Keystone logo
© Southwest Baptist University
Southwest Baptist University

Southwest Baptist University

Southwest Baptist University

Εισαγωγή

Το Southwest Baptist University , το οποίο ιδρύθηκε το 1878, είναι ένα χριστιανικό πανεπιστήμιο φιλελεύθερων τεχνών που προσφέρει περισσότερους από 100 τομείς ακαδημαϊκών σπουδών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο σε τέσσερις φυσικές πανεπιστημιουπόλεις στο Bolivar, Mountain View, Salem και Springfield, Mo., καθώς και μια διαδικτυακή πανεπιστημιούπολη.

Το Southwest Baptist University , που ιδρύθηκε το 1878, είναι ένα χριστιανικό πανεπιστήμιο φιλελεύθερων τεχνών με:

 • Περισσότεροι από 100 τομείς ακαδημαϊκών σπουδών σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο.
 • Σχολή που είναι παθιασμένη με εσάς, την εκπαίδευσή σας και τη μελλοντική σας επιτυχία.
 • Παγκόσμια έργα υπηρεσιών και αποστολής για να μοιραστείτε την πίστη σας και να εξελιχθείτε ως υπηρέτης ηγέτης.
 • Ζωντανή ζωή στην πανεπιστημιούπολη μέσα σε μια δεμένη κοινότητα για συμμετοχή και ανάπτυξη δια βίου φιλιών. και
 • Πέντε πανεπιστημιουπόλεις σε όλο το νοτιοδυτικό και νότιο κεντρικό Μιζούρι. Η κύρια πανεπιστημιούπολη 152 στρεμμάτων βρίσκεται στο Bolivar, Mo., με πληθυσμό 10.300 περίπου 25 λεπτά βόρεια του Springfield, Mo. Πρόσθετες πανεπιστημιουπόλεις βρίσκονται στο Mountain View, στο Salem και στο Springfield, Mo. και στο Διαδίκτυο.

Οι σχολές φιλελεύθερων τεχνών παρέχουν τόσο εύρος όσο και βάθος. Το εύρος προσφέρεται σε όλο το πρόγραμμα σπουδών με μαθήματα στις τέχνες, τις επιστήμες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες, με στόχο την προετοιμασία των μαθητών για τη ζωή. Το βάθος παρέχεται μέσω της κύριας, η οποία εστιάζει στην προετοιμασία για εργασία σε έναν συγκεκριμένο τομέα. Σε μια χριστιανική φιλελεύθερη εκπαίδευση τεχνών, ο χριστιανικός φακός είναι ο κύριος φακός για μάθηση. Το εύρος και το βάθος σε ένα χριστιανικό περιβάλλον φιλελεύθερων τεχνών σημαίνουν επίσης εστίαση στην κριτική σκέψη, έτσι ώστε οι μη χριστιανικές προοπτικές να εξετάζονται (αλλά όχι να εγκρίνονται) και οι μαθητές να είναι έτοιμοι να υπηρετήσουν σε κοσμικές σταδιοδρομίες και στην υπηρεσία του Χριστού.

Εισαγωγές

Διαδικασία εισαγωγής για διεθνείς φοιτητές

Είναι εύκολο να κάνετε αίτηση στο SBU! Ως εισερχόμενος διεθνής φοιτητής, χρησιμοποιήστε την παρακάτω λίστα ελέγχου για να μάθετε ποια βήματα πρέπει να κάνετε για την εισαγωγή και την εγγραφή σας στο SBU.

1) Αίτηση online

Αποκτήστε το μπαλάκι συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική μας αίτηση για προπτυχιακή εισαγωγή. Και το καλύτερο μέρος - είναι ΔΩΡΕΑΝ! Δημιουργήστε έναν λογαριασμό MyBearcat για να ξεκινήσετε.

2) Αποστολή επίσημων εγγράφων

Για να εξεταστείτε για εισαγωγή στο SBU, πρέπει να υποβάλετε επίσημη ακαδημαϊκή τεκμηρίωση και τυποποιημένες βαθμολογίες εξετάσεων. Ως διεθνής φοιτητής, πρέπει να υποβάλετε τα επίσημα αρχεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Γραφείο Προπτυχιακών Εισαγωγών της SBU. Αυτά τα έγγραφα πρέπει να περιλαμβάνουν αγγλική μετάφραση εάν το πρωτότυπο έγγραφο δεν είναι στα αγγλικά.

Οι υποψήφιοι από μη αγγλόφωνες χώρες πρέπει να περάσουν το τεστ Αγγλικών ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL) ή το Διεθνές Τεστ Αγγλικής Γλώσσας (IELTS) ή το Αγγλικό Τεστ Duolingo. Εάν έχετε σπουδάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες ή σε μια αγγλόφωνη χώρα τα τελευταία τρία χρόνια, εξαιρείτε από αυτήν την απαίτηση εάν έχετε επιτύχει καλή ακαδημαϊκή υπόσταση στη σχολή που έχετε παρακολουθήσει. Πρέπει να σημειώσετε ένα από τα παρακάτω:

 • 79 στο τεστ που βασίζεται στο Διαδίκτυο (TOEFL IBT)
 • 6,5 στο IELTS
 • 100 στο τεστ Αγγλικών Duolingo

Επιπλέον, όλοι οι φοιτητές SBU πρέπει να υποβάλουν βαθμολογίες από τις εξετάσεις ACT ή SAT.

3) Επανεξέταση της οικονομικής βοήθειας

Ο σύμβουλος εισδοχής σας θα επικοινωνήσει μαζί σας με πληροφορίες σχετικά με την επιλεξιμότητα της ακαδημαϊκής υποτροφίας σας και οποιαδήποτε άλλη οικονομική βοήθεια για την οποία μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις.

4) Υποβολή κατάθεσης εγγραφής

Είστε έτοιμοι να ενταχθείτε επίσημα στην οικογένεια της SBU; Στείλτε την κατάθεση εγγραφής σας για να εξασφαλίσετε τη θέση σας σε μαθήματα και στέγαση!

5) Κάντε αίτηση για τη φοιτητική σας βίζα

Μόλις αποφασίσετε να παρακολουθήσετε το SBU, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να λάβουμε τα απαραίτητα έγγραφα για να αποκτήσετε τη φοιτητική σας βίζα F-1.

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

 • Bolivar

  1600 University Avenue, 65613, Bolivar

 • Springfield

  4431 S. Fremont, 65804, Springfield

  Ερωτήσεις