Keystone logo
© St Mary’s University Twickenham, London
St Mary’s University Twickenham, London

St Mary’s University Twickenham, London

St Mary’s University Twickenham, London

Εισαγωγή

Το St Mary's έχει μια μακρά και διακεκριμένη ιστορία και μια πολύ σύγχρονη προοπτική.

Ιστορία και Κληρονομιά

Με αρχική πρόσληψη μόλις έξι φοιτητών, το St Mary's έχει πλέον αυξηθεί σε περίπου 6.000 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και στις τέσσερις ακαδημαϊκές Σχολές.

Ιδρύθηκε το 1850 και με βαθιά κληρονομιά στην εκπαίδευση, το St Mary's έχει ισχυρή φήμη για τη διδασκαλία της αριστείας και μια προσέγγιση με επίκεντρο τους μαθητές.

Στις 23 Ιανουαρίου 2014, το Πανεπιστημιακό Κολλέγιο St Mary's, Twickenham, έλαβε τον πλήρη τίτλο του πανεπιστημίου από το Privy Council και έγινε το Πανεπιστήμιο St Mary's, Twickenham.

Πανεπιστημιούπολη

Η σημερινή περιουσία του Πανεπιστημίου αποτελείται από τέσσερα μέρη. Η κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στην Waldegrave Road στο Twickenham εντός του εδάφους του Strawberry Hill House, μια αίθουσα κατοικίας βρίσκεται στην οδό Strawberry Hill 16, τα κύρια αθλητικά γήπεδα βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη Teddington Lock στην Broom Road, Teddington και το νέο Naylor. Βιβλιοθήκη (επίσης στην οδό Waldegrave) που άνοιξε το φθινόπωρο του 2015.

Ισότητα, Διαφορετικότητα και Ένταξη

Το Πανεπιστήμιο St Mary's είναι πλήρως αφοσιωμένο στη δημιουργία μιας κουλτούρας χωρίς αποκλεισμούς, προωθώντας την ισότητα ευκαιριών και σεβόμενο τις διαφορές μεταξύ των φοιτητών, του προσωπικού και άλλων ενδιαφερόμενων μερών.

Το Πανεπιστήμιο έχει μακρά παράδοση στη διεύρυνση της πρόσβασης στην εκπαίδευση για όλους, ενισχύοντας παράλληλα ένα περιβάλλον με σεβασμό και ανεκτικότητα, όπου τιμάται κάθε υπόβαθρο. Οι φιλοδοξίες μας για την ισότητα, τη διαφορετικότητα και την ένταξη ευθυγραμμίζονται με την αποστολή μας, όπου κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και εκτιμάται.

Είμαστε περήφανοι που το πανεπιστήμιό μας είναι μια κοινότητα με πλούσια ποικιλία, όπου αντλούμε από τα ταλέντα όλων των φοιτητών και του προσωπικού μας για να δημιουργήσουμε μια κουλτούρα αμοιβαίου σεβασμού και αναγνώρισης, όπου αγκαλιάζουμε και μοιραζόμαστε νέες προοπτικές. Καθώς πιστεύουμε στη δύναμη της εκπαίδευσης να μεταμορφώνει τις ζωές. Στο St Mary's καταλαβαίνουμε ότι η συνεχής επιτυχία μας εξαρτάται από τη συνεισφορά κάθε μέλους της κοινότητάς μας και αυτό το συλλογικό πνεύμα είναι που μας κάνει μοναδικούς.

Όλο το προσωπικό, οι φοιτητές και οι επισκέπτες αναμένεται να ενεργούν σύμφωνα με τους στόχους του Πανεπιστημίου για την ισότητα, τη διαφορετικότητα και την ένταξη και εντός των αρμοδιοτήτων της πολιτικής, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την επιτυχή εφαρμογή της.

Το St Mary's ως Καθολικό Πανεπιστήμιο

Το St Mary's, το οποίο ιδρύθηκε το 1850 και έχει μια ξεχωριστή καθολική ταυτότητα, είναι ένα Καθολικό Πανεπιστήμιο που επιδιώκει να αναπτύξει ολόκληρο το άτομο και να ενδυναμώσει την κοινότητά μας να έχει θετικό αντίκτυπο στον κόσμο. Το St Mary's έχει μια βαθιά κληρονομιά στην εκπαίδευση και ιδρύθηκε από την Επιτροπή Καθολικών Φτωχών Σχολείων για να καλύψει την ανάγκη των δασκάλων να παρέχουν εκπαίδευση στον αυξανόμενο αριθμό των φτωχών Καθολικών παιδιών. Το στυλ διδασκαλίας μας και η προσέγγισή μας στη μάθηση που δίνει έμφαση στη δέσμευση και τη συμμετοχή των μαθητών αντικατοπτρίζει την ιδέα του Newman για τη διεπιστημονική εκπαίδευση, τις αρετές και τις αξίες και τη διαμόρφωση του κάθε ατόμου εμπλουτισμένη με γνώσεις από την Καθολική πνευματική παράδοση. Η ισχυρή αίσθηση της κοινότητας που χαρακτηρίζει το St Mary's είναι προϊόν του ήθους μας και των βασικών αξιών που το στηρίζουν.

Το St Mary's είναι αφοσιωμένο στην αποστολή της Καθολικής Εκκλησίας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Έχουμε καθιερώσει αριστεία στην παροχή σε ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών τομέων, σε ερευνητικά κέντρα και σεμινάρια με μεγάλη εκτίμηση, παροχή ποιμαντικής φροντίδας, συνεργασίες και δημόσια συμμετοχή.

Εισαγωγές

Για να ξεκινήσετε την αίτησή σας για σπουδές στο St Mary's, θα χρειαστεί να κάνετε αίτηση μέσω του ιστότοπου του UCAS.

Μόλις εγγραφείτε, μπορείτε να κάνετε αίτηση χρησιμοποιώντας το UCAS Apply και, στη συνέχεια, να παρακολουθήσετε την αίτησή σας χρησιμοποιώντας το UCAS Track.

Το UCAS Apply ανοίγει τον Μάιο κάθε έτους, αλλά οι ολοκληρωμένες αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν μόνο από τον Σεπτέμβριο και μετά.

Μπορείτε να επιλέξετε έως και πέντε μαθήματα στην αίτησή σας. Οι πέντε επιλογές σας μπορεί να είναι σε διαφορετικά πανεπιστήμια, αλλά μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για περισσότερα από ένα μαθήματα στο ίδιο ίδρυμα.

Η προθεσμία υποβολής της αίτησής σας στο UCAS είναι στις 6 μ.μ. στις 26 Ιανουαρίου . Θα εξακολουθείτε να μπορείτε να υποβάλετε αίτηση μετά από αυτήν την ημερομηνία μέσω μιας από τις μεθόδους καθυστερημένης αίτησης.

Κατά τη συμπλήρωση της αίτησής σας θα πρέπει να συμπεριλάβετε τον Κωδικό UCAS της St Mary που είναι SMARYS64. Θα πρέπει επίσης να υποδείξετε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει.

Άμεσες εφαρμογές

Όλοι οι υποψήφιοι μερικής απασχόλησης θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση απευθείας και όχι μέσω UCAS. Ορισμένα πτυχία προπτυχιακών σπουδών και ιδρυμάτων απαιτούν από όλους τους υποψήφιους να υποβάλουν αίτηση απευθείας.

Τοποθεσίες

  • Twickenham

    St Mary's University Waldegrave Road Strawberry Hill Twickenham TW1 4SX, , Twickenham

Ερωτήσεις