Keystone logo
Sabanci University

Sabanci University

Sabanci University

Εισαγωγή

Με τη σχολή παγκόσμιας κλάσης, την παγκόσμια κατάταξη εκπαίδευση στα αγγλικά και τα προσιτά δίδακτρα σε σύγκριση με τα πανεπιστήμια με παρόμοια κατάταξη σε όλο τον κόσμο, το SU είναι το μέρος για σπουδές στην Τουρκία. Το πανεπιστήμιο παρέχει επίσης ισχυρές υποτροφίες για φοιτητές όλων των εθνών και όλων των εκπαιδευτικών τομέων, εξασφαλίζοντας μια υψηλής ποιότητας προσβάσιμη εκπαίδευση για όλους. Η SU προσφέρει όλα τα προγράμματα στην πράσινη πανεπιστημιούπολη της στην Τούζλα, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία.

Με την επιστήμη, την τεχνολογία και τις κοινωνικές δομές να προοδεύουν μέρα με τη μέρα, ο κόσμος χρειάζεται περισσότερα καταρτισμένα άτομα που διαθέτουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ακολουθήσουν μια καριέρα οπουδήποτε στον κόσμο. Έχοντας επίγνωση αυτού του πιεστικού ζητήματος, το 1994 ο Όμιλος Sabancı αποφάσισε να ιδρύσει ένα «παγκόσμιο πανεπιστήμιο» με επικεφαλής το Ίδρυμα Sabancı. Οι σπόροι του Πανεπιστημίου Sabancı, του πιο ολοκληρωμένου έργου κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου Sabancı στον τομέα της εκπαίδευσης, σπάρθηκαν το καλοκαίρι του 1995, σε μια διάσκεψη αναζήτησης. Αυτήν τη στιγμή, το Πανεπιστήμιο Sabancı είναι το τουρκικό πανεπιστήμιο με την υψηλότερη κατάταξη στην κατάταξη THE World University και κατατάσσεται στην κατηγορία 500-600.

Η Sabancı Holding είναι μια στρατηγική εταιρεία χαρτοφυλακίου που επικεντρώνεται στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας με το οικοσύστημα του Ομίλου και δίνει προτεραιότητα σε μια κουλτούρα υψηλής απόδοσης. Οι εταιρείες του Ομίλου Sabancı λειτουργούν επί του παρόντος σε 12 χώρες. Ο Όμιλος Sabancı έχει 70 εταιρείες και 60.000 υπαλλήλους. Αυτές οι επιχειρήσεις έχουν συλλογικά συμβάλει επίσης σημαντικά στην ανάπτυξη της οικονομίας της Τουρκίας. Οι μετοχές της Sabancı Holding, καθώς και οι μετοχές των 11 θυγατρικών της, είναι εισηγμένες στο Borsa Istanbul (BIST) και αποτελούν το 8,1% της συνολικής κεφαλαιοποίησης της τουρκικής αγοράς μετοχών.

Εκπαίδευση

Το πανεπιστήμιο παρέχει μια διεπιστημονική εκπαίδευση στις τρεις σχολές του με έντεκα προπτυχιακά προγράμματα. Στο SU, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τις μεγάλες εταιρείες τους μετά το πρώτο ή το δεύτερο ακαδημαϊκό έτος τους. Αυτό επιτρέπει στους μαθητές να αποφασίσουν ποιο πρόγραμμα σπουδών στο πανεπιστήμιο με μεγαλύτερη κατανόηση για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και για τα δικά τους ακαδημαϊκά και επαγγελματικά ενδιαφέροντα και ταλέντα.

Ερευνα

Sabanci University είναι ένα από τα πιο καινοτόμα και ερευνητικά πανεπιστήμια στην Τουρκία. Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας του, το πανεπιστήμιο στοχεύει να κατευθύνει τις ερευνητικές του προσπάθειες κυρίως προς εφαρμοσμένη και στρατηγική έρευνα με στόχους την προώθηση της γνώσης, την υποστήριξη της διδασκαλίας και τη συμβολή στην πρόοδο της κοινότητας. Το πανεπιστήμιο διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό εργαστηρίων και ερευνητικών κέντρων, συμπεριλαμβανομένου του πιο προηγμένου Κέντρου Έρευνας και Εφαρμογών Νανοτεχνολογίας στην περιοχή. Το SU έχει επίσης το υψηλότερο εισόδημα έρευνας ανά μέλος ΔΕΠ μεταξύ όλων των τουρκικών πανεπιστημίων.

Προοπτικές καριέρας

Οι απόφοιτοι του Sabanci University εκτιμώνται ιδιαίτερα σε όλους τους τομείς και σε πολλές χώρες τόσο επαγγελματικά όσο και στον ακαδημαϊκό χώρο. Το 96% των αποφοίτων βρίσκουν εργασία εντός ενός έτους από την αποφοίτησή τους. Το 81% των συνολικών αποφοίτων ακολουθεί επαγγελματική σταδιοδρομία σε γνωστές εταιρείες. Η Unilever, η Accenture, η Procter & Gamble, η Ford και η Deloitte & Touche είναι μεταξύ των εταιρειών στις οποίες εργάστηκαν οι απόφοιτοί μας.

Το δίπλωμα SU είναι επίσης πολύτιμο εάν θέλετε να ακολουθήσετε ακαδημαϊκή καριέρα. Τα πανεπιστήμια που επέλεξαν οι απόφοιτοί μας ως προορισμοί για μεταπτυχιακές σπουδές περιλαμβάνουν το Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon, University of California, Politecnico di Milano, Boston University, Harvard University, Brown University, Stanford University και University of Massachusetts.

Κάθε προπτυχιακός φοιτητής SU πρέπει να κάνει υποχρεωτική πρακτική άσκηση πριν από την αποφοίτησή του. Το Γραφείο Ανάπτυξης Καριέρας και Πρακτικής Άσκησης της SU, το οποίο παρέχει συμβουλευτική σταδιοδρομίας σε φοιτητές, φέρνει επίσης πολλές ευκαιρίες εργασίας και πρακτικής άσκησης σε όλο τον κόσμο για φοιτητές SU και διοργανώνει εκδηλώσεις πρόσληψης στην πανεπιστημιούπολη με γνωστές εταιρείες.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

  • Istanbul

    Sabancı University, Orta Mahalle, Üniversite Caddesi No: 27 Tuzla, 34956, Istanbul

    Ερωτήσεις