Keystone logo
© ©UAX
UAX Rafa Nadal School of Sport – Universidad Alfonso X el Sabio

UAX Rafa Nadal School of Sport – Universidad Alfonso X el Sabio

UAX Rafa Nadal School of Sport – Universidad Alfonso X el Sabio

Εισαγωγή

Πάνω από 25 χρόνια ιστορίας

Γεννηθήκαμε για να μεταμορφώσουμε τον κόσμο. Για 25 χρόνια, καλλιεργούμε μαθητές, προωθώντας την προσωπική τους ανάπτυξη και εξέλιξή τους ως ηγέτες στην κοινωνία.

Η απόλυτη καινοτομία στα χέρια σας

Το UAX είναι ένα πανεπιστήμιο με ισχυρές ηθικές πεποιθήσεις που δεσμεύονται για την ανεξαρτησία, την ελευθερία, τις περιβαλλοντικές αρχές και, κυρίως, την καινοτομία, την πρόοδο και την ανθρώπινη ανάπτυξη. Για να το κάνουμε αυτό, περιβάλλουμε τους εαυτούς μας με τους καλύτερους επαγγελματίες που κάνουν την εμπειρία UAX το πρώτο βήμα στην επιτυχία της σταδιοδρομίας.

Διπλωματούχοι καθηγητές

Βασιζόμαστε σε έμπειρους δασκάλους που είναι ικανοί να παρέχουν γνώσεις υψηλής ποιότητας.

Πιστοποιήσεις με επίκεντρο την εργασία

Βασιζόμαστε σε έμπειρους δασκάλους που είναι ικανοί να παρέχουν γνώσεις υψηλής ποιότητας.

Εξατομικευμένη υποστήριξη

Είμαστε εδώ από την πρώτη μέρα. Όλοι οι μαθητές μας έχουν έναν προσωπικό δάσκαλο για να τους βοηθήσει κατά τη διάρκεια του πανεπιστημιακού τους ταξιδιού.

Η καινοτομία στα χέρια σας

Οι εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένες με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για τη διευκόλυνση της μάθησης των μαθητών.

Η πρακτική άσκηση ως μέθοδος μάθησης

Δίνουμε έμφαση στη μάθηση μέσω της εμπειρίας. Γι' αυτό έχουμε περισσότερες από 8.800 επιχειρηματικές συνδέσεις.

Ενθαρρύνουμε τον αθλητισμό

Θεωρούμε την αθλητική πειθαρχία ως μέσο συνολικής προσωπικής ανάπτυξης. Αυτό βελτιώνει την αυτοεκτίμηση, την ομαδική εργασία, την αυτοπεποίθηση, τη συντροφικότητα, την ευελιξία και την επίλυση συγκρούσεων.

Στατιστική

40.000 πτυχιούχοι

Κάθε χρόνο, προσθέτουμε ποιότητα στην αγορά εργασίας με επαγγελματίες έτοιμους να προχωρήσουν σε κάθε τομέα.

8.800 επιχειρηματικές συνδέσεις

Έχουμε συνεργαστεί με τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες σε κάθε κλάδο για να σας παρέχουμε την πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση.

1.000.000 M2 υποδομής

Βασιζόμαστε στις πιο καινοτόμες εγκαταστάσεις της χώρας, προσαρμοσμένες σε κάθε προσόν. Οι σπουδές σας είναι οι πιο ολοκληρωμένες της αγοράς.

90 πιστοποιήσεις

Δημιουργούμε καινοτόμες πιστοποιήσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς εργασίας στην οποία θα μπείτε.

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Έχουμε σχεδιάσει χώρους εστιασμένους στη βέλτιστη ακαδημαϊκή και καθημερινή ζωή, όπου οι μαθητές και οι δάσκαλοι έχουν τις καλύτερες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό.

  Ένα περιβάλλον σχεδιασμένο για να βελτιώσει την επαγγελματική σας εξέλιξη

  • Χώροι σχεδιασμένοι για τη βέλτιστη εκπαίδευσή σας.
  • Χώροι πρασίνου για ξεκούραση και εκτίμηση της φύσης.
  • Σύγχρονες εγκαταστάσεις για την ανάπτυξη βασικών πρακτικών δεξιοτήτων με καινοτόμα τεχνολογικά εργαλεία.
  • Μοναδικές αθλητικές εγκαταστάσεις για να μπορείτε να προπονείστε όπως οι αθλητές υψηλών επιδόσεων που αποτελούν μέρος της κοινότητας UAX.
  • Μια ολοκληρωμένη κοινότητα υγείας που, σχηματισμένη από τα δικά μας κέντρα, είναι μοναδική στην Ισπανία.

  Ζήστε τα πανεπιστημιακά σας χρόνια με τα οφέλη, την κοινότητα και την ατμόσφαιρα που υποστηρίζουν την προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη.

  Η απόλυτη καινοτομία στα χέρια σας

  Εκτεταμένοι χώροι που δημιουργήθηκαν για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική σας εξέλιξη σε δύο πανεπιστημιουπόλεις που βρίσκονται στην καρδιά της χώρας. Διαθέτει τις πιο καινοτόμες εγκαταστάσεις στη χώρα, που δημιουργήθηκαν για να ενισχύσουν την πανεπιστημιακή σας σταδιοδρομία, και ένα ευρύ φάσμα εκπαίδευσης που καλύπτει όλους τους εκπαιδευτικούς τομείς.

   Εισαγωγές

   Έχουμε δημιουργήσει μια διαδικασία εισδοχής που είναι προσαρμοσμένη σε εσάς και τις ανάγκες σας. Επειδή στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας και να εστιάσετε σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό, το επαγγελματικό σας μέλλον.

   Σε όλη τη διαδικασία, θα υποστηρίζεστε από συμβούλους που θα σας καθοδηγήσουν σχετικά με τα προσόντα που θα επιλέξετε και ποιες θα είναι οι επαγγελματικές σας ευκαιρίες στο τέλος των σπουδών σας. Επιπλέον, το τμήμα εισαγωγής μας θα σας εξυπηρετήσει με εξατομικευμένο τρόπο για να αντιμετωπίσει τυχόν ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με το Πανεπιστήμιο Alfonso X El Sabio.

   1. Επικοινωνήστε μαζί μας
    Συμπληρώστε τη φόρμα μας, καλέστε μας ή ζητήστε μια επίσκεψη στο UAX. Θα χαρούμε να σας δείξουμε όλα όσα έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
   2. Ένας σύμβουλος θα σας καθοδηγήσει
    Ένας επαγγελματίας στο πανεπιστήμιό μας θα σας συμβουλεύσει και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ποια διαδρομή ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας.
   3. Ολοκληρώστε τη διαδικασία εισαγωγής σας
    Ζητήστε εισαγωγή στο πανεπιστήμιό μας και κάντε ένα τεστ εισαγωγής, το οποίο μπορεί να είναι πρόσωπο με πρόσωπο ή διαδικτυακά, όποιο σας ταιριάζει καλύτερα!
   4. Λάβετε επιβεβαίωση εισδοχής
    Γνωρίζουμε ότι έχετε μεγάλες δυνατότητες και ένα κατάλληλο προφίλ για να είστε φοιτητής UAX. Τώρα μπορείτε να προχωρήσετε με τα χαρτιά και να κλείσετε τη θέση σας!
   5. Κλείστε τη θέση σας και εγγραφείτε
    Εγγραφείτε, συμμορφωθείτε με τις προθεσμίες και τις διαδικασίες πληρωμής για να κρατήσετε τη θέση σας και αποδείξτε τις νόμιμες απαιτήσεις εισόδου σας.
   6. Συγχαρητήρια!
    Είστε πλέον μέρος του UAX! Προετοιμαστείτε για μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία, εστιασμένη σε εσάς. Καλώς ήρθατε στο πανεπιστήμιό σας!

   Τοποθεσίες

   • Villanueva de la Cañada

    Avda. de la Universidad, 1 Villanueva de la Cañada, 28691 Madrid, 28691, Villanueva de la Cañada

    • Arapiles

     C. de Arapiles, 13, 28015 Madrid, 28015, Arapiles

     Ερωτήσεις