Keystone logo
L’Université Catholique Du Congo

L’Université Catholique Du Congo

L’Université Catholique Du Congo

Εισαγωγή

Το Καθολικό Πανεπιστήμιο του Κονγκό είναι καθολικός ιδιωτικό πανεπιστήμιο είναι γνωστή για την υπεροχή της, το δυναμισμό της, την εξαιρετική ποιότητα της εκπαίδευσης που προσφέρεται στους φοιτητές του και την καταλληλότητα του προγράμματος σπουδών του. Δημιουργήθηκε το 1987 από τη Διάσκεψη επισκοπική του Ζαΐρ, με το όνομα άλλαξε από τη Σχολή της Καθολικής Θεολογίας της Κινσάσα με τις καθολικές σχολές της Κινσάσα (FCK). Έτσι, το ίδρυμα υπολογίζονται δύο σχολές: Τμήμα Θεολογίας και της Φιλοσοφίας. Τον Ιούλιο του 1989, η Μόνιμη Επιτροπή των Επισκόπων αποφάσισε να δημιουργήσει μια τρίτη επιλογή, αυτή της Επιστήμης και Τεχνολογίας Ανάπτυξης, γνωστή από το 2000 - 2001 ακαδημαϊκό έτος Σχολή Οικονομικών και Ανάπτυξης. Αποφάσισε, επίσης, κατά τη διάρκεια της ίδιας συνεδρίασης τον Ιούλιο του 1989 να οργανώσουν εντός της Θεολογικής Σχολής, Τμήματος Κανονικού Δικαίου. Τον Ιούνιο του 1991, η Μόνιμη Επιτροπή των Επισκόπων αποφάσισε να δημιουργήσει μια τέταρτη επιλογή: το Τμήμα Κοινωνικής Επικοινωνιών, του οποίου η επίσημη έναρξη πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 1993.

Στο τέλος του Ιουνίου 2007, το Διοικητικό Συμβούλιο, η Μόνιμη Επιτροπή των Επισκόπων αποφάσισε να δημιουργήσει ένα έκτο Τμήμα: Τμήμα Νομικής και Πολιτικών Επιστημών, το οποίο άνοιξε τον Οκτώβριο του 2009. Μετά από πέντε χρόνια ύπαρξης, θα εκραγεί σε δύο, τον Οκτώβριο του 2013? Πρώτον, η Νομική Σχολή και, δεύτερον, ότι Πολιτικών Επιστημών.

Λαμβάνοντας υπόψη το ανάστημα της Καθολικής Σχολών της Κινσάσα, η Ολομέλεια τον Ιούλιο του 2009 και επίσημα διακήρυξε την Καθολικό Πανεπιστήμιο του Κονγκό (UCC) των οποίων το καταστατικό είχαν ήδη εγκριθεί το 2003 και τον εσωτερικό κανονισμό του 2008.

Το Καθολικό Πανεπιστήμιο του Κονγκό και σήμερα προσφέρει ένα διαφοροποιημένο πρόγραμμα από τη σχολή και πτυχίο από το 1ο, 2ο και 3ο κύκλο, που χαρακτηρίζεται από διεπιστημονικότητα, η αποτίμηση της γενικής κουλτούρας και χριστιανικές αξίες.

Το Καθολικό Πανεπιστήμιο του Κονγκό (UCC) έχει δύο πανεπιστημιουπόλεις, το ένα βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Κινσάσα στο Limete, το άλλο στο δυτικό τμήμα της πόλης, στην πόλη Mont Ngafula. Οι δύο πανεπιστημιουπόλεις που περιλαμβάνουν είτε πανεπιστημιούπολη Limete και του Mont Ngafula, ταιριάζει στον αστικό ιστό της πόλης της Κινσάσα.

Campus Mont Ngafula είναι υπό κατασκευή, βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της πόλης της Κινσάσα, στο δήμο της Mont Ngafula κοντά στην ενορία του Αγίου Ρίτα, απέναντι από το City-Πράσινη γειτονιά. Αποτελείται από τρεις σχολές που Θεολογίας ο οποίος κατέχει την έδρα του Καθολικού Πανεπιστημίου του Κονγκό, τη φιλοσοφία, και της Κοινωνικής Επικοινωνιών. οικοδόμηση του είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα, με τη μορφή ενός σταυρού του Ιησού που κάθε πτέρυγα είναι ένα σύνολο του κοινού. Campus Limete, η οποία αποτελείται από τέσσερις σχολές, βρίσκεται στην λεωφόρο του Πανεπιστημίου # 2 στο κέντρο της Κινσάσα στην κοινότητα Limete, κοντά στην ενορία του Αγίου Ραφαήλ, ακριβώς έξω από την Ποιμαντική Κέντρο Lindonge. Οι Σχολές που διοργανώθηκε Limete ιστοσελίδα είναι: Κανονικού Δικαίου, Οικονομίας και Ανάπτυξης, Νομικής και Πολιτικών Επιστημών. Αυτό είναι όπου αυτό το site βασίζεται διοίκηση του Πανεπιστημίου, συμπεριλαμβανομένων επίσης σε αυτήν την μεγάλη Βιβλιοθήκη, το ερευνητικό κέντρο του γραφείου, φαρμακείο και πολλά εστιατόρια και βεράντες όπου συχνάζουν φοιτητές.

Το Καθολικό Πανεπιστήμιο του Κονγκό είναι άμεσα προσβάσιμο μέσω του τροχαίου μεταφοράς. Ένα ευρύ πεδίο επιτρέπει στα οχήματα Parker έρχεται να συνοδεύει τους μαθητές και αυτές οι δάσκαλοι είναι σχεδόν όλα τα κτίρια. Η UCC είναι η αστική αριστείας πανεπιστήμιο άρτιο και διασφάλισης της ποιότητας.

Επίσημη αναγνώριση του ιδρύματος από το κράτος του Κονγκό

Το Καθολικό Πανεπιστήμιο του Κονγκό αναγνωρίζεται από την ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ 'ΑΡΙΘΜ 06/0106, της 12ης Ιουνίου 2006 για την έγκριση ορισμένων ιδιωτικών ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ υπογράφονται από τον Πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό Ζοζέφ Καμπίλα στην Κινσάσα 12, Ιούν του 2006 .

Mont Ngafula: Μια σύγχρονη πανεπιστημιούπολη

Φοιτητές από το Καθολικό Πανεπιστήμιο του Κονγκό εκτιμήσουν τις σύγχρονες πανεπιστημιούπολη τους, χτισμένο στο λόφο της πόλης του Mont Ngafula, η οποία περιλαμβάνει ένα κτίριο που πληροί τα διεθνή πρότυπα, με το κοινό, διοικητικά γραφεία, βιβλιοθήκη, αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών και καφετέριες . Άλλα επιτεύγματα είναι σε εξέλιξη.

Ένα εξαιρετικό προπονητή

Η φήμη του κύρους Καθολικού Πανεπιστημίου του Κονγκό βασίζεται στη δέσμευση, τη διαθεσιμότητα και τη χρηστικότητα των εκπαιδευτικών (δασκάλων και των βοηθών) της, καθώς και πολλές επιλογές έθιμο διαμόρφωση της. Μια UCC, θα βρείτε καθηγητές που θα σας ενθαρρύνουν και να σας ωθήσει την επιστημονική έρευνα, να εκδώσει τις απόψεις σας και που θα σας στηρίξει σε στιγμές αμφιβολίας ή δυσκολίας.

Σημαντικές ερευνητικές δραστηριότητες

Τα τελευταία χρόνια, η UCC έχει γίνει το σήμα του ως ένα από τα κορυφαία ερευνητικά πανεπιστήμια στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Η έρευνα γίνεται στην επιστημονική, οικονομική, κοινωνική, πολιτιστική, περιβαλλοντική ή τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Συμπεριλαμβανομένης της οργάνωσης το Διεπιστημονικό Συμπόσιο, διαλέξεις για κάθε σχολή, επιστημονικές ημερίδες, κλπ

Το κόστος της συνολικής χρηματοδότησης της έρευνας σε UCC μερικές φορές φτάνει ......... ..L'UCC δίνει μια σημαντική και ουσιαστική θέση ψάχνει στην κατηγορία των Καθολικών Πανεπιστημίων γενικής χρήσης.

Τοποθεσίες

  • Kinshasa

    Avenue BY-PASS, 384, , Kinshasa

    Ερωτήσεις