Keystone logo
Paul Smith's College

Paul Smith's College

Paul Smith's College

Εισαγωγή

Όταν πρόκειται για κολέγια μπισκότο-κοπτών, Paul Smith είναι τίποτα αλλά. Στην πραγματικότητα, είμαστε το μόνο 4 ετών κολλεγίων εντός των ορίων των παγκοσμίου φήμης «για πάντα άγρια" Adirondacks.

Φοιτητές στο εμπειρίας του Paul Smith College είναι ένα hands-on εκπαίδευσης που συνδυάζει την αποδεδειγμένη επαγγελματική κατάρτιση με ουσιαστική διερεύνηση του εαυτού, την κοινωνία και τη γη:

  • εάν είστε μια δασική σημαντική, θα διαδραματίσει ρόλο στην αειφόρο διαχείριση της περιουσίας 14.000 στρεμμάτων του κολλεγίου
  • αν είστε αλιείας και άγριας ζωής επιστήμη μεγάλες, θα μάθετε να επισημάνετε και να παρακολουθείτε διαφορετικά είδη
  • Αν είστε ένα επιχειρηματικό επιχειρηματικών σπουδών μεγάλες, θα γράψετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο που εργάζονται για μια τοπική επιχείρηση

Ζώντας και μαθαίνοντας εδώ απαιτεί ένα ιδιαίτερο είδος του μαθητή - κάποιον που εκτιμά την αφθονία του φυσικού μας τοπίου και αγκαλιάζει το πνεύμα μας της δημιουργικής αυτοδυναμία. Καλούμε τους εαυτούς μας Smitties. Ακούγεται σαν εσένα; Ας μιλήσουμε!

Η αποστολή μας

Paul Smith είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε κολέγιο στην Αμερική. Η θέση μας και την ιστορική κληρονομιά προσφέρουν στους φοιτητές απαράμιλλες δυνατότητες για hands-on μάθηση στους τομείς της περιβαλλοντικής διαχείρισης, η διαχείριση των δασών, τη φιλοξενία και πολλά άλλα. Η μοναδική προσέγγιση μας είναι να συνδυάσουμε βιωματική και την παραδοσιακή μάθηση, χρησιμοποιώντας την τάξη ως σημείο εκκίνησης για επιτόπια έρευνα, εργαστηριακή έρευνα, πρακτική άσκηση και on-the-job εμπειρία.

Ως αποτέλεσμα, οι απόφοιτοι του Paul Smith College αφήσει με το στερεό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, την εμπιστοσύνη και την εμπειρία του πραγματικού κόσμου για να ευδοκιμήσουν σε επιλεγμένους τομείς τους.

Δήλωση αποστολής

Του Paul Smith College εκπαιδεύει ενεργά τους μαθητές να γίνουν παραγωγικοί πολίτες συνδυάζοντας βιωματική και παραδοσιακή διδασκαλία μέσω της δέσμευσής μας για την ανακάλυψη, την πειθαρχία και τη δημιουργικότητα. κοινότητα College μας του Paul Smith, που κατοικεί στο Adirondack Park, προωθεί την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Γιατί του Paul Smith; Είναι σχετικά με την εμπειρία

Εδώ είναι ο τύπος: ακαδημαϊκοί μας + ΔΕΠ + μας θέση μας = α εμπειρία κολλεγίων δεν μπορείτε να πάρετε οπουδήποτε αλλού.

Με περίπου 900 φοιτητές του Paul Smith είναι μια σφιχτοδεμένη, υποστηρικτική, και ευσυνειδησία "πράσινο" κολέγιο κοινότητα. Προσφέρουμε 17 Bachelor και επτά Αναπληρωτής πτυχιακά προγράμματα.

Από Campus για την καριέρα

Εννέα στους δέκα Smitties - αυτό είναι αυτό που λέμε αποφοίτους του Paul Smith - προσγειωθεί μια εργασία ή να πάει στο σχολείο grad εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση. Οι απόφοιτοί μας περιλαμβάνουν περιβαλλοντικά χάραξης πολιτικής, επιχειρηματίες φορτηγό τροφίμων, φύλακες του πάρκου, οι διαχειριστές θέρετρο, και Fortune 500 CEOs.

Η ζωή στο Adirondacks

Δεν καλέστε μας στο Κολέγιο των Adirondacks για το τίποτα. πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται στο εσωτερικό του έξι εκατομμυρίων στρεμμάτων Adirondack Park - και όταν ζείτε εδώ, θα γίνει ένα Adirondacker. Έχουμε μια ομάδα woodsmen και μια ομάδα του πρωταθλήματος snowshoeing. Και κάθε Φεβρουάριο, θα συγκεντρωθούν με χιλιάδες συμπολίτες Adirondackers σε Σάντα Λέικ για να γιορτάσουν την Ανατολική Ακτή της μακροβιότερη Χειμώνας Καρναβάλι. Σε ζεστό καιρό, δανειστείτε ένα από τα κανό του κολλεγίου, πεζοπορία μιλίων από μονοπάτια στο κατώφλι σας, ή να αντιμετωπίσουν την πανεπιστημιούπολη υψηλής σχοινιά πορεία. Το χειμώνα, μπορείτε να πατήσετε το εσωτερικό τοίχο αναρρίχησης πανεπιστημιούπολη και η Ολυμπιακή σκι τρέχει σε Whiteface Mountain μόνο 30 λεπτά μέχρι το δρόμο.

Τι να ζήσετε την Paul Smith για να κάνει για σας;

Ελάτε να δείτε για τον εαυτό σας. Προγραμματίστε μία επίσκεψη πανεπιστημιούπολη ή να μιλήσετε με έναν αξιωματικό ομολογίες με την κλήση (800) 421-2605 ή e-mail στο [email protected].

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

  • Paul Smiths

    New York 30,7777, 12970, Paul Smiths

    Ερωτήσεις