Keystone logo
Marbella International University Centre BA (Hons) Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων
Marbella International University Centre

BA (Hons) Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων

Marbella, Ισπανία

3 Years

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση

Request application deadline

30 Sep 2024

EUR 18.900 / per year

Στην Πανεπιστημιούπολη

Εισαγωγή

Σας βοηθάμε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των πιο συναφών θεμάτων στις Διεθνείς Επιχειρήσεις. Οικοδομούμε την κατανόησή σας για το πώς οι πολυεθνικές εταιρείες και οι στρατηγικές τους εφαρμόζονται στη νεοαποκτηθείσα γνώση μέσα από πρακτικά παραδείγματα και σύγχρονες επιχειρηματικές υποθέσεις. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να πετύχετε στην καριέρα σας και να κερδίσετε ένα πολύτιμο πτυχίο που απονέμεται από το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου.

Σας βοηθάμε να μάθετε πώς να λαμβάνετε αποφάσεις υψηλού στοιχήματος και να αναπτύσσετε επιχειρηματικές στρατηγικές ενώ παράλληλα ενισχύετε την ικανότητά σας να επηρεάζετε άλλους σε πολιτισμούς, επιχειρηματικές λειτουργίες και ιεραρχίες. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να πετύχετε στην καριέρα σας και να αποκτήσετε πτυχίο.

Προσφέρουμε πτυχίο BA (Hons) στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων που αντλεί από τις σύγχρονες επιχειρηματικές ιδέες και την επαγγελματική εμπειρία του κλάδου παγκοσμίως. Η ομάδα ειδικών εκπαιδευτών μας στους τομείς των επιχειρήσεων, της οικονομίας, των οικονομικών, του μάρκετινγκ, του σχεδιασμού επικοινωνιών και της διαπραγμάτευσης σας παρέχει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να πετύχετε στην καριέρα σας και να αποκτήσετε πτυχίο. Εκτός από την βασική ομάδα μαθημάτων μας, αρκετοί επισκέπτες του κλάδου συμμετέχουν σε διαλέξεις προσκεκλημένων καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Στο MIUC, σας παρέχουμε τα θεωρητικά και πρακτικά εργαλεία για να αναπτύξετε τις δεξιότητες κριτικής και δημιουργικής σκέψης σας και να ευδοκιμήσετε σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία. Οι καθηγητές μας χρησιμοποιούν την τεχνογνωσία τους για να σας διδάξουν τη σχετική θεωρία καθώς και τις βιομηχανικές πρακτικές, δίνοντας έμφαση στις ευκαιρίες που προσφέρει μια τριτοβάθμια εκπαίδευση με ρίζες στον διεθνισμό και την πρακτικότητα.

Το πρόγραμμά μας έχει μια αρθρωτή δομή που καλύπτει τρία χρόνια σπουδών στις επιχειρήσεις και τα μονοπάτια της. Προσφέρουμε υποχρεωτικές ενότητες που σας παρέχουν τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζεστε, ενώ οι ενότητες επιλογής και οι γλωσσικές ενότητες σάς επιτρέπουν να διαμορφώσετε το μάθημά σας σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας και τις φιλοδοξίες της σταδιοδρομίας σας.

Τα επόμενα τρία χρόνια, θα σας καθοδηγήσουμε στη μελέτη της διεθνούς διαχείρισης επιχειρήσεων, των διεθνών οικονομικών και του διεθνούς μάρκετινγκ. Θα εξετάσετε επίσης διάφορα διεθνή επιχειρηματικά πλαίσια που βρίσκονται σε αναδυόμενες αγορές και προηγμένες οικονομίες. Στο MIUC, σας ενθαρρύνουμε να προσεγγίσετε ενεργά τη μάθησή σας, ενημερώνοντας και διαμορφώνοντας την κατεύθυνση του μαθησιακού σας ταξιδιού και της μελλοντικής επαγγελματικής σας κατεύθυνσης.

Για αυτό το πτυχίο, θα σας διδάξουμε πώς να:

  • Διαμορφώστε και εφαρμόστε μια επιτυχημένη επιχειρηματική στρατηγική.
  • Δημιουργήστε επιχειρηματικές ευκαιρίες με κλιμακούμενα, βιώσιμα επιχειρηματικά μοντέλα.
  • Αναπτύξτε στρατηγικές ανθρώπινου δυναμικού που περιγράφουν λεπτομερώς τις προσλήψεις, τη διαχείριση απόδοσης και την ανάπτυξη εργατικού δυναμικού.
  • Διαχειριστείτε άυλα περιουσιακά στοιχεία, όπως προϊόν, τιμή, τοποθέτηση και προώθηση.
  • Ενισχύστε τη διαπραγματευτική σας θέση μέσω επιμελούς προετοιμασίας, αναλύοντας και ποσοτικοποιώντας εναλλακτικές λύσεις στη συμφωνία.
  • Ασχοληθείτε με τη διαχείριση διαδικασιών, τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και τη διαχείριση σχέσεων με τους πελάτες.
  • Σχεδιάστε και ελέγξτε τους πόρους και τις διαδικασίες για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων ως μέρος προσωρινών προσπαθειών.
  • Κατακτήστε τη μετάφραση των επιχειρηματικών μετρήσεων σε επιχειρηματική ευφυΐα διαχειριζόμενοι μηχανισμούς ελέγχου για την εφαρμογή στρατηγικής. Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να πετύχετε στην καριέρα σας και να αποκτήσετε πτυχίο.

Εισαγωγές

Διδακτέα ύλη

Δίδακτρα προγράμματος

Ευκαιρίες καριέρας

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις