
Bachelor of Science (Honors) στην Επιστήμη και την Ασφάλεια των Τροφίμων
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Hong Kong, Χονγκ Κονγκ
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
2 - 4 χρόνια
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
HKD 400.620 *
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
* για όλο το πρόγραμμα
Εισαγωγή
Στόχοι Προγράμματος
Το Πρόγραμμα στοχεύει να εξοπλίσει τους αποφοίτους με θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες στην επιστήμη και την ασφάλεια των τροφίμων, συμπεριλαμβανομένης της χημείας των τροφίμων, της επιστήμης της διατροφής, της μικροβιολογίας των τροφίμων, της αισθητικής και της αξιολόγησης των τροφίμων, της μηχανικής τροφίμων και του ποιοτικού ελέγχου και της διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων. Ένα ευρύ φάσμα αυτών των ενοτήτων έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την ικανότητα των μαθητών να αποδίδουν αποτελεσματικά στις βιομηχανίες τροφίμων, διατροφής και εστίασης καθώς και να επιλύουν τεχνικά προβληματικά ζητήματα που σχετίζονται με τον τομέα της επιστήμης και της ασφάλειας των τροφίμων. Θα παρέχει επίσης στους φοιτητές γενικές δεξιότητες διαχείρισης, ολοκληρωμένη μάθηση εργασίας είτε σε τοπικά είτε στο εξωτερικό τρόφιμα και συναφείς βιομηχανίες για την ενίσχυση της απασχολησιμότητάς τους στην ανταγωνιστική κοινότητα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ
Αυτό το πρόγραμμα έχει εγκριθεί από το Τμήμα Υγιεινής Τροφίμων και Περιβάλλοντος της Κυβέρνησης του Χονγκ Κονγκ (FEHD). Η επιτυχής ολοκλήρωση των αποφοίτων αυτού του μαθήματος, τα προσόντα τους καλύπτονται και εξαιρούνται από την εξέταση για την απόκτηση της εγγραφής του Υπεύθυνου Υγιεινής Τροφίμων στο πλαίσιο του προγράμματος. Οι απόφοιτοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για εξειδικευμένους επαγγελματίες δοκιμών στο Δοκιμαστικό Επαγγελματικό Πιστοποιητικό Σχέδιο του Συνδέσμου Δοκιμών, Επιθεώρησης και Πιστοποίησης του Χονγκ Κονγκ (HKTIC).
Εισαγωγές
Εκθεσιακός χώρος
Ευκαιρίες καριέρας
Προοπτικές σταδιοδρομίας Οι απόφοιτοι μπορούν να ακολουθήσουν την ακόλουθη σταδιοδρομία: Επιστήμονες / Τεχνολόγοι Τροφίμων Επιστήμονες Υγιεινής Υπεύθυνοι Ποιοτικού Ελέγχου Τροφικές Αλυσίδες Ελεγκτές Κυβερνητικοί Υγειονομικοί Επιθεωρητές Παρακολούθηση Παραγωγής Τροφίμων