Keystone logo
Raffles Design Institute Riyadh

Raffles Design Institute Riyadh

Raffles Design Institute Riyadh

Εισαγωγή

Σχετικά με το Raffles Riyadh

"Η παγκόσμια εκπαίδευση υψηλής ποιότητας δεν χρειάζεται να αφήσετε την οικογένειά σας για"

Το Raffles είναι ένας κορυφαίος πάροχος ιδιωτικής εκπαίδευσης παγκοσμίως αναγνωρισμένος ως το # 1 εξειδικευμένο εξειδικευμένο και προπτυχιακό σχολείο στην Ασία-Ειρηνικός από το 1990 και ένα από τα 50 κορυφαία σχολεία σχεδιασμού παγκοσμίως με πάνω από 20.000 πτυχιούχους και σημερινούς υποψηφίους, σήμερα το δίκτυο Raffles σε 30 κολέγια σε 29 πόλεις σε 12 χώρες σε όλη την Ασία, την Ασία, την Αυστραλία

Πλούσια αυτή η παγκόσμια εκπαιδευτική εμπειρία μεταφέρεται στη Μέση Ανατολή ξεκινώντας από το Ριάντ το 2013 μέσω μιας συναρπαστικής κοινής επιχείρησης μεταξύ της Raffles International Corporation και μιας από τις κορυφαίες και διαφοροποιημένες επιχειρήσεις της Σαουδικής Αραβίας.

Με την εμπειρογνωμοσύνη του Raffles International Education Corporation Ερχόμενοι στο Ριάντ, οι υποψήφιοι μπορούν να επωφεληθούν από τα κέρδη τους ενώ παραμένουν κοντά στους αγαπημένους τους.

Τώρα, ο Ριάντ "DESIGNERS TO BE" έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει, να διαμορφώσει, να επιτύχει, να μεταφέρει και να εφαρμόσει γνώσεις για να γίνει ο καλύτερος δημιουργός σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες μεγάλες εταιρείες που προσφέρουμε:

Σχεδιασμός Μόδας, Σχεδιασμός Κοσμήματος, Σχεδιασμός Οπτικής Επικοινωνίας, Μάρκετινγκ Μόδας

Στο Raffles δεσμευόμαστε να προωθήσουμε το σχεδιασμό ως βιομηχανία και σχεδιαστές ως δημιουργικοί καλλιτέχνες που αναζητούν το πάθος τους και υπερέχουν στην αριστεία και υπόσχονται στην κοινότητα του Ριάντ ένα νέο κύμα παραγωγής ταλέντων που συμβάλλει στη συνολική βελτίωση της σχεδίασης που ενώνει το όραμα της "Saudi Design Hub".

Το Raffles KSA στην αποστολή και στην ομάδα του εργάζεται με έμφαση στην έμφαση στο ρόλο της ενδυνάμωσης παρέχοντας στις γυναίκες αιτούντες τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες για να γίνουν επιχειρηματίες και επαγγελματίες παίκτες στον κόσμο του Design τοπικά και παγκοσμίως.

Η μελέτη πλήρους φοίτησης και οι ενσωματωμένες σχεδιαστικές διεθνείς ενότητες, μαζί με το εμπνευσμένο και το ορίζοντα-διεύρυνσης περιβάλλον αντανακλούν τα επιτευχθέντα αποτελέσματα της παράδοσης ενός καλά στρογγυλεμένο φοιτητή με μοναδική έκθεση στο παγκόσμιο κίνημα και τον πολιτισμό.

Παγκόσμια αναγνώριση

Η μελέτη με το Ινστιτούτο Σχεδιασμού Raffles σας παρέχει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο προσόν. Το προηγμένο δίπλωμα ή το δίπλωμά σας θα παραδοθεί σε συνεργασία με το Κολλέγιο Ανώτατης Εκπαίδευσης Raffles (RCHE), τη Σιγκαπούρη και το βραβείο του. Το RCHE είναι εγγεγραμμένο και πιστοποιημένο από την CPE και την EDU TRUST Singapore.

Όπως είναι γνωστό, τα εκπαιδευτικά πρότυπα της Σιγκαπούρης θεωρούνται μεταξύ των υψηλότερων στον κόσμο. Το προηγμένο δίπλωμά σας θα σας επιτρέψει επίσης να συνεχίσετε τις σπουδές σας και να λάβετε πτυχίο πανεπιστημίου, μελετώντας άλλους 4 όρους σε ένα από τα βραβεία Raffles International που απονέμονται σε εταιρείες όπως η Σιγκαπούρη, η Αυστραλία, η Μαλαισία, η Ελβετία ή η Ινδία.

Διαπίστευση

Το Raffles KSA παρέχει τα υψηλότερα πιστοποιημένα πιστοποιητικά σχεδιασμού στη SAUDI ARABIA και τη Μέση Ανατολή. Τα πτυχία μας για προχωρημένους πτυχίο παρέχονται σε συνεργασία με το Κολλέγιο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Raffles (RCHE) της Σιγκαπούρης και απονέμεται από αυτό.

Το Raffles College of Ανώτατης Εκπαίδευσης (RCHE) είναι εγγεγραμμένο στο CPE (Council of Private Education) της Σιγκαπούρης και είναι διαπιστευμένο από την EDU TRUST Singapore.

Όραμα, Αποστολή, Φιλοσοφία

Η μελέτη με το Ινστιτούτο Σχεδιασμού Raffles σας παρέχει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο προσόν. Το πτυχίο σας παραδίδεται σε συνεργασία με το Raffles College of Higher Education (RCHE) της Σιγκαπούρης, το οποίο είναι εγγεγραμμένο και πιστοποιημένο από την CPE και την EDU TRUST. Μελετώντας οκτώ όροι στο Raffles Riyadh για ένα προηγμένο δίπλωμα και δύο όρο Top Up πτυχίο σε Raffles κολέγια θα σας επιτρέψει να επιτύχετε το πτυχίο πτυχίο σας στο σχεδιασμό.

Τα πρότυπα εκπαίδευσης της Σιγκαπούρης θεωρούνται μεταξύ των υψηλότερων στον κόσμο. Το προηγμένο δίπλωμα και πτυχίο πανεπιστημίου σας θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας και να αποκτήσετε μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών, μελετώντας μόνο δύο ακόμη όρους στο Raffles College στη Σιγκαπούρη, το Πανεπιστήμιο Chester στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία, την Ινδία ή την Ταϊλάνδη.

Τοποθεσίες

  • Riyadh

    Office No. 25, Home Offices, intersection of Al Oroubah Road by Prince Turki's road, 11454, Riyadh

Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις