Επιστήμη Τροφίμων
National Quemoy University
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Taipei, Ταϊβάν
Γλώσσες
Ζητήστε πληροφορίες
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Sep 2023
Εισαγωγή
Το Τμήμα Επιστήμης των Τροφίμων στοχεύει να εκπαιδεύσει μελλοντικούς ηγέτες στη βιομηχανία τροφίμων. Το πρόγραμμα σπουδών ενσωματώνει διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένης της χημείας, της μικροβιολογίας, της βιολογίας, της βιοχημείας και των διαδικασιών. Τα μαθήματα επιτρέπουν στους μαθητές μας να συνεισφέρουν σε έναν ζωτικό τομέα της κοινωνίας του οποίου οι απαιτήσεις αυξάνονται. Το Τμήμα είναι επίσης εξοπλισμένο με εργαστήρια για τους μαθητές μας να βιώσουν τις τεχνολογίες αιχμής και να πειραματιστούν με τις ιδέες τους. Ενθαρρύνουμε επίσης τους μαθητές μας να περάσουν τις εθνικές εξετάσεις πιστοποίησης και να γίνουν ειδικευμένοι τεχνικοί τροφίμων. Με επαγγελματικές γνώσεις, οι μαθητές μας μπορούν να διαπρέψουν εύκολα σε εργασίες επεξεργασίας τροφίμων, κατασκευής, ανάλυσης, δοκιμών, παραγωγής και διαχείρισης. Οι μαθητές μας είναι επίσης ικανοί να εργαστούν σε εγχώρια και ξένα ερευνητικά ινστιτούτα και να διεξάγουν έρευνα σε τρόφιμα, χημεία, διατροφή, βιοτεχνολογία ή άλλους συναφείς τομείς.