οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου της Ευρώπης για τις Εφαρμοσμένες Επιστήμες μεταβαίνουν συνεχώς γρήγορα στο εργατικό δυναμικό, οπλισμένοι με τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση για να ευδοκιμήσουν σε διαφορετικά επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Προγράμματα και Εμπειρία Φοιτητών

 • Κορυφαία 10 κατάταξη για την ποιότητα διδασκαλίας στις επιχειρηματικές σπουδές
 • Μικρά μεγέθη τάξης για εξατομικευμένη μάθηση
 • Καθηγητές υψηλής ειδίκευσης με τεχνογνωσία στον κλάδο
 • Διαφορετικές επιλογές προγραμμάτων
 • Πτυχία 100% διδάσκονται αγγλικά
 • Υποδομές και εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας
 • Διεθνής εστίαση με φοιτητές από 23+ εθνικότητες
 • Διεθνείς εκδρομές για μαθητές

b

Τοποθεσίες

 • Berlin

  Dessauer Str 3-5 , D-10963 DE, Berlin

  • Iserlohn

   Reiterweg 26b, 58636, Iserlohn

   • Hamburg

    Museumstraße 39 , 22765, Hamburg

    • Potsdam

     UE Innovation Hub, Konrad-Zuse-Ring 11, D-14469, Potsdam

     • Dubai

      The Offices 3 - One Central, Dubai World Trade Centre Dubai - United Arab Emirates, 32257, Dubai

      Ερωτήσεις