Keystone logo
© BIMM University
LIBF Online

LIBF Online

LIBF Online

Εισαγωγή

Το LIBF είναι ένα σεβαστό όνομα στη βρετανική εκπαίδευση για περισσότερα από 140 χρόνια. Παρέχουν μαθήματα πτυχίου, μεταπτυχιακού τίτλου και MBA για φοιτητές από το Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνείς φοιτητές μερικής και πλήρους απασχόλησης. Ως μικρότερο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με σχολή επαγγελματιών του κλάδου, το LIBF βρίσκεται σε ιδανική θέση για να σας βοηθήσει στο ταξίδι της σταδιοδρομίας σας – έχει βοηθήσει χιλιάδες φοιτητές σε όλο τον κόσμο να κάνουν ακριβώς αυτό.

Τα μαθήματά τους παρέχουν τις δεξιότητες που χρειάζεστε για μια σταδιοδρομία στις επιχειρήσεις, τη διαχείριση, την επιστήμη δεδομένων και τα οικονομικά με μεγάλη έμφαση σε πρακτικές δεξιότητες που λαμβάνονται από πραγματικές περιπτωσιολογικές μελέτες. Επιπλέον, η LIBF προσφέρει πόρους όπως κανάλια podcast που καλύπτουν τα τελευταία νέα, συμβουλές σταδιοδρομίας και συνεντεύξεις με κορυφαίες προσωπικότητες στον οικονομικό και επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και δωρεάν συνεδρίες διαδικτυακού σεμιναρίου.

Τι είναι η εξ αποστάσεως εκπαίδευση;

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση επιτρέπει σε διεθνείς φοιτητές και φοιτητές με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο να σπουδάσουν για πτυχίο LIBF 100% ευέλικτα και 100% διαδικτυακά. Η μελέτη με τον δικό σας ρυθμό επιτρέπει στους μαθητές να συνδυάσουν τις σπουδές με μια εργασία πλήρους απασχόλησης ή άλλες υποχρεώσεις.

Γιατί να σπουδάσω στο LIBF;

Το LIBF έχει τη φήμη για την εξαιρετική διδασκαλία που ανταποκρίνεται στις πρακτικές ανάγκες. Όταν μελετάτε μαζί τους, θα μάθετε από ακαδημαϊκούς που έχουν απολαύσει επιτυχημένες σταδιοδρομίες – έμπειρους ηγέτες του κλάδου που θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους μαζί σας για να εμπλουτίσουν τη μάθησή σας. Και όταν γίνετε μέλος της LIBF, γίνεστε μέλος μιας παγκόσμιας κοινότητας επαγγελματιών και αποφοίτων που μπορεί να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε στάδιο της καριέρας σας.

Ποια είναι η ιστορία της LIBF;

Πίσω στο 1879, δεν υπήρχαν προσόντα για τους τραπεζικούς υπαλλήλους και πολύ λίγες ευκαιρίες για πρόοδο. Ενωμένοι από την ανάγκη επαγγελματικής αναγνώρισης για τις δεξιότητες και την εμπειρία τους, μια μικρή ομάδα επαγγελματιών τραπεζών ίδρυσε το πρώτο Ινστιτούτο Τραπεζιτών στην Αγγλία και την Ουαλία, το οποίο αργότερα έγινε LIBF.

Σήμερα, η LIBF παρέχει στους φοιτητές σε όλο τον κόσμο όλα όσα χρειάζονται για να μάθουν ευέλικτα στο Διαδίκτυο, οπουδήποτε, και είναι ο μόνος επαγγελματικός οργανισμός στον κόσμο με εξουσίες απονομής πτυχίων. Έχουν μια παγκόσμια κοινότητα φοιτητών και αποφοίτων που εκτείνεται σε περισσότερες από 120 χώρες.

Οφέλη της μάθησης με το LIBF

Απόλυτα ευέλικτη μάθηση

Προσαρμόστε τη μάθηση στη ζωή σας, αλλά μελετήστε με δομημένο τρόπο, χρησιμοποιώντας μια ευέλικτη διαδικτυακή προσέγγιση με πλήρη υποστήριξη από τους καθηγητές και τους καθηγητές σας. Μάθετε με μερική ή πλήρη απασχόληση – με τον δικό σας ρυθμό, πλήρως online, οπουδήποτε.

Πάνω από 140 χρόνια τεχνογνωσίας

Αναβαθμίστε την τεχνογνωσία σας με τις δεξιότητες του μέλλοντος. Για να σας βοηθήσει να πετύχετε και να προοδεύσετε την καριέρα σας, η LIBF συνδυάζει τη μακρά ιστορία της εκπαίδευσης στα χρηματοοικονομικά, τις επιχειρήσεις και τις τράπεζες με την σύγχρονη πλατφόρμα διαδικτυακής εκμάθησης.

Καινοτόμος εξατομικευμένη μάθηση

Μάθετε με τους δικούς σας όρους. Αποκτήστε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας και να επιτύχετε τις φιλοδοξίες σας. Θα έχετε υποστήριξη, καθώς και πρόσβαση σε προηγμένα εργαλεία ψηφιακής εκμάθησης και πρακτική εμπειρία στην πραγματική ζωή.

Επιβράβευση της φιλοδοξίας σας

Η διαδικτυακή μάθηση είναι μια προσιτή, προσαρμοσμένη επιλογή που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας. Τα τέλη για τα διαδικτυακά πτυχία της LIBF κατανέμονται σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος που έχετε επιλέξει, διευκολύνοντάς σας τη διαχείριση των οικονομικών σας.

Διαδικτυακά μαθήματα LIBF

Το LIBF προσφέρει οκτώ διαδικτυακά προγράμματα σπουδών: τέσσερα πτυχία, τρία μεταπτυχιακά και ένα MBA. Είτε σπουδάζετε πλήρους είτε μερικής απασχόλησης, μπορείτε να επωφεληθείτε από ευέλικτες επιλογές πληρωμής και να μοιράσετε τις αμοιβές σας στη διάρκεια σπουδών που έχετε επιλέξει. Ως διεθνής φοιτητής, μπορεί να δικαιούστε έκπτωση έως και 60% στα δίδακτρα σας.

Προπτυχιακά μαθήματα

 • BSc (Hons) Business Management (συνολικό κόστος £10.403 ή £1.734 ετησίως με μερική απασχόληση II)
 • BSc (Hons) Computer Science (συνολικό κόστος £10.403 ή £1.734 ετησίως με μερική απασχόληση II)
 • BSc (Hons) Data Science (συνολικό κόστος 10.403 £ ή 1.734 £ ετησίως με μερική απασχόληση II)
 • BSc (Hons) International Management (συνολικό κόστος £10.403 ή £1.734 ετησίως με μερική απασχόληση II)

Μεταπτυχιακά και MBA μαθήματα

 • MSc Τεχνητής Νοημοσύνης (κόστος 2.681 £ ετησίως με μερική απασχόληση II)
 • MSc Data Science (κόστος £2.681 ετησίως με μερική απασχόληση II)
 • MSc Management (κόστος £2.681 ετησίως με μερική απασχόληση II)
 • MBA (κόστος £2.819 ετησίως με μερική απασχόληση II)

* Οι τιμές περιλαμβάνουν την υποτροφία.

** Οι τιμές ξεκινούν από, για εξατομικευμένη προσφορά επικοινωνήστε με το ίδρυμα.

*** Διατίθενται πρόσθετες εκπτώσεις εάν η πληρωμή γίνεται ετησίως ή εξ ολοκλήρου.

Διάρκεια μαθημάτων

Οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν τα διαδικτυακά μαθήματα LIBF σε πλήρη ή μερική απασχόληση.

Ενώ η περίοδος σπουδών για ένα πτυχίο είναι τρία χρόνια, υπάρχουν δύο ευέλικτες επιλογές μερικής απασχόλησης που διαρκούν είτε τέσσερα είτε έξι χρόνια. Ομοίως, η περίοδος πλήρους φοίτησης για τα μεταπτυχιακά και τα πτυχία MBA τους είναι 12 μήνες, αλλά μπορείτε να τα πάρετε με μερική απασχόληση για 18 μήνες ή δύο χρόνια.

Εισαγωγές

Προπτυχιακά μαθήματα:

 • 2 μαθήματα σε επίπεδο Α ή ισοδύναμο. GCSE Maths and English Grade C (4) ή παραπάνω
 • Αγγλική γλώσσα: IELTS Επίπεδο 6 ή παραπάνω χωρίς στοιχείο κάτω από 5,5 (ή ισοδύναμο)
 • Η εργασιακή εμπειρία μπορεί να θεωρηθεί ως εναλλακτική λύση στα ακαδημαϊκά προσόντα.

Μαθήματα Master και MBA:

 • Πτυχίο κατώτερης δεύτερης τάξης (Βαθμός C ή 50-59%) και άνω ή ισοδύναμο – από αναγνωρισμένο ίδρυμα. Η πιστοποίηση στο εξωτερικό θα πρέπει να επαληθευτεί μέσω του ECCTIS (UK ENIC)
 • Αγγλική γλώσσα: IELTS Επίπεδο 6.5 ή παραπάνω χωρίς στοιχείο κάτω από 6.0 (ή ισοδύναμο)
 • Η εργασιακή εμπειρία δεν αποτελεί προϋπόθεση, αλλά μπορεί να θεωρηθεί ως εναλλακτική λύση στα ακαδημαϊκά προσόντα.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

 • IELTS: Επίπεδο 6 ή παραπάνω
 • TOEFL: ελάχιστοι 80 βαθμοί
 • Trinity College ISE: ISE III στο ελάχιστο πάσο. Λάβετε υπόψη ότι τα ακαδημαϊκά αποτελέσματα του Trinity College ISE ισχύουν μόνο για δύο χρόνια.
 • Τεστ Αγγλικών Duolingo: ελάχιστοι 95 βαθμοί. Κάντε το διαδικτυακό τεστ αγγλικών του Duolingo. Χρειάζονται μόλις 45 έως 60 λεπτά και θα λάβετε τα αποτελέσματά σας εντός δύο ημερών. Στη συνέχεια, μπορείτε να στείλετε το πιστοποιητικό σας στη LIBF
 • Πιστοποιητικό Cambridge: ελάχιστος βαθμός Β συνολικά.

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Η LIBF είναι εγγεγραμμένος πάροχος στο Γραφείο Φοιτητών.

Οι διεθνείς φοιτητές μπορούν να λάβουν έως και 60% μείωση στα δίδακτρα. "

Τοποθεσίες

 • London

  Monument Street,36, EC3R 8LJ, London

  Ερωτήσεις