Keystone logo
RIT Kosovo™

RIT Kosovo™

RIT Kosovo™

Εισαγωγή

Το RIT Κοσσυφοπέδιο (AUK) είναι το μόνο ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που διδάσκει εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα. Είναι επίσης ο μοναδικός θεσμός στο Κοσσυφοπέδιο, των οποίων τα πτυχία είναι αναγνωρισμένα και αναγνωρισμένα παγκοσμίως χάρη στη συνεργασία με το Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Rochester ( RIT ) στη Νέα Υόρκη.

30478_RIT.JPG

Ως εκπαιδευτικό ίδρυμα, δεσμευόμαστε να αναπτύξουμε την οικονομία του Κοσσυφοπεδίου μέσω της εκπαίδευσης. Δεχόμαστε τα υψηλότερα πρότυπα και μετράμε τους εαυτούς μας εναντίον των κορυφαίων πανεπιστημίων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και του κόσμου. Το φοιτητικό σώμα RIT Κοσσυφοπεδίου (AUK) αποτελείται από φοιτητές που προέρχονται από 17 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο. RIT Κοσσυφοπέδιο (AUK) προσφέρει το ίδιο εξαιρετικό επίπεδο αμερικανικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που λαμβάνεται από τους φοιτητές του RIT - τον ίδιο βαθμό, την ίδια διδακτέα ύλη, τις ίδιες εξετάσεις και πρότυπα βαθμολόγησης - διδάσκονται από πολλά από τα ίδια μέλη ΔΕΠ. Η δουλειά μας είναι να διδάξουμε τους σπουδαστές μας στα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. Δεν προσφέρουμε διδακτορικά ή άλλα πτυχία έρευνας. Προσπαθούμε να παρέχουμε μια εκπαίδευση που θέτει τους μαθητές μας στο ίδιο ανταγωνιστικό επίπεδο με τους συμμαθητές τους από τα καλύτερα πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη. Μετά την αποφοίτησή τους, οι σπουδαστές μας είναι έτοιμοι να εισέλθουν στον επαγγελματικό κόσμο ή να προχωρήσουν σε μεταπτυχιακές σπουδές. Το επίπεδο επιτυχίας μας μπορεί να μετρηθεί από την ποιότητα των σπουδαστών που αποφοιτούν. Κρίνοντας από τη μεγάλη τους επιτυχία, μπορούμε να πούμε ότι το RIT Κοσσυφοπέδιο (AUK) ήταν επιτυχημένο στην αποστολή του. RIT Kosovo™ (AUK) προσφέρει ένα Αμερικανικά πιστοποιημένο και διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο Bachelor στην εφαρμοσμένη τέχνη και επιστήμη μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προπτυχιακού προγράμματος. Αυτό το πτυχίο απονέμεται από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Rochester, ένα πανεπιστήμιο με έδρα τις ΗΠΑ με πάνω από 180 χρόνια εμπειρίας που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο. Η δομή του προπτυχιακού ακαδημαϊκού προγράμματος βασίζεται σε ένα εκπαιδευτικό μοντέλο "μόνο για τα αγγλικά". κάθε φοιτητής κρατείται στα ίδια υψηλά ακαδημαϊκά πρότυπα με εκείνους που παρακολουθούν μαθήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στο RIT Kosovo™ (AUK), οι σπουδαστές είναι ενήλικες, ενθαρρύνονται να αναλάβουν την ευθύνη για την επιτυχία τους και να αναπτύξουν μια αίσθηση του εαυτού τους ως άτομα. Οι σπουδαστές αρχίζουν την ακαδημαϊκή σταδιοδρομία τους ακολουθώντας ένα αυστηρό τετραετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα με σκοπό να τους εκθέσει σε μια ευρύτερη κοσμοθεωρία, αίσθηση περιέργειας και καινοτομία. Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών, οι μαθητές λαμβάνουν μια σειρά από μαθήματα που τους βοηθούν επίσης να αναπτύξουν μια σταθερή βάση στα εξής:

 • Συμπεριφορά
 • Διαβιβάσεις
 • Computer literacy
 • Κρίσιμες και αφηρημένες δεξιότητες σκέψης
 • Παγκόσμια ζητήματα
 • Φιλελεύθερες τέχνες
 • Βιβλιογραφία
 • Μαθηματικά
 • Επίλυση προβλημάτων και ερευνητικές δεξιότητες
 • Ομιλία και γραπτή αγγλική γλώσσα
Ismail Qemal Bej Vlora monument and Youth and Sports Center in Pristina, Kosovo

Καθώς οι σπουδαστές εγγράφονται στο Junior (3ο) έτος στο RIT Kosovo™ (AUK), είναι σε θέση να δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο μάθημα που να ανταποκρίνεται στους ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς τους στόχους. Αυτή τη στιγμή, κάθε σπουδαστής επιλέγει έναν συνδυασμό 2 τομέων επαγγελματικής συγκέντρωσης και ενός ανηλίκου. Οι συγκεντρώσεις και οι ανήλικοι που έχουν στη διάθεσή τους έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στους σπουδαστές να αναπτύξουν τις πολυεπιστημονικές γνώσεις, την εμπειρία και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ξεκινήσουν μια σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα, στον δημόσιο τομέα ή στον τομέα των μέσων ενημέρωσης και της επικοινωνίας. Επιπλέον, οποιοσδήποτε απόφοιτος του RIT Kosovo™ (AUK) που επιθυμεί να το κάνει είναι σε καλή θέση για να συνεχίσει τις μεταπτυχιακές σπουδές του σε ποικίλους κλάδους. Οι ακαδημαϊκές συγκεντρώσεις που προσφέρονται στο RIT Kosovo™ (AUK) είναι οι εξής:

Συγκεντρώσεις

 • Οικονομικά

 • Διαχείριση

 • Δημόσια πολιτική

 • Πολυμέσα

 • Ανήλικοι

Οικονομία Διεθνείς Σχέσεις Δημόσια Πολιτική Συνεργασία με το RIT Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Rochester ( RIT ), ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, διαχειρίζεται το πρόγραμμα σπουδών της RIT / AUK. Ιδρύθηκε το 1829 και βρίσκεται στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης. Το RIT φιλοξενεί πάνω από 18.000 σπουδαστές. RIT σπουδαστές RIT / AUK έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν οι φοιτητές στο RIT . Με την επιτυχή ολοκλήρωση των απαιτήσεων πτυχίου, οι σπουδαστές RIT / AUK λαμβάνουν παγκοσμίως αναγνωρισμένο αμερικανικό δίπλωμα, που εκδίδεται από την RIT . Θεωρούνται ότι είναι μέρος του ίδιου φοιτητικού σώματος, που βρίσκεται σε διαφορετικές περιοχές. Πάνω απ 'όλα, οι σπουδαστές RIT / AUK έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν κάποια από τις πανεπιστημιουπόλεις RIT για ένα εξάμηνο και να λάβουν τις πιστωτικές μονάδες που υπολογίζονται για το πτυχίο τους.

Statue of Ibrahim Rugova in Pristina - Kosovo

Δεσμευμένη Σχολή

Ενώ το 50% της σχολής RIT / AUK προέρχεται απευθείας από το RIT , το υπόλοιπο 50% προσλαμβάνεται από τις ευρωπαϊκές και περιφερειακές χώρες. Το γραφείο προσλήψεων RIT εξασφαλίζει ότι όλες οι σχολές RIT / AUK πληρούν τα ίδια υψηλά πρότυπα με αυτά που απαιτούνται στο RIT . Οι εκπαιδευτές επιλέγονται με βάση τις ακαδημαϊκές γνώσεις τους και την πρακτική εμπειρία τους. Με τον τρόπο αυτό, η RIT / AUK παρέχει μια εκπαίδευση προσανατολισμένη στη σταδιοδρομία, η οποία αποσκοπεί στην υποστήριξη των αναγκών του Κοσσυφοπεδίου.

Τοποθεσίες

 • Prishtina

  Germia Campus "Dr.Shperim Robaj" str.

  • Rochester

   1 Lomb Memorial Dr Rochester, NY, 14623, Rochester

   Ερωτήσεις