Keystone logo
Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Εισαγωγή

Η μετάβαση σε μια βιώσιμη κοινωνία ξεκινά από εσάς

Το πρώτο εξ αποστάσεως Tomorrow University of Applied Sciences * επιτρέπει στους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητες του 21ου αιώνα που χρειάζονται στους τομείς της βιωσιμότητας, της επιχειρηματικότητας και της τεχνολογίας μέσω της επαναστατικής μας προσέγγισης στην εκπαίδευση. Χτίζουμε μια κοινότητα ενδυναμωμένων και συνδεδεμένων ατόμων που πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα δημιουργήσουν ένα φωτεινότερο και πιο βιώσιμο μέλλον. Η επιτυχία τους είναι η αποστολή μας, ο αντίκτυπός τους το μέτρο μας.

Ενδυναμώνουμε και εκπαιδεύουμε τους δημιουργούς της αλλαγής του αύριο

Συνδυάζουμε την επιστήμη και την τεχνολογία εκμάθησης αιχμής, για να δημιουργήσουμε ευέλικτες, προσβάσιμες και αποτελεσματικές μαθησιακές εμπειρίες που εξοπλίζουν τους μαθητές με τα βασικά συστατικά μας για αντίκτυπο - σκοπό, ικανότητα και κοινότητα.

Μέσω της συνεχούς μάθησης, της εφαρμογής και της συνεργατικής δημιουργίας, καλλιεργούμε μια νοοτροπία ανάπτυξης και αυτο-αποτελεσματικότητας προκειμένου να διευρύνουμε τον κύκλο επιρροής των μαθητών μας και να τους μετατρέψουμε σε σίγουρους παράγοντες αλλαγής. Στόχος μας είναι να επιταχύνουμε τη μετάβαση σε μια πιο βιώσιμη κοινωνία φέρνοντας επανάσταση στην εκπαίδευση ώστε να μαθαίνει διαφορετικά και να αναπτύσσεται απεριόριστα για να αφήσει μια μόνιμη κληρονομιά στον κόσμο.

Γιατί να μάθετε με το ToU;

Tomorrow University of Applied Sciences * είναι το βασικό ίδρυμα για εκπαίδευση στη βιωσιμότητα, την επιχειρηματικότητα και την τεχνολογία. Η επαναστατική μας προσέγγιση στην εκπαίδευση θα σας βοηθήσει να έχετε μακροχρόνιο αντίκτυπο στην κοινωνία ενώ επιδιώκετε πτυχίο ή μεταπτυχιακό από οπουδήποτε στον κόσμο.

Παγκόσμια Προσβάσιμο & Ευέλικτο

Η πλατφόρμα εκμάθησης πρώτης εξ αποστάσεως καθιστά την εκπαίδευση προσβάσιμη από όπου κι αν βρίσκεστε και παρέχει την ευελιξία να μαθαίνετε ανεξάρτητα από τις επαγγελματικές και προσωπικές σας δεσμεύσεις. Μάθετε από όπου κι αν βρίσκεστε όποτε θέλετε μέσω της πλατφόρμας μας για κινητά.

Μια νέα προσέγγιση στη μάθηση

Μαθαίνοντας κάνοντας. Η φιλοσοφία μας για τη μάθηση δεν αποκλείει τη διαδικτυακή μάθηση εκτός σύνδεσης. Με τη μέθοδο εκμάθησης που βασίζεται σε προκλήσεις, θα αποκτήσετε πρακτική εμπειρία επίλυσης των μεγαλύτερων προβλημάτων του κόσμου μας μέσω πρακτικής εφαρμογής υπό την καθοδήγηση ειδικών και ηγετών του κλάδου.

Παγκόσμιο Δίκτυο Παγκόσμιας Κλάσης

Μια παγκόσμια κοινότητα συνεργατών και συμβούλων είναι έτοιμη για εσάς. Κάνουν ήδη τη διαφορά στη βιωσιμότητα, την επιχειρηματικότητα και την τεχνολογία και θα σας βοηθήσουν να κάνετε το ίδιο. Είναι οι συνομήλικοι και οι μέντοράς σας, μαζί με την ομάδα των διεθνών μαθητών σας.

Με τις κατάλληλες δεξιότητες, εργαλεία και δίκτυο στη διάθεσή μας, μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον μας — και αυτό του κόσμου μας.

  • Δημιουργήστε ένα καλύτερο αύριο από σήμερα. Αποκτήστε πρόσβαση στα εργαλεία και το δίκτυο που απαιτούνται για την επιτυχία της βιώσιμης καινοτομίας.
  • Απομακρυσμένο και ευέλικτο. Μάθετε από όπου κι αν βρίσκεστε, όποτε θέλετε. Συνδυάστε δουλειά και μελέτη.
  • Μάθετε σε μικρές και ομοϊδεάτες ομάδες. Δημιουργήστε μια κοινότητα και αποκτήστε πρόσβαση σε ένα δια βίου δίκτυο.

Οι μαθησιακές μας αρχές

Καθοδηγούμενη από την αποστολή

Είμαστε μια κοινότητα αιώνιων μαθητών. Έχουμε σχεδιάσει το πρόγραμμα και το πρόγραμμα σπουδών μας ώστε να αλλάζουν με την εποχή. Θα επιλέξετε από μια ποικιλία προκλήσεων κατά τη διάρκεια του προγράμματος, εμπνευσμένες από σενάρια που βρίσκονται στον επιχειρηματικό και επιχειρηματικό κόσμο για να λύσετε και να κατακτήσετε. Σε όλες τις προκλήσεις, θα εφαρμόσετε, θα δημιουργήσετε και θα κυριαρχήσετε τις ικανότητες που απαιτούνται για ένα καλύτερο αύριο. Θα αναπτύξετε τις ικανότητες που αναζητούν οι εργοδότες μέσω της ενεργητικής και βιωματικής μάθησης με τη βοήθεια συνομηλίκων και συμβούλων που αντιμετώπισαν οι ίδιοι αυτές τις προκλήσεις.

Εύκαμπτος

Όλα τα προγράμματά μας είναι πλήρως απομακρυσμένα. Στο μαθησιακό μας μοντέλο, ο χρόνος για την επίδειξη ικανότητας σε μια συγκεκριμένη θεματική περιοχή είναι ευέλικτος, ενώ η προσδοκία να το κατακτήσουμε είναι σταθερή. Θα προχωρήσετε μέσα από προκλήσεις αντί για παραδοσιακά μαθήματα και θα δημιουργήσετε ικανότητες σε πραγματικό χρόνο για να λάβετε υπόψη τις ανάγκες της ατομικής μαθησιακής διαδικασίας του καθενός.

Εξατομικευμένη

Η τεχνολογία μας σας καθοδηγεί στο πρόγραμμα, προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και σας δίνει σχόλια από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι στόχοι σας ως μαθητευόμενου εντός του προγράμματος και η κατανόηση των βασικών ικανοτήτων προσαρμόζονται μεμονωμένα στην εφαρμογή, καθιστώντας την εμπειρία μάθησής σας αποκλειστικά δική σας. Θα δείτε μια οπτική καταγραφή της μαθησιακής σας προόδου καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας, καθιστώντας εύκολο να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αυτοδυναμωμένος

Χρησιμοποιούμε το «όχι ακόμα» ως σημείο αναφοράς όταν ένας μαθητής δεν έχει ακόμη αποδείξει ότι κατέχει μια πρόκληση ή ικανότητα. Αντί να αποτύχετε σε ένα θέμα ή πρόκληση, σας δίνεται η ευκαιρία να επιδείξετε τις γνώσεις σας μέχρι να κατακτήσετε. Μπορείτε να υποβάλετε την εργασία σας έως ότου οι κριτικοί και οι ειδικοί πιστέψουν ότι κατανοείτε πλήρως την επιλεγμένη ιδέα. Η αποτυχία δεν υπάρχει στο ToU, αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

Κοινωνικός

Δίνουμε τη δυνατότητα στους μαθητές να οικοδομήσουν ουσιαστικές σχέσεις που οδηγούν σε πλούσιες, ελκυστικές και αποτελεσματικές εμπειρίες μάθησης εξ αποστάσεως. Μαζί με την κοόρτη, τους μέντορες και την τεράστια παγκόσμια κοινότητα, θα παραμείνετε συνδεδεμένοι και αφοσιωμένοι μέσω τακτικών ζωντανών συνεδριών, συζητήσεων μαθημάτων και εκδηλώσεων. Η μέθοδος μάθησης που βασίζεται σε προκλήσεις προωθεί τη συνεργασία και την ανατροφοδότηση 360° από όλους τους συμμετέχοντες, από συνομηλίκους έως μέντορες και αντίστροφα, ανά πάσα στιγμή.

*Το Tomorrow University είναι ένα πλήρως διαπιστευμένο, αναγνωρισμένο από το κράτος Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών

Μαρτυρίες Φοιτητών

Προγράμματα

Ερωτήσεις