Keystone logo
Macromedia University of Applied Sciences

Macromedia University of Applied Sciences

Macromedia University of Applied Sciences

Εισαγωγή

Καλωσορίσατε στο Πανεπιστήμιο Macromedia – το πανεπιστήμιο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Η επιλογή ενός πανεπιστημίου είναι μια σημαντική απόφαση ζωής. Είναι το μέρος όπου θέτετε τα θεμέλια για το μελλοντικό δίκτυο σταδιοδρομίας σας και ανακαλύπτετε τον τομέα εργασίας που έχετε επιλέξει και αρχίζετε να διαμορφώνετε την επαγγελματική σας ταυτότητα. Χαιρόμαστε που ενδιαφέρεστε για το Macromedia, ένα αναγνωρισμένο ιδιωτικό γερμανικό πανεπιστήμιο, και θα θέλαμε να σας πούμε περισσότερα για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε στη διαμόρφωση του μέλλοντός σας.

Τα προγράμματά μας - το μέλλον σας

Στο Πανεπιστήμιο Macromedia, η εστίασή μας είναι στους φοιτητές μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου μπορούν να αναπτυχθούν. Προωθούμε βασικές ικανότητες όπως οι επικοινωνιακές δεξιότητες και η επιχειρηματική νοοτροπία. Ένα μεγάλο μέρος των μαθημάτων μας βασίζεται σε πρακτικά έργα που έχουν τη μορφή ατομικής καθοδήγησης. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αλλάζει θεμελιωδώς τη δομή του επαγγελματικού μας κόσμου και χρειαζόμαστε ανθρώπους στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών που να είναι σε θέση να σκεφτούν διαφορετικούς κλάδους και να αναλάβουν προσωπική ευθύνη. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που εκπαιδεύουμε. Ως πανεπιστήμιο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, βλέπουμε τον ρόλο μας ως βοηθούς: δίνουμε τη δυνατότητα στους μαθητές μας να κατανοήσουν και να διαμορφώσουν την αλλαγή. Η διαδικασία και το αποτέλεσμα μπορούν να περιγραφούν συνοπτικά: αλλάζετε.

Τα προγράμματα σπουδών μας είναι ένας συνδυασμός θεωρητικών διαλέξεων και πρακτικής εργασίας. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να αναλάβουν την ευθύνη για τις σπουδές τους και τους δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστούν με κορυφαίες προσωπικότητες των μέσων ενημέρωσης και βασικούς παράγοντες από διεθνείς οργανισμούς, οι οποίοι συνεργάζονται στενά με το πανεπιστήμιο ως προσκεκλημένοι ομιλητές και χορηγοί έργων. Προσφέρουμε μαθήματα πλήρους απασχόλησης Bachelor και μεταπτυχιακά προγράμματα για μια διεθνή καριέρα στον τομέα των μέσων ενημέρωσης και των επικοινωνιών. Όλα τα προγράμματα είναι διαπιστευμένα από την FIBAA και οδηγούν σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο. Μια συνεργασία με τον εταίρο μας στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Πανεπιστήμιο του Westminster, μας επιτρέπει να προσφέρουμε επιπλέον πτυχία Bachelor στο πλαίσιο των προπτυχιακών μας προγραμμάτων.

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα – διαμορφώνοντας το ψηφιακό μέλλον σε υψηλότερες θέσεις

Κατ 'αρχήν, τα προγράμματα Master της Macromedia είναι στενά ευθυγραμμισμένα με τις επαγγελματικές απαιτήσεις του κλάδου των μέσων ενημέρωσης και της επικοινωνίας. Αυτή η αρχή αντανακλάται στις διδακτικές διαδικασίες του πανεπιστημίου. Όλες οι διαλέξεις γίνονται στα αγγλικά και παραδίδονται με διεγερτικό και πρακτικό τρόπο σε μικρές τάξεις.

Περιπτωσιολογικές μελέτες, προσομοιώσεις και εργασίες έργων – κυρίως σε συνεργασία με επιχειρήσεις μέσων ενημέρωσης – βοηθούν τους μαθητές να αναπτύξουν τεχνογνωσία που θα διευκολύνει την πρόσβαση σε πολυπόθητες σταδιοδρομίες. Με μικρές τάξεις και εντατική επίβλεψη, το περιβάλλον μάθησης της Macromedia αντικατοπτρίζει την αγγλοσαξονική κουλτούρα μεταπτυχιακών σπουδών, συμπεριλαμβανομένης της ατομικής καθοδήγησης από καταρτισμένους καθηγητές. Το Graduate School μας θα σας εξοπλίσει με τις σχετικές μεθόδους και εργαλεία για να διαμορφώσετε ενεργά τον μόνιμο μετασχηματισμό της κοινωνίας και της οικονομίας ως επαγγελματία, προετοιμάζοντάς σας για μια επιτυχημένη καριέρα με εξαιρετικές μελλοντικές προοπτικές.

Τα οφέλη από την επιλογή του Πανεπιστημίου Macromedia

 • Κορυφαία θέση στην κατάταξη CHE 2014/15
 • Ολιγομελή τμήματα με εντατική, ατομική επίβλεψη
 • Παγκοσμίως αναγνωρισμένα, εγκεκριμένα από το κράτος πτυχία
 • Πανεπιστημιουπόλεις στο Βερολίνο, το Μόναχο και την Κολωνία. Το Βερολίνο και το Μόναχο βρίσκονται στην κατάταξη Top 10 «Καλύτερες Πόλεις Φοιτητών 2017» από τα κορυφαία πανεπιστήμια
 • Αυθεντικά, πρακτικά έργα με περισσότερες από 500 γνωστές εταιρείες
 • Καθηγητές υψηλής ειδίκευσης και γνώστες του κλάδου ως λέκτορες
 • Καλά εξοπλισμένα εργαστήρια πολυμέσων
 • Ισχυρές προοπτικές καριέρας στη Γερμανία: βίζα 18 μηνών μετά την επιτυχή αποφοίτηση
 • Τα μαθήματα Master γίνονται τρεις ημέρες την εβδομάδα
 • Προγράμματα σπουδών εξ ολοκλήρου στα αγγλικά
 • Πανεπιστημιουπόλεις που βρίσκονται στις κορυφαίες βιομηχανικές πόλεις της Γερμανίας
 • Παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών πανεπιστημίων

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Η Πανεπιστημιούπολη μας – συνδεδεμένη με τους κορυφαίους παίκτες του κλάδου της Γερμανίας

Οι πανεπιστημιουπόλεις μας βρίσκονται σε μερικές από τις πιο ζωντανές πόλεις της Γερμανίας: Μόναχο, Στουτγάρδη, Κολωνία, Αμβούργο, Φράιμπουργκ, Λειψία και Βερολίνο. Οι μαθητές μας επωφελούνται από την άριστη διασύνδεσή μας με την τοπική βιομηχανία σε κάθε τοποθεσία της πανεπιστημιούπολης. Το πανεπιστήμιο απασχολεί περίπου 100 καθηγητές και καταξιωμένους επιστήμονες και ειδικούς από εταιρείες μέσων ενημέρωσης, πολυεθνικές εταιρείες, πανεπιστήμια και φορείς επικοινωνίας. Περίπου 3.000 φοιτητές έχουν εγγραφεί μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβανομένου ενός αυξανόμενου αριθμού διεθνών φοιτητών που επιλέγουν να σπουδάσουν στο Macromedia συμβάλλοντας στην ενίσχυση της ήδη ακμάζουσας κοσμοπολίτικης κουλτούρας στο Πανεπιστήμιο Macromedia.

  Τοποθεσίες

  Τοποθεσίες
  • Munich

   Macromedia University of Applied Sciences Sandstrasse 9, 80335, Munich

   • Berlin

    Macromedia University of Applied Sciences Mehringdamm 33, 10961, Berlin

    Ερωτήσεις