Keystone logo
TED University

TED University

TED University

Εισαγωγή

Ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, ο ιδρυτής της Τουρκίας, ο οποίος πίστευε στη ζωτική σημασία του ρόλου της εκπαίδευσης για τον εκσυγχρονισμό της χώρας, δήλωσε στην ομιλία του στα εγκαίνια της Τουρκικής Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης τον Νοέμβριο του 1925 ότι για την επίτευξη του στόχου για ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα στην Τουρκία, υπήρχε ανάγκη για συμμετοχή της ιδιωτικής επιχείρησης. Η Τουρκική Εκπαιδευτική Ένωση ιδρύθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1928, βάσει αυτού του οράματος και σύμφωνα με τις πρωτοποριακές προσπάθειες του Ατατούρκ και των φίλων του. Στις 12 Δεκεμβρίου 1939, του δόθηκε το νομικό καθεστώς της «Ένωσης για το δημόσιο αγαθό» με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Όπως αναφέρεται στη δεύτερη ρήτρα του χάρτη της, ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας είναι ο θεματοφύλακας της τουρκικής εκπαιδευτικής ένωσης. Το TED είναι ένας μακροχρόνιος οργανισμός της κοινωνίας των πολιτών που παρέχει υποτροφίες σε επιτυχημένους μαθητές με περιορισμένο εισόδημα, ανοίγει σχολεία και κοιτώνες με ξένη γλώσσα ως μέσο διδασκαλίας τόσο στην Τουρκία όσο και στο εξωτερικό, χτίζει επιστημονικές πλατφόρμες για την προώθηση των προσπαθειών για την επίτευξη του επιπέδου εκπαίδευσης στην Τουρκία, το ίδιο επίπεδο με τα σύγχρονα παγκόσμια πρότυπα, δημιουργεί ευαισθητοποίηση σχετικά με τα προβλήματα του εκπαιδευτικού συστήματος στην Τουρκία και τις πιθανές λύσεις του και συμβάλλει στη διαμόρφωση των τουρκικών εκπαιδευτικών πολιτικών. Μέχρι τώρα, το TED διαθέτει 38 σχολεία, 2 γραφεία εκπροσώπησης, έναν κοιτώνα μαθητών, ένα γραφείο αποφοίτων και πολλά αθλητικά σωματεία που συνδέονται με τα σχολεία του.

65334_TedUniversitesi37.JPG

TEDU

TED University ( TEDU ) ιδρύθηκε το 2012 από την Τουρκική Ένωση Εκπαίδευσης (TED), η οποία πρωτοπορεί στην ανάπτυξη της εκπαίδευσης στην Τουρκία από το 1928. Το TEDU είναι ένα προοδευτικό ακαδημαϊκό ίδρυμα που προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και έναν σπουδαστή υψηλής ποιότητας. - εστιασμένη εκπαιδευτική εμπειρία. Μέσω ακαδημαϊκά αυστηρών μαθημάτων, δυναμικής διδασκαλίας, ουσιαστικής έρευνας και χιλιάδων ευκαιριών για τους μαθητές να συμμετάσχουν τοπικά και στο εξωτερικό, επιδιώκουμε να χτίσουμε μια διαφορετική κοινότητα κοινωνικά υπεύθυνων, παγκόσμιου μυαλού, δια βίου μαθητών.

Καλούμε τους μαθητές να συμμετάσχουν ενεργά στο περιβάλλον της συνεχούς μάθησης και παραγωγής στο TEDU και να απολαύσουν το προνόμιο να είναι μαθητής TEDU με πολλές ευκαιρίες υποτροφιών.

60779_0Tedu138.jpg

Η αποστολή του TED University

TED University φέρει την αποστολή της καλλιέργειας αποφοίτων που είναι δημιουργικοί, πολύπλευροι, κριτικοί, αυτοπεποίθηση, καλά στρογγυλοί δια βίου μαθητές χρησιμοποιώντας καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας και προγράμματα σπουδών που έχουν την κατάλληλη ισορροπία βάθους-σε-εύρος που απαιτείται από τις παγκόσμιες οικονομίες γνώσης. συμβολή στον κόσμο της επιστήμης δημιουργώντας νέες γνώσεις μέσω ενός ευρέος φάσματος επιστημονικής έρευνας και δημιουργικών προσπαθειών σε τομείς εστίασης θεσμικής προτεραιότητας · και είναι ένα διαφανές, υπεύθυνο, αξιόπιστο και ανοιχτό στη μάθηση ίδρυμα με στόχο τη συνέχεια και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Με τη διαφανή και οργανωτική του δομή, το TED University στοχεύει να γίνει ένας υπεύθυνος και αξιόπιστος θεσμός για όλους τους ενδιαφερόμενους, εστιάζοντας στη σταθερότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη, και ένα πανεπιστήμιο ανοιχτό στη μάθηση.

Το όραμα του TED University

Το όραμα του TED University είναι να παρέχει την καλύτερη εκπαιδευτική εμπειρία στους φοιτητές του και να γίνει ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια ιδρύματος στην Τουρκία.

Βασικές αξίες

 • Σεβασμός στις ηθικές αξίες
 • Ακεραιότητα, αλληλεγγύη και αμοιβαίος σεβασμός
 • Προοδευτική και κοσμική θεσμική θέση
 • Αριστεία στη διδασκαλία και την έρευνα
 • Ισχυρή και ολοκληρωμένη ποιοτική κουλτούρα
 • Πνεύμα συνεργασίας και συνεργασίας
 • Συμμετοχή ενδιαφερομένων
 • Παράδοση TED

Μεταφορά

TED University βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και απέχει από παντού. Με τη θέση του στη διασταύρωση του δικτύου μεταφορών, παρέχει εύκολη πρόσβαση στους μαθητές του.

TEDU αρχιτεκτονική TEDU προσφέρει στους μαθητές μας έναν άνετο και άνετο εκπαιδευτικό χώρο που ενθαρρύνει την εργασία. Το πανεπιστήμιο μας, το οποίο εξοπλίζει την υποδομή του με προηγμένη τεχνολογία δίνει εμπιστοσύνη στους μαθητές μας με τις πιο αποτελεσματικές, χρήσιμες και γρήγορες τεχνικές εγκαταστάσεις.

Υπηρεσία τροφοδοσίας

Υπάρχουν καφετέριες (Chill-in και Coffee Break) και μια τραπεζαρία (Diner by Coffee Break) που εξυπηρετεί φοιτητές του TED University στην πανεπιστημιούπολη μας. Οι μαθητές μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα καφέ και τις καφετέριες για τις ανάγκες τους σε τρόφιμα και ποτά. Επιπλέον, τα καφέ μας επιτρέπουν στους μαθητές μας να περνούν χρόνο κοινωνικά. Εκτός από αυτά, οι μαθητές μας μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης τροφίμων και ποτών που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πανεπιστημιούπολης μας.

Περιβάλλοντα

TED University Πανεπιστήμιο TED University προσφέρει κάθε είδους περιβάλλοντα υψηλής ποιότητας που μπορεί να χρειάζονται οι μαθητές μας σε κοινωνικά, πολιτιστικά, καλλιτεχνικά και αθλητικά περιβάλλοντα. Τα μέλη μας μπορούν να χρησιμοποιήσουν το TEDU Sports Center δωρεάν μετά την υποβολή των εγγράφων που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο Sports Center μας. Εκτός αυτού, ομαδικά και ιδιωτικά μαθήματα είναι διαθέσιμα στις εγκαταστάσεις μας με το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Εσωτερική πισίνα
Η εσωτερική πισίνα έχει ημι-ολυμπιακά χαρακτηριστικά και έχει μήκος 25μ, πλάτος 12μ και βάθος 2μ. Έχει 5 λωρίδες. Η εσωτερική πισίνα βρίσκεται στον όροφο Β1 του Block E.

Γυμναστήριο
Διάφορος εξοπλισμός καρδιο, μηχανήματα βάρους και ελεύθερα βάρη διατίθενται στο γυμναστήριο, καλύπτοντας τις ανάγκες όλων όσων θέλουν να ασκηθούν. Το γυμναστήριο βρίσκεται στον 1ο όροφο του Block E.

Καθηγητής Dr. Dr. Rüştü Yüce Sports Hall
Το γυμναστήριο μας είναι κανονικού μεγέθους και φιλοξενεί πολλούς διαγωνισμούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα μέλη του TED University σε καθορισμένες ώρες. Το πανεπιστήμιο μας παρέχει τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό (μπάλα, δίχτυ κ.λπ.). Το γυμναστήριο μας βρίσκεται στο ισόγειο του Block E.

Sport Studio
Στο αθλητικό μας στούντιο που βρίσκεται στον όροφο Β2 του μπλοκ Ε, γίνονται ομαδικά μαθήματα και ιδιωτικά μαθήματα.

Διαπιστεύσεις

Διαπιστευμένο από EFMD EquisΔιαπιστευμένο από AMBAΔιαπιστευμένο από AACSB

Τοποθεσίες

 • Ankara

  Ziya Gökalp Caddesi No:48 06420, Kolej Çankaya ANKARA, , Ankara

Ερωτήσεις