BSc (Hons) στη μαγειρική διαχείριση
Sunway University
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Shah Alam, Μαλαισία
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
3 χρόνια
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
USD 27.273
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Το BSc (Hons) στη μαγειρική διαχείριση ενσωματώνει τη βιωματική μάθηση με ακαδημαϊκή αυστηρότητα για να σας προετοιμάσει για την ανταγωνιστική μαγειρική βιομηχανία.
Από πρακτικές γνώσεις μαγειρικής μαζί με δεξιότητες διαχείρισης και ηγεσίας, αυτό το τριετές πρόγραμμα θα δώσει στους σπουδαστές ένα πλεονέκτημα για να υπερέχουν σε αυτή την επαγγελματική βιομηχανία. Μέσω διαλέξεων, επίδειξης, μάθησης βάσει εργασίας και πρακτικών εμπειριών, οι μαθητές θα εκτίθενται στις τεχνικές ποιοτικής προετοιμασίας και παρουσίασης τροφίμων. Από την πλευρά των επιχειρήσεων, τα μαθήματα όπως το μάρκετινγκ, οι δεξιότητες επικοινωνίας, η διαχείριση των ανθρώπων, η επιχειρηματικότητα μικρών επιχειρήσεων και η διαχείριση της ποιότητας εξασφαλίζουν ότι οι απόφοιτοι είναι καλά στρογγυλεμένοι για να καλύψουν τις απαιτήσεις της βιομηχανίας.
Η ουσιαστική πρακτική εμπειρία της βιομηχανίας θα αποκτηθεί μέσω πρακτικής άσκησης 18 εβδομάδων. Αυτό το πτυχίο είναι διαπιστευμένο από το Le Cordon Bleu και με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι απόφοιτοι απονέμονται δύο πιστοποιητικά. ένα από το Sunway University και άλλο από το Le Cordon Bleu, ένα κορυφαίο ίδρυμα μαγειρικής τέχνης και φιλοξενίας.
Προσλαμβάνει
Ιανουάριος, Απρίλιος & Αύγουστος
Διάρκεια
3 Χρόνια (πλήρους απασχόλησης)
Προοπτικές καριέρας
- Διευθυντής Τροφίμων και Ποτών
- Εστιατόριο Ιδιοκτήτης / Επιχειρηματίας
- Σεφ κουζίνας / Εκτελεστικός σεφ
- Διαχειριστής κουζίνας
- Συγγραφέας τροφίμων / κριτικός
- Διαχειριστής τροφίμων κατά την πτήση
- Εταιρικός σεφ
Ενότητες
- Λογιστική λήψης αποφάσεων
- Βασικές μαγειρικές λειτουργίες
- Μελέτες ποτών
- Αρχές και τεχνικές αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής
- Επιχείρηση Τουρισμού & Φιλοξενίας
- Ενδιάμεσες μαγειρικές λειτουργίες
- αρχές του μάρκετινγκ
- Αγγλικά για τη βιομηχανία τουριστικών υπηρεσιών
- Ασφάλεια και υγιεινή τροφίμων
- Βασικές λειτουργίες του εστιατορίου
- Προηγμένες γαστρονομικές τεχνικές
- Σύνθετη ζύμη
- Κουζίνα & Πολιτισμός της Μαλαισίας
- Τρόφιμα & Διατροφή
- Διαχείριση αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων
- Ποσότητα παραγωγής τροφίμων
- Διαχείρισης της ποιότητας
- Διαχείριση τροφίμων και ποτών
- Μέθοδοι έρευνας για την φιλοξενία
- Δεξιότητες επικοινωνίας
- Στατιστικές επιχειρήσεων
- Ανάπτυξη και διαχείριση υποδομών φιλοξενίας
- Διαχείριση Ατόμων στη Βιομηχανία Φιλοξενίας
- Small Business Venture
- Ερευνητικό πρόγραμμα
- Πρακτική
Απαιτήσεις εισόδου
- STPM: Μέσος όρος C ή CGPA 2,0 (min 2 Principals)
- Επίπεδο: τουλάχιστον 8 βαθμοί
- Αυστραλιανή εγγραφή: ATAR 55
- Καναδική εγγραφή: 55%
- MUFY: 55%
- Ίδρυμα Sunway στις Τέχνες: CGPA 2.0
- Ίδρυμα Sunway στην Επιστήμη και την Τεχνολογία: CGPA 2.0
- UEC: Μέγιστο 28 βαθμοί από 5 άτομα (όλα τα Β βαθμού)
- IB: Ολοκληρώθηκε με τουλάχιστον 24 πόντους (εκτός από πόντους bonus)
Εκθεσιακός χώρος
Εισαγωγές
Διδακτέα ύλη
Δομή Προγράμματος
Έτος 1
- Λογιστική για τη λήψη αποφάσεων
- Βασικές Μαγειρικές Επιχειρήσεις
- Μελέτες ποτών
- Αρχές & Τεχνικές Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής
- Επιχείρηση Τουρισμού & Φιλοξενίας
- Ενδιάμεσες Μαγειρικές Επιχειρήσεις
- αρχές του μάρκετινγκ
- Αγγλικά για τον κλάδο των Τουριστικών Υπηρεσιών
- Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων
- Βασικές Λειτουργίες Εστιατορίου
Έτος 2
- Προηγμένες Μαγειρικές Τεχνικές
- Προηγμένη Ζαχαροπλαστική
- Κουζίνα & Πολιτισμός της Μαλαισίας
- Τρόφιμα & Διατροφή
- Διαχείριση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας Τροφίμων
- Διαχείρισης της ποιότητας
- Διαχείριση Τροφίμων & Ποτών
- Μέθοδοι Έρευνας για τη Φιλοξενία
- Δεξιότητες επικοινωνίας
- Branding και προωθήσεις
- Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη
- Διαχείριση ΠΟΝΤΙΚΩΝ
Έτος 3
- Διαχείριση ατόμων στον κλάδο της φιλοξενίας
- Μικρή Επιχείρηση
- Ερευνητικό πρόγραμμα
- Πρακτική
Θέματα Επιλογής
Επιλογή 1: (επιλέξτε οποιοδήποτε 1 στο Έτος 2 ή Έτος 3)
- Μελέτες Οίνου
- Διαχείριση εσόδων και κερδών
Επιλογή 2: (επιλέξτε οποιοδήποτε 1 στο Έτος 2 ή Έτος 3)
- Διαχείριση εσόδων και κερδών
- Branding και προωθήσεις
Πρόσθετα υποχρεωτικά μαθήματα Γενικών Σπουδών MOHE
για Τοπικό Φοιτητή
- Εκτίμηση Ηθικής και Πολιτισμού
- Φιλοσοφία και Επίκαιρα Θέματα
- Κοινοτικό Έργο
- Bahasa Kebangsaan A (ισχύει για φοιτητές που δεν συμμετείχαν στο SPM ή δεν έλαβαν πίστωση στο SPM Bahasa Melayu)
για Διεθνή Φοιτητή
- Μαλαισιανή γλώσσα για επικοινωνία 2
- Εκτίμηση Ηθικής και Πολιτισμού
- Κοινοτικό Έργο
Ευκαιρίες καριέρας
Προοπτικές καριέρας
- Διευθυντής Τροφίμων και Ποτών
- Εστιατόριος / Επιχειρηματίας
- Chef de Cuisine / Executive Chef
- Υπεύθυνος Κουζίνας
- Food Writer / Critic
- Υπεύθυνος Τροφίμων κατά την πτήση
- Εταιρικός σεφ
Υποτροφίες και Χρηματοδότηση
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Honors Bachelor of Commerce (Culinary Management)/Honors Bachelor of Commerce (Culinary Management) (Bridging)
- Toronto, Καναδάς
Πτυχίο F&B και Διοίκηση Φιλοξενίας
- Paris, Γαλλία
Bachelor in International Culinary Arts Management
- Écully, Γαλλία