Keystone logo
Swiss School of Business Research

Swiss School of Business Research

Swiss School of Business Research

Εισαγωγή

Το Swiss School of Business Research προσφέρει ακαδημαϊκή αριστεία με ελβετική ποιότητα στους φοιτητές μας που υποβάλλουν αίτηση από όλο τον κόσμο για να παρακολουθήσουν καινοτόμα πτυχία Bachelor, Master και Διδακτορικό. Παρέχουμε πολλά οφέλη και ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξέλιξη, σε ένα δυναμικό διεθνές περιβάλλον, όπου οι μαθητές μπορούν να γιορτάσουν τη διαπολιτισμική ποικιλομορφία και τα καινοτόμα στυλ διδασκαλίας.

Ποιοτική Εκπαίδευση για Όλους

Το SSBR δημιουργήθηκε από μια ομάδα σχολών επιχειρήσεων για να σχηματίσει ένα ειδικό διαδικτυακό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που προσφέρει πτυχία σε όλα τα επίπεδα.

Οι ιδρυτές και η ανώτερη διευθυντική ομάδα μας έχουν εργαστεί στο υψηλότερο επίπεδο σε δεκάδες πανεπιστήμια και σχολές επιχειρήσεων παγκοσμίως. Έχοντας δει τόσες πολλές αδικίες, κακή μεταχείριση φοιτητών, χαμηλής ποιότητας εκπαίδευση, υψηλές τιμές κ.λπ., το SSBR δημιουργήθηκε για να δημιουργήσει ένα καλύτερο περιβάλλον σπουδών χωρίς τους μικροελεγκτικούς περιορισμούς τόσων πολλών πανεπιστημίων σε πολύ οικονομική τιμή.

Η τεράστια εμπειρία του προσωπικού και του διδακτικού προσωπικού μας που αποκτήθηκε όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει στο SSBR τι χρειάζεται για να παραχθεί μια ανώτερη μαθησιακή εμπειρία για τους μαθητές μας. Το SSBR είναι αφοσιωμένο στο να προσφέρει αυτή την ανώτερη εκπαίδευση σε όλους τους μαθητές μας.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε υψηλές προσδοκίες για τους φοιτητές και το διδακτικό προσωπικό μας. Οι μαθητές μας δεν είναι μόνο οι πελάτες μας αλλά και οι συνεργάτες μας και οι ερευνητές μας. Με το να είμαστε ειλικρινείς και ευέλικτοι στις ανάγκες των πελατών μας, έχουμε δημιουργήσει προγράμματα που είναι εμπεριστατωμένα, σχετικά και προσθέτουν αξία στη σταδιοδρομία των μαθητών μας.

Το Όραμα SSBR

Λένε ότι η εκπαίδευση είναι ένας εξαιρετικός ισοπεδωτής. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει όταν πρόκειται για την ποιότητα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η συντριπτική πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού δεν έχει πρόσβαση σε καλής ποιότητας εκπαίδευση.

Όραμα Δήλωση

Η εκπαίδευση είναι το κλειδί για το μέλλον των μαθητών μας. Το SSBR προσπαθεί να δώσει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να αποκτήσουν αυτό το κλειδί παρέχοντας μια εναλλακτική διαδρομή για την απόκτηση πτυχίου, μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου και θέτοντας τους στην πορεία μιας δια βίου πρακτικής μάθησης με κίνητρα, σε ένα περιβάλλον που τους προετοιμάζει για μια επιτυχημένη ζωή στον παγκόσμιο 21ο αιώνα. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, στοχεύουμε να αλλάξουμε το status quo, προσφέροντας ποιοτική διαδικτυακή εκπαίδευση σε τιμές προσιτές σε όλους.

Η αποστολή SSBR

Το SSBR υπάρχει για να παρέχει ποιοτική τριτοβάθμια εκπαίδευση από το πτυχίο έως το διδακτορικό επίπεδο, επειδή πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση υψηλής ποιότητας είναι ανθρώπινο δικαίωμα.

Δήλωση αποστολής

  1. Παρέχουμε ποιοτική, αυστηρή εκπαίδευση, λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο ζωής και τις μαθησιακές ικανότητες κάθε μαθητή ξεχωριστά.
  2. Καλλιεργούμε ένα περιβάλλον που επιτρέπει στους μαθητές, χωρίς περιορισμούς χρόνου και τόπου, να αναλάβουν την ευθύνη και την ευθύνη της εκπαίδευσής τους, όντας ευέλικτοι με τις επιλογές μαθημάτων και τον ρυθμό μαθημάτων, προκειμένου να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τους επιθυμητούς στόχους τους.
  3. Παρέχουμε πρόσβαση σε τεχνολογίες αιχμής του 21ου αιώνα. να δημιουργήσει ποικιλομορφία μέσω του προγράμματος σπουδών και του σώματος των μαθητών, προκειμένου να τους δώσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε αυτόν τον παγκόσμιο 21ο αιώνα.
  4. Καλλιεργούμε μια σχολική κουλτούρα που βασίζεται σε μια ισχυρή και αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ της διοίκησης, των καθηγητών, των συνεργαζόμενων σχολείων και των μαθητών μας.

Τιμές SSBR

  1. Εκτιμούμε την ποιότητα στην εκπαίδευση. Θέλουμε οι μαθητές μας να προκληθούν κατάλληλα, ώστε να είναι επαρκώς προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους, είτε είναι κολέγιο είτε καριέρα. Εκτιμούμε τους ποιοτικούς δασκάλους που είναι πρόθυμοι να δουν τους μαθητές τους να πετυχαίνουν και περιμένουμε από τους μαθητές να παράγουν έργο στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους και να μην αναθέτουν εργασίες με την πρόθεση να κάνουν αρκετά για να τα βγάλουν πέρα.
  2. Εκτιμούμε την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα. Δεν κάνουμε παραπλανητικές δηλώσεις για να «πωλήσουμε» σε υποψήφιους γονείς ή μαθητές, προσπαθούμε να παρουσιάσουμε τις πτυχές του σχολείου μας όσο το δυνατόν ακριβέστερα. Διεξάγουμε τις καθημερινές μας δραστηριότητες έχοντας κατά νου την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα και περιμένουμε από τους μαθητές μας να κάνουν το ίδιο.

Γιατί να σπουδάσετε στο Swiss School of Business Research

Ευέλικτα Προγράμματα Σπουδών

Τα ευέλικτα προγράμματα σπουδών μας βασίζονται στο ευρωπαϊκό μοντέλο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, επιτρέποντας στους φοιτητές να επιλέξουν τα μαθήματά τους με βάση τις απαιτήσεις του προγράμματος, τις προηγούμενες σπουδές, τα τρέχοντα ενδιαφέροντα και τις μελλοντικές φιλοδοξίες.

Όλα τα προγράμματά μας είναι πλήρως διαδικτυακά ή διεξάγονται στα συνεργαζόμενα σχολεία μας.

Πολλές ημερομηνίες έναρξης

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ πολλαπλών ημερομηνιών έναρξης κατά τη διάρκεια κάθε ακαδημαϊκού έτους. Ο σπονδυλωτός σχεδιασμός μαθημάτων και η δομή του προγράμματος επιτρέπουν τον βέλτιστο σχεδιασμό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Μεταφορά πιστώσεων από προηγούμενα ιδρύματα

Οι μαθητές μπορούν να μεταφερθούν από ένα υπάρχον κολέγιο, σχολείο ή πανεπιστήμιο. Παρέχοντας ευκολότερη δυνατότητα μεταφοράς πιστωτικών μονάδων, τα προγράμματα σπουδών είναι συμβατά με το Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων (ECTS). Το ευέλικτο ακαδημαϊκό μας ημερολόγιο επιτρέπει μια συνεχή εμπειρία μελέτης που επιτρέπει στους μαθητές να σπουδάσουν σε σχεδόν απεριόριστο αριθμό σχολείων παγκοσμίως και να εισέλθουν σε μαθήματα SSBR.

Πραγματικά Παγκόσμια Κοινότητα

Η πραγματικά παγκόσμια κοινότητα φοιτητών, καθηγητών και προσωπικού, αποτελείται από 50+ διαφορετικές εθνικότητες από όλο τον κόσμο, με τους μαθητές να δείχνουν βαθιά εκτίμηση για την πολιτιστική ποικιλομορφία και την επιχειρηματική πρωτοβουλία.

Επαγγελματίες έμπειρους καθηγητές

Ακαδημαϊκά καταρτισμένοι και επαγγελματικά έμπειροι καθηγητές συνδέουν τη θεωρία και την πρακτική φέρνοντας σύγχρονες περιπτωσιολογικές μελέτες στην τάξη, προετοιμάζοντας τους μαθητές να γίνουν οι παγκόσμιοι ηγέτες του μέλλοντος.

Διαδραστικές μέθοδοι διδασκαλίας

Τα μικρά μεγέθη τάξεων με έως και 30 μαθητές επιτρέπουν στους καθηγητές να χρησιμοποιούν διαδραστικές μεθόδους διδασκαλίας, αυξάνοντας έτσι την ομαδική αλληλεπίδραση, βελτιώνοντας τη δυναμική της ομάδας και δημιουργώντας μακροχρόνιες συνδέσεις μεταξύ των μαθητών.

Διαπιστεύσεις & Πιστοποιήσεις

Το Swiss School of Business Research είναι μια ιδιωτική σχολή επιχειρήσεων που αγκαλιάζει τις αξίες της υψηλής ποιότητας και της ατομικής προσοχής σε προγράμματα που συμμορφώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα. Τα ιδιωτικά και δημόσια ΑΕΙ στην Ελβετία βρίσκονται δίπλα-δίπλα και προσφέρουν στους φοιτητές μια επιλογή εμπειρίας και ευκαιρίας. Μια διαδρομή δεν είναι καλύτερη από μια άλλη, αλλά είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι κάθε τύπος ιδρύματος προσφέρει διαφορετική εμπειρία και αποτέλεσμα για τον μαθητή.

Τα δημόσια ιδρύματα –όπως τα πανεπιστήμια– προσφέρουν παραδοσιακά εκπαιδευτικά Pathways που είναι γνωστά αλλά συχνά είναι περιοριστικά όσον αφορά την προσέγγιση και οργανώνονται με τρόπους που οι μαθητές μπορούν να χαθούν μέσα σε ένα πλήθος, χωρίς την ατομική προσοχή που χρειάζονται οι μαθητές. Τα πανεπιστήμια μπορεί επίσης να καθυστερήσουν να αναγνωρίσουν και να ανταποκριθούν στις αλλαγές στον κόσμο των επιχειρήσεων και στην παροχή ενημερωμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Τα ιδιωτικά ιδρύματα, όπως το SSBR, μπορούν να οργανωθούν με τρόπους που να ανταποκρίνονται περισσότερο και να παρέχουν στους μαθητές το είδος της υποστήριξης που χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν. Τα προγράμματα του SSBR έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρία για να σας προετοιμάσουν για το επόμενο βήμα της καριέρας σας. Το πλήρως διαπιστευμένο πτυχίο σας SSBR σημαίνει ότι έχετε επιτύχει το ίδιο επίπεδο γνώσεων όπως σε ένα παραδοσιακό πανεπιστήμιο, αλλά με τρόπους που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε στην εργασία ή όταν κάνετε αίτηση για εργασία. Η μελέτη στο SSBR θα σας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσετε νέες ιδέες και να χτίσετε την αυτοπεποίθησή σας για το μέλλον.

  • Το SSBR είναι πλήρως διαπιστευμένο από την ASIC - Υπηρεσία Διαπίστευσης για Διεθνή Σχολεία, Κολέγια και Πανεπιστήμια. Η ASIC είναι ο κορυφαίος ανεξάρτητος φορέας διασφάλισης ποιότητας του Ηνωμένου Βασιλείου που ειδικεύεται στη θεσμική διαπίστευση παρόχων εκπαίδευσης παγκοσμίως. Η ASIC είναι αναγνωρισμένη από το UKVI στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι πλήρες μέλος του Διεθνούς Δικτύου για Οργανισμούς Διασφάλισης Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (INQAAHE), είναι μέλος του BQF (British Quality Foundation) και είναι θεσμικά μέλη του EDEN (Ευρωπαϊκή Απόσταση και E- Δίκτυο εκμάθησης).
  • Το SSBR είναι πιστοποιημένο από την eduQua , την ελβετική ετικέτα ποιότητας για ιδρύματα περαιτέρω εκπαίδευσης. Η EduQua είναι ο ελβετικός εθνικός φορέας διασφάλισης ποιότητας και η πρώτη ελβετική ετικέτα ποιότητας που απευθύνεται στη συνεχή εκπαίδευση ενηλίκων. Αναγνωρίζεται και υποστηρίζεται από την Ελβετική Συνομοσπονδιακή Κυβέρνηση και είναι η πρώτη πιστοποίηση ποιότητας για δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελβετία. Το EduQua είναι το κορυφαίο σύστημα διαπίστευσης φορέα διασφάλισης ποιότητας για τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση.
  • Το SSBR είναι ένα εγκεκριμένο εκπαιδευτικό κέντρο OTHM . Τα μαθήματα OTHM εγκρίνονται και ρυθμίζονται από το Ofqual (Κανονισμός Γραφείου Προσόντων και Εξετάσεων) της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

    Τοποθεσίες

    • Barcelona

      Barcelona Campus Carrer de Llull,321, 08019, Barcelona

      • Zürich

        Nüschelerstrasse,31, 8001, Zürich

        Ερωτήσεις