Πτυχίο Τουρισμού, Φιλοξενίας και Οικονομίας Τροφίμων
Singidunum University
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Belgrade, Σερβία
Γλώσσες
Αγγλικά,
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
4 χρόνια
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
EUR 3.000 / per year
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Singidunum University είναι το κορυφαίο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή που ειδικεύεται στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας. Τέσσερις χρόνια σπουδών στη Σχολή Τουριστικής και Διοίκησης Φιλοξενίας έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες εκείνων που αποφάσισαν να επιτύχουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στην τουριστική βιομηχανία - σήμερα η πιο ευρέως διαδεδομένη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη βιομηχανία παγκοσμίως.
Η διαδικασία διδασκαλίας σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών βασίζεται σε μια πολυεπιστημονική προσέγγιση. Συγκεκριμένα, ιδιαίτερη προσοχή αφιερώνεται στην απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων στον τομέα της οικονομίας, της πληροφορικής και της εκμάθησης ξένων γλωσσών. Η πρακτική άσκηση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος αυτού του προγράμματος σπουδών. Το πρόγραμμα σπουδών Τουρισμός και Φιλοξενία θα δώσει στους μαθητές την ευκαιρία να αναπτύξουν επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες και να προετοιμαστούν επιτυχώς για τις ηγετικές θέσεις στους αντίστοιχους τομείς. Εκτός από τις διαθέσιμες επιλογές επιλογής που σχετίζονται με τον τουρισμό και τη φιλοξενία, ξεκινήσαμε επίσης την εκπαίδευση εμπειρογνωμόνων στον τομέα της οικονομίας των τροφίμων.
Εκτός από τις διαθέσιμες επιλογές στο πλαίσιο του προγράμματος σπουδών Tourism and Hospitality, το Singidunum University άρχισε να εκπαιδεύει ειδικούς στον τομέα της οικονομίας των τροφίμων. Εκτός από τα γενικά μαθήματα που σχετίζονται με την οικονομία και τον τουρισμό, οι φοιτητές που επιλέγουν αυτή την επιλογή θα παρακολουθήσουν κάποια μαθήματα ειδικών, όπως η βιομηχανία εστιατορίων, η διεθνής γαστρονομία, η τεχνολογία τροφίμων, η διατροφή και η βιώσιμη ανάπτυξη, οι αρχές αναψυχής και διατροφής κλπ. στην επιλογή μελέτης Τα Οικονομικά Τροφίμων θα πρέπει να εξοικειωθούν με τη μικροβιολογική, χημική, φυσική και αισθητηριακή ποιότητα των τροφίμων. Θα πρέπει επίσης να μάθουν για τις τεχνολογικές διαδικασίες παραγωγής τροφίμων, τη θρεπτική τους αξία, το σύστημα ποιότητας των τροφίμων στα εστιατόρια και τις αλυσίδες λιανικής, τις πολιτιστικές και γεωγραφικές πτυχές των τροφίμων. Εκτός αυτού, θα αποκτήσουν επίσης τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες στους τομείς της οικονομίας, ώστε να είναι σε θέση να διαχειριστούν επιτυχώς τη διανομή τροφίμων και τις πωλήσεις.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουριστικών Οργανισμών των Ηνωμένων Εθνών απονέμει πιστοποιητικά ποιότητας στα προγράμματα σπουδών Bachelor και Master σε Τουρισμός και Φιλοξενία.
Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη μεταξύ των αποφοίτων που είναι μέλη της ένωσης ALUMNI, οι φοιτητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς αυτό το πρόγραμμα μπορούν να αναζητήσουν απασχόληση σε διάφορους τομείς:
- Τουριστικός οδηγός
- Διευθυντής πωλήσεων σε τουριστικά γραφεία
- Διαχειριστής τουριστικού γραφείου
- Διαχειριστής μάρκετινγκ τουριστικού γραφείου
- Διευθυντής τομέων σχεδιασμού και ανάλυσης
- Διευθυντής εσωτερικού ελέγχου στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις
- Διευθυντής εσωτερικού ελέγχου σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις
- Υπεύθυνος υποδοχής
- Προιστάμενος Γραφείου συναλλαγής με το κοινό
- Διευθυντής του τομέα τροφίμων και ποτών
- Διευθυντής τομέα μάρκετινγκ και πωλήσεων
- Γενικός Διευθυντής Ξενοδοχείου
- Βοηθός Γενικός Διευθυντής
- Διευθυντής γραφείων ενοικίασης αυτοκινήτων
- Διαχειριστής αεροπορικών εταιρειών
- Διαχειριστής εστίασης
- Διαχειριστής συστήματος διανομής παγκοσμίως
- Διευθυντής εταιρείας κρουαζιέρας
- Διευθυντής Οργανισμού Τουρισμού
- Συνεργάτης σε τοπικούς, περιφερειακούς και εθνικούς τουριστικούς οργανισμούς
- Κέντρο ευεξίας
- Διευθυντής Προεδρείου της Συνέλευσης
- Διαχειριστής Εθνικού Πάρκου
- Aqua Park Manager
- Διαχειριστής θεματικού πάρκου
- Διευθυντής μάρκετινγκ
- Εκτελεστικός Τομέας Τουρισμού στην εταιρεία μεταφορών
- Ethno Village Manager
- Εμπορική Διοίκηση της εταιρείας μεταφορών
- Διαχειριστής Εταιρικών Ταξιδιών
- Διευθυντής Εταιρείας Διαχείρισης Προορισμού
- Συνεργάτης για θέματα που σχετίζονται με τον τουρισμό στον δημόσιο τομέα
- Σχεδιασμός εκδηλώσεων συσχετισμένου κοινού
- Δάσκαλος στα Επαγγελματικά Γυμνάσια
- Εστιατόριο και υπεύθυνος εστίασης
- Συνεργάτης σε πολιτιστικά ιδρύματα
- μάνατζερ δημοσίων σχέσεων
- Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού
Όλα τα μαθήματα περιλαμβάνονται στα δίδακτρα.
Εξετάσεις εισόδου για το πρόγραμμα σπουδών Η διαχείριση τουρισμού και φιλοξενίας περιλαμβάνει τα ακόλουθα μέρη:
- μια συνέντευξη στα αγγλικά και σερβικά σχετικά με τα προτεινόμενα θέματα στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας
Κατά την εγγραφή στο διαδίκτυο, ο φοιτητής λαμβάνει προαιρετικά θέματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια της εξετάσεως.
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι φοιτητές απονέμονται με τίτλο Bachelor of Arts in Economics (BA in Economics) .
Θρύλος
Αυτό το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει τρεις ενότητες:
- Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
- Φιλοξενία
- Οικονομία τροφίμων
Διδακτέα ύλη
I χρόνο
- Οικονομικά
- Ψυχολογία
- Οικονομία Τουρισμού
- Ποσοτικές μέθοδοι
- Λογιστική
- Επιχειρησιακή τεχνολογία πληροφοριών
- Αγγλική Γλώσσα 1
- Δεύτερη ξένη γλώσσα 1
ΙΙ έτος
- Διαχείριση
- Μάρκετινγκ στον Τουρισμό και την Φιλοξενία
- Μαθήματα επιλογής 1
- Διαχείριση τουριστικών προορισμών
- Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού στην Φιλοξενία
- Διεθνής Γαστρονομία
- Τουριστικού δικαίου
- Τουρισμός και Διάστημα
- Οργανωσιακή συμπεριφορά και εταιρική κουλτούρα
- Αγγλική Γλώσσα 2
- Δεύτερη ξένη γλώσσα 2
ΙΙΙ έτος
- Διαχείριση ξενοδοχείου
- Διαχείριση Τουριστικών Γραφείων και Τουριστικών Πράκτορες
- Μαθήματα επιλογής 2
- Οικονομική επιχείρηση στον τουρισμό
- Οικονομική επιχείρηση στην φιλοξενία
- Εστιατόριο
- Πληροφοριακά Συστήματα στον Τουρισμό και τη Διοίκηση Φιλοξενίας
- Διαχείριση Φυσικών και Πολιτιστικών Πόρων
- Αγγλική Γλώσσα 3
- Δεύτερη ξένη γλώσσα 3
- Επαγγελματική κατάρτιση στους τομείς του τουρισμού, της φιλοξενίας και της οικονομίας των τροφίμων
IV έτος
- Υγειονομικές πτυχές του τουρισμού
- Καταναλωτική συμπεριφορά και προστασία στον τουρισμό
- Μαθήματα επιλογής 3
- Βιώσιμου τουρισμού
- Σχεδιασμός και Σχεδιασμός Ξενοδοχείων
- Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων
- Μαθήματα επιλογής 4
- Οικονομική και οικονομική ανάλυση στον τουρισμό
- Οικονομική και οικονομική ανάλυση στην φιλοξενία
- Μαθήματα επιλογής 5
- Θεματικός τουρισμός
- Διαχείριση ποιότητας στη βιομηχανία ξενοδοχείων
- Ασφάλεια των τροφίμων
- Αγγλική γλώσσα 4
- Δεύτερη ξένη γλώσσα 4
- Πρακτική έρευνα και επιχειρηματικές δεξιότητες
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Bachelor in International Tourism and Leisure Short Program
- Mechelen, Βέλγιο
Bachelor στην Γεωγραφία του Τουρισμού
- Târgoviște, Ρουμανία
Bachelor στη Διοίκηση Τουρισμού
- Breda, Κάτω Χώρες