Keystone logo
Mongolian University Of Life Sciences

Mongolian University Of Life Sciences

Mongolian University Of Life Sciences

Εισαγωγή

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

Όντας ως το μοναδικό πανεπιστήμιο, Μογγολίας Πανεπιστήμιο Επιστημών Ζωής (MULS) επικεντρώνεται χαρακτηριστική για την εκπαίδευση, την έρευνα και την καινοτομία στον τομέα των βιοεπιστημών που αποτελούν τον πυρήνα της οικονομίας της Μογγολίας, η οποία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών προγραμμάτων που καλλιεργούν το μέλλον επαγγελματίες και ηγέτες για την μογγολική κοινωνία.

MULS είναι ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη μια ατμόσφαιρα που χορηγεί φοιτητές και ερευνητές μας την ελευθερία να αφιερώσει πλήρως τον εαυτό τους με τις σπουδές τους. Η αποστολή μας είναι να γίνει ο κορυφαίος προσανατολισμένο προς την έρευνα πανεπιστήμιο, όπου οι καθηγητές προσπαθούν για την αριστεία στον τομέα της εκπαίδευσης και της έρευνας, ενώ οι μαθητές κάνουν για την αριστεία στις σπουδές τους, καθώς πιστεύουμε ότι το κλειδί για την αποκάλυψη νέας γνώσης είναι διεπιστημονικές μελέτες, την έρευνα, την καινοτομία και την επέκταση. Πιστεύουμε ότι ο ρόλος που παίζουν στην υλοποίηση μιας περιβαλλοντικά βιώσιμης κοινωνίας είναι σημαντική, και είναι καθήκον μας ως κορυφαίος προσανατολισμένο προς την έρευνα ακαδημαϊκό ίδρυμα να συμμετάσχουν δυναμικά στη φιλοσοφία μας Αποστολής-Oriented Έρευνας και Εκπαίδευσης Προς την Αειφόρο Ανάπτυξη με τους στόχους που κάθε φοιτητής θα πρέπει να είναι ως παρατηρητής, κάθε καθηγητής θα πρέπει να είναι ως διευθυντής της γνώσης, που παραδίδει την επιστημονική αντίληψη για τους φοιτητές από την απλή προσέγγιση, και κάθε ερευνητής πρέπει να είναι ο ιδιοκτήτης της υψηλής τεχνολογίας με γνώμονα την Ε & Α.

Έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο όσον αφορά τη διεθνοποίηση και ενίσχυσαν τις εγκαταστάσεις μας με πανεπιστήμια του εξωτερικού που ενισχύουν την ακαδημαϊκή και πολιτιστικές ανταλλαγές μας. Στη σημερινή κοινωνία, μόνο μια πραγματική πνευματική με πρακτικές γνώσεις και ισχυρές δυνατότητες επίλυσης προβλημάτων μπορεί να εξασφαλίσει τη μελλοντική επιτυχία του. Για το σκοπό αυτό, MULS υιοθετεί μια ποικιλία εκπαιδευτικών στρατηγικών για να εξασφαλιστεί ότι οι μαθητές μας να αποκτήσουν ένα υψηλό επίπεδο εξειδικευμένων γνώσεων, επιτρέποντάς τους έτσι να γίνει φρέσκα και δυναμική πολιτών, οι οποίοι θα κάνουν σημαντικές συνεισφορές στην Μογγολία.

ΤΟ ΌΡΑΜΆ ΜΑΣ:

Για να γίνει ένας κορυφαίος παγκόσμιος πανεπιστήμιο

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ:

Μια ευνοϊκή διδασκαλία και τη μάθηση περιβάλλον Μια έξυπνη, δημιουργική και υπεύθυνη ομάδα Μια εμπνευσμένη και καλά κίνητρα των φοιτητών με καλές ανθρώπινες αισθήσεις και την ηθική Η ηγεσία για την ανάπτυξη Ευημερούσα απόφοιτοι συμβάλλοντας ανάπτυξη του έθνους

MULS με μια ματιά

Καθιερωμένος: 1942

Τμήμα: Περίπου 411 μέλη ΔΕΠ

Φοιτητές

Προπτυχιακό - Περίπου 9 086 Μεταπτυχιακό και επαγγελματική τους μαθητές - Περίπου 2 630 Σύνολο - Περίπου 11 716

Διακρίσεις

16 Ακαδημαϊκοί της Μογγολίας Ακαδημίας Επιστημών, 7 επιστημονικές ανακαλύψεις, 17 βραβευθέντες με το βραβείο μέλος

εκμεταλλεύσεις ακινήτων

Κύρια πανεπιστημιούπολη - 12,4 εκταρίων /30.64 στρέμμα

Αγροτική κέντρο εκπαίδευσης - 322,2 εκταρίων /796.17 στρέμμα

συλλογή της βιβλιοθήκης

Η Κεντρική Βιβλιοθήκη της Γεωργίας - η μεγαλύτερη ακαδημαϊκή βιβλιοθήκη στον τομέα της γεωργίας, περιλαμβάνει περίπου 162.000 βιβλία, κατ 'εκτίμηση 820 χειρόγραφο στοιχεία, και 905 ερευνητικά περιοδικά, περίπου 60 e-books. Η πρόσβαση σε αυτή τη συλλογή παρέχεται από σχεδόν 12 βιβλιοθήκη μέλη του προσωπικού που λειτουργούν σε 3 αίθουσες βιβλιοθήκης.

Σχολεία και ινστιτούτο

Μογγολίας Πανεπιστήμιο Επιστημών Ζωής αποτελείται από 5 κύριες ακαδημαϊκές μονάδες - τα σχολεία και 4 ερευνητικά ιδρύματα που προσφέρουν μαθήματα και απονομή ακαδημαϊκών βαθμών.

ονοματοδοσία

Με την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του πανεπιστημίου η αγγλική ονομασία του πανεπιστημίου ως τίτλο «Μογγολίας κρατικό πανεπιστήμιο της γεωργίας» έχει μετατραπεί σε «Μογγολίας Πανεπιστήμιο Επιστημών Ζωής» τον Ιούλιο του 2014.

Τοποθεσίες

  • Ulaanbaatar

    17024 Zaisan, Khan-uul District, , Ulaanbaatar

Ερωτήσεις