Keystone logo
© Middlesex University Mauritius
Middlesex University Mauritius

Middlesex University Mauritius

Middlesex University Mauritius

Εισαγωγή

Στο Middlesex University Mauritius , 1600 φοιτητές επωφελούνται από τη διεθνή έκθεση μέσω της αλληλεπίδρασης με μια διαφορετική κοινότητα διεθνών φοιτητών από 45 χώρες. Επιπλέον, οι φοιτητές μας έχουν την επιλογή να ενισχύσουν την παγκόσμια προοπτική τους μεταβαίνοντας απρόσκοπτα σε μία από τις άλλες πανεπιστημιουπόλεις μας στο Λονδίνο ή το Ντουμπάι. Στον πυρήνα των προγραμμάτων και του κοινοτικού μας ήθους είναι η εστίαση στην ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων και διεπιστημονικών ικανοτήτων που εκτείνονται πέρα από τον ακαδημαϊκό χώρο, δίνοντας έμφαση στην κοινωνική ευαισθητοποίηση και ενισχύοντας την υπεύθυνη ιδιότητα του πολίτη.

Το πρόγραμμα σπουδών μας ενσωματώνει πρακτικές ενότητες που βασίζονται στην εργασία και στοιχεία εστιασμένα στις δεξιότητες, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη προετοιμασία για μια επιτυχημένη καριέρα σε διάφορους τομείς. Middlesex University Mauritius διαθέτει μια ζωντανή και δυναμική ομάδα προσωπικού και φοιτητών που επιβλέπουν και διευκολύνουν ένα ευρύ φάσμα εξωσχολικών δραστηριοτήτων, συλλόγων και αθλητικών προγραμμάτων. Δεσμευμένη στον εμπλουτισμό της συνολικής εμπειρίας των μαθητών, η ομάδα εργάζεται για να παρέχει ευκαιρίες για κοινωνική δέσμευση, προσωπική ανάπτυξη και σωματική ευεξία. Η Υπηρεσία Employability μας είναι αφιερωμένη στην ενίσχυση της ετοιμότητας των φοιτητών για τον επαγγελματικό κόσμο. Παρέχει μια σειρά από υποστήριξη και καθοδήγηση για να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν βασικές δεξιότητες απασχολησιμότητας, να πλοηγηθούν Pathways σταδιοδρομίας και να μεταβούν με επιτυχία στο εργατικό δυναμικό.

Μέσω εργαστηρίων, συμβουλευτικής σταδιοδρομίας, δημιουργίας βιογραφικών και βοήθειας για την τοποθέτηση εργασίας, η Υπηρεσία Απασχόλησης διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην προετοιμασία των φοιτητών για τις προκλήσεις της αγοράς εργασίας. Η Ομάδα Ευεξίας μας διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην προώθηση μιας κουλτούρας φροντίδας, ανθεκτικότητας και κοινότητας στο πανεπιστήμιο, αναγνωρίζοντας ότι μια ολιστική προσέγγιση για την ευημερία των φοιτητών είναι απαραίτητη για την ακαδημαϊκή επιτυχία και την προσωπική ανάπτυξη. Στο Middlesex University Mauritius , επαναπροσδιορίζουμε την τροχιά της ακαδημαϊκής αριστείας, διασφαλίζοντας ότι οι δυνατότητές σας αναγνωρίζονται και καλλιεργούνται, θέτοντας το έδαφος για μια απαράμιλλη μαθησιακή εμπειρία. Το μέλλον σας ξεκινά εδώ, ξεπερνώντας τους συμβατικούς περιορισμούς και αγκαλιάζοντας τις απεριόριστες ευκαιρίες που παρέχουν τα προσαρμοσμένα μας προγράμματα.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Προετοιμαστείτε για ένα μείγμα σπουδών και φοβερών κοινωνικών εμπειριών

Κατάλυμα

Βρείτε το νέο σας σπίτι - προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών που ταιριάζουν στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό κάθε μαθητή. Εντός της κατοικίας μας ή της ιδιωτικής μας ενοικίασης, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε.

Μετακίνηση στην πανεπιστημιούπολη

Πώς είναι να ζεις στο σπίτι όταν σπουδάζεις και υποστήριξη για την εξισορρόπηση της ζωής στο πανεπιστήμιο και στο σπίτι.

Η ζωή στην πανεπιστημιούπολη

Φτιάξτε τον εαυτό σας στο σπίτι στην πανεπιστημιούπολη, δημιουργήστε δια βίου φιλίες και αποκτήστε πολύτιμες δεξιότητες για το μέλλον σας.

Εγκαταστάσεις

Εξερευνήστε τους εξαιρετικούς χώρους μάθησης και κοινωνικής δικτύωσης που κάνουν την πανεπιστημιούπολη μας μία από τις καλύτερες στο νησί.

Υποστήριξη σπουδαστών

Εκπαιδευτικές συμβουλές, συμβουλές – η φιλική και υποστηρικτική κοινότητά μας είναι εδώ για εσάς.

Αθλητισμός και Fitness

Δραστηριοποιηθείτε και νιώστε το ομαδικό πνεύμα με το γυμναστήριο εκτός έδρας, τις αθλητικές ομάδες και τις δωρεάν συνεδρίες για να δοκιμάσετε νέες δραστηριότητες.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Υποτροφίες για Chagossians

  Ποσό

  Πλήρεις απαλλαγές τελών, δωρεάν πανεπιστημιακή διαμονή και συνεισφορά στα έξοδα διαβίωσης, για περίοδο 1 έτους (δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα ταξιδίου στον Μαυρίκιο).

  Αιρετότητα

  Πρέπει να είστε Chagossian καταγωγής δηλ. γεννημένοι στη Βρετανική Επικράτεια Ινδικού Ωκεανού (BIOT)/Αρχιπέλαγος Τσάγκος ή κατάγονται από κάποιον που ήταν και είναι επιλέξιμος για το προπτυχιακό πρόγραμμα για το οποίο έχετε υποβάλει αίτηση.

  Αυτή η υποτροφία είναι τώρα διαθέσιμη για την ακαδημαϊκή πρόσληψη τον Φεβρουάριο του 2024 (Ίδρυμα/προπτυχιακό) και έχει δοθεί από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ως μέρος της δέσμευσής της να παραδώσει το Πακέτο Υποστήριξης Chagossian.

  Ο αριθμός των αρχικών διαθέσιμων υποτροφιών είναι περιορισμένος. Εάν ληφθούν περισσότερες αιτήσεις από τον αριθμό των διαθέσιμων υποτροφιών, οι αποδέκτες των υποτροφιών θα επιλεγούν με βάση την ακαδημαϊκή αξία.

  Παρακαλούμε δηλώστε το ενδιαφέρον σας για αυτήν την υποτροφία έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023 (για αιτούντες εκτός Μαυρικίου) και τις 31 Ιανουαρίου 2024 (για τοπικούς αιτούντες).

  Τοποθεσίες

  • Flic en Flac

   Middlesex University Mauritius, Coastal Road, 90203, Flic en Flac

  Ερωτήσεις