Keystone logo
Simpson College

Simpson College

Simpson College

Εισαγωγή

σχετικά Simpson

Ιδρύθηκε το 1860, Simpson έχει ετοιμάσει γενιές των μαθητών για την επιτυχή σταδιοδρομία, απόφοιτος σχολεία ή εργασίες συντήρησης. όμορφη πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται σε 75 στρέμματα στο Indianola, Αϊόβα και προσφέρει το καλύτερο και των δύο κόσμων: μια καλλιεργώντας ακαδημαϊκό περιβάλλον που είναι κοντά στους καριέρα, πρακτική άσκηση και ψυχαγωγία επιλογές που είναι διαθέσιμες στην πρωτεύουσα της Αϊόβα.

Οι περισσότεροι από τους καθηγητές μας κατέχουν τα υψηλότερα πτυχία στον τομέα τους, και έχουν δεσμευθεί να βοηθήσει τους περισσότερους από 1.400 μαθητές να επιτύχουν τα όνειρά τους. φοιτητική ζωή είναι συναρπαστική και εκπληρώνοντας, με δεκάδες ευκαιρίες για να συμμετέχουν οι μαθητές, σε ό, τι από την ελληνική ζωή σε ενδοκολλεγιακός και εντός των τειχών του αθλητισμού. επιτυχία Simpson στην προώθηση των προγραμμάτων ποιότητας και παρέχοντας εξαιρετική αξία έχουν αναγνωριστεί σε εθνικό επίπεδο από Ανταγωνιστική Κολέγια Peterson και US News. Αυτό είναι ένα μεγάλο κολέγιο, και τόσο περισσότερο οι άνθρωποι μαθαίνουν για Simpson, η πιο εντυπωσιασμένος γίνονται. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε και να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά.

Γρήγορη γεγονότα Ιδρύθηκε το Το 1860, Simpson College ιδρύθηκε από μέλη της Αϊόβα United Methodist Church.

Διαπίστευση Simpson College έχει πλήρως διαπιστευμένο από την Ανώτατη Επιτροπή Μάθησης και μέλος της Βορείου Κεντρικής Ένωσης από το 1913.

Τοποθεσίες Indianola, Αϊόβα, μια κοινότητα 13.000 ανθρώπων που βρίσκεται 12 μίλια νότια της Des Moines, η οποία είναι ακμάζουσα πρωτεύουσα της Αϊόβα. Simpson έχει επίσης πανεπιστημιουπόλεις στο West Des Moines και Ankeny.

Κύρια Campus Ογδόντα πέντε στρεμμάτων περιλαμβάνουν κύρια πανεπιστημιούπολη Simpson σε Indianola με 34 μεγάλα κτίρια, μεταξύ των οποίων: College Hall, Wallace Hall, Mary Berry Hall, George Washington Science Center Carver, Dunn Βιβλιοθήκη, Kent Campus Center, το Smith Memorial Chapel, Λευκά Performing Arts Center, αθλητικός Complex, Amy Robertson Music Center και Henry H. και Thomas H. McNeill Hall.

Χαρακτήρας Simpson College είναι ένα σχετικό United Methodist, ανεξάρτητη, προπτυχιακό, μικτά, φιλελεύθερο-τέχνες κολέγιο.

Ακαδημαϊκό έτος Δύο εξάμηνα τεσσάρων μηνών και ενός χρόνου τριών εβδομάδων το Μάιο, η οποία επιτρέπει την εξειδικευμένη μελέτη εντός ή εκτός πανεπιστημίου, αποτελεί το ακαδημαϊκό έτος.

Αριθμός Σχολή Η σχολή στην αναλογία φοιτητών είναι ένας καθηγητής για κάθε 13 μαθητές με 86 τοις εκατό των 95-μελών, με πλήρες ωράριο σχολή έχοντας κερδίσει τον υψηλότερο βαθμό στα χωράφια τους.

Αριθμός Φοιτητών Το σώμα των φοιτητών αποτελείται από 1.400 φοιτητές πλήρους φοίτησης και 300 φοιτητές μερικής απασχόλησης.

Εισδοχή έντυπο της αίτησης, υψηλή μεταγραφές σχολείο, ACT ή SAT βαθμολογίες και σύσταση από την κύρια ή σύμβουλος καθοδήγησης θεωρούνται στη διαδικασία αποδοχής.

Δικαστικά έξοδα Το κόστος για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17 είναι οι εξής: τα δίδακτρα $ 35.876? τυπικό δωμάτιο κοστίζει $ 3860? πρότυπο του σκάφους χρεώνει $ 4103.

Majors, Ανήλικοι & Προγράμματα Simpson προσφέρει 80 ταγματάρχες, ανηλίκους και προγράμματα.

εξωσχολικές Οργανισμοί Ογδόντα τέσσερα τοις εκατό των φοιτητών που συμμετέχουν στην κυβέρνηση σπουδαστών, εφημερίδα, ραδιόφωνο, ενδοκολλεγιακός και εντός των τειχών του αθλητισμού, ελληνικής ζωής, των δραστηριοτήτων των υπηρεσιών, την τιμή και επαγγελματικές ομάδες, η μουσική, το θέατρο, τη θρησκεία και άλλες ομάδες συμφερόντων.

ενδοκολλεγιακός Αθλητισμός Άνδρες: μπέιζμπολ, μπάσκετ, cross country, το ποδόσφαιρο, γκολφ, ποδόσφαιρο, τένις, στίβο, πάλη? Γυναίκες: μπάσκετ , cross country, γκολφ, σόφτμπολ, ποδόσφαιρο, κολύμβηση, τένις, πίστα & πεδίο, βόλεϊ

  • Πρόσφατες Αϊόβα διακολλεγιακή αθλητική διάσκεψη Πρωταθλητής (από το 1987).

Διακρίσεις και Επαγγελματική Εταιρειών Delta Lambda Άλφα? Η Alpha Sigma Lambda? Beta Beta Beta? Epsilon Sigma? Μου Phi Epsilon? Omicron Delta Kappa? Φι Άλφα Θήτα? Phi Mu Άλφα Sinfonia? Σύνδεσμος Εκπαίδευσης φοιτητή.

ελληνικές Οργανώσεις Ομοσπονδίες: Η Alpha Tau Omega, Κάππα Θήτα Psi, Lambda Chi Άλφα, Sigma Η Alpha Epsilon αδελφότητες: Delta Delta Delta, Kappa Kappa Gamma, Pi Beta Phi, Sigma Lambda Gamma

διακριτικός γεγονότα Simpson είναι αναγνωρισμένη για την ποιότητα των προγραμμάτων και την αξία του από Ανταγωνιστική Κολέγια Peterson και από την US News and World Report. Επιπλέον, Simpson κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 100 κολέγια του έθνους στο ποσοστό των φοιτητών που σπουδάζουν στο εξωτερικό, σύμφωνα με το US News and World Report. Simpson είναι επίσης η θερινή κατοικία των διεθνώς αναγνωρισμένων Des Moines του μετρό Opera. Σημειώνεται επιστήμονας George Washington Carver ξεκίνησε την καριέρα του στο κολέγιο σε Simpson το 1890.

επικεφαλής διαχειριστές Καρέκλα, Διοικητικό Συμβούλιο: Sunnie Richer Πρόεδρος: Υπουργικού Συμβουλίου Jay Simmons Προέδρου

Τοποθεσίες

  • Indianola

    701 North C Street Indianola, Iowa 50125, 50125, Indianola

    Ερωτήσεις