Keystone logo
La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

Εισαγωγή

La Salle Campus Barcelona - Το URL είναι ένα διεθνές πανεπιστημιακό κέντρο με πάνω από εκατό χρόνια ιστορίας, αφιερωμένο στην πλήρη εκπαίδευση των ανθρώπων. Βρισκόμαστε μέλη του Πανεπιστημίου Ramon Llull, του πρώτου ιδιωτικού μη κερδοσκοπικού πανεπιστημίου στην Καταλονία.

Δομημένο γύρω από πέντε τομείς γνώσης, οι οποίοι είναι Τεχνολογία και Τεχνολογία ΤΠΕ, Επιστήμη Υπολογιστών, Αρχιτεκτονική και Κτίριο, Διαχείριση και Τέχνη, Σχεδιασμός και Τεχνολογία, συνεργαζόμαστε με την αποστολή να εκπαιδεύσουμε τους επαγγελματίες με αξία, ικανά να συμβάλλουν θετικά στην ανάπτυξη ενός δικαιότερου και πιο βιώσιμη κοινωνία.

Το Campus μας είναι ένας πλήρης χώρος, που ορίζεται από τον εκπαιδευτικό και ερευνητικό του πυρήνα, ο οποίος στεγάζει επίσης τη La Salle Technova Barcelona, ένα επιχειρηματικό πάρκο επώασης, το οποίο επιτρέπει τη σχέση μεταξύ του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου και μια σειρά εγκαταστάσεων που ενισχύουν την πανεπιστημιακή ζωή, όπως ως αίθουσα διαμονής, αθλητικές εγκαταστάσεις, εργαστήρια και χώροι για την ανάπτυξη διαφορετικών δραστηριοτήτων που ενθαρρύνονται από τους ίδιους τους μαθητές.

Όλη η εκπαιδευτική κοινότητα συγκεντρώνεται σε αυτό το περιβάλλον. Είμαστε μια διεθνής πανεπιστημιούπολη, που λειτουργεί ως πρότυπο, αναγνωρισμένη για την εκπαίδευση ατόμων που συνεισφέρουν. Είμαστε περήφανοι για το διεθνές δίκτυο αποφοίτων μας, οι οποίοι αναγνωρίζονται πάντα για την επαγγελματική τους αριστεία, καθώς και για την ισχυρή κοινωνική τους κατεύθυνση.

Ελπίζω ότι η περιήγησή σας σε αυτόν τον ιστότοπο θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε ό, τι ψάχνετε. Οι πόρτες του Campus μας είναι πάντα ανοιχτές.

Καλώς ήλθατε στο La Salle Campus Barcelona - URL.

Josep M. Santos

Γενικός διευθυντής

Γνωρίστε μας

Το La Salle είναι ένα ίδρυμα με περισσότερα από 300 χρόνια ιστορίας και μεγάλη διεθνή παρουσία. Ήμαστε πρωτοπόροι στην προσφορά μελετών που προσαρμόζονται ανά πάσα στιγμή στις ανάγκες της αγοράς και της κοινωνίας. Δεσμευόμαστε για την ποιοτική εκπαίδευση και τις αξίες για τους νέους του μέλλοντος επειδή οι άνθρωποι έρχονται πρώτοι.

Αποστολή και αξίες

Είμαστε μια διεθνής, διαπολιτισμική και διαθρησκευτική πανεπιστημιούπολη, που λειτουργεί ως πρότυπο, αναγνωρισμένη για την εκπαίδευση ατόμων που συνεισφέρουν. Παρέχουμε στους μαθητές μας μια βαθιά ερευνητική ικανότητα και τα απαραίτητα θεμέλια για να αντιμετωπίσουμε τις διαφορετικές και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες.

Επαγγελματίες για επιχειρήσεις και κοινωνία

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι οι άνθρωποι. Συνδυάζουμε την ηθική, τις αξίες και την τεχνική εκπαίδευση για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Η αποστολή του La Salle Campus Barcelona είναι να προσφέρει ποιοτική και υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στους μαθητές τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις εμπειρίες που είναι απαραίτητες για να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί στην ανάπτυξη της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Στο La Salle Campus Barcelona , εκπαιδεύουμε επαγγελματίες με υψηλή ηθική δέσμευση και με τις απαραίτητες αξίες για να είμαστε καινοτόμοι, γνωρίζουμε πώς να προσαρμόζουμε τις αλλαγές και να οδηγούμε τους μετασχηματισμούς μιας κοινωνίας σε συνεχή ανάπτυξη. Όλες οι δραστηριότητες διδασκαλίας, έρευνας και μεταφοράς γνώσης μας συνδέονται με την ανάπτυξη ενός συμπαγούς και ολοκληρωμένου έργου ζωής.

Οι κύριοι στόχοι του πανεπιστημιακού μας κέντρου είναι:

 • Μεταφορά γνώσεων σε μαθητές που συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
 • Μεταφορά ανθρώπινου κεφαλαίου στην κοινωνία, μέσω της ενσωμάτωσης των αποφοίτων μας σε οργανισμούς.
 • Μεταφέρετε τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία για να δημιουργήσετε αξία σε εκείνα τα μέρη όπου είναι χρήσιμα και απαραίτητα.
 • Μεταφέρετε εταιρείες που δημιουργήθηκαν στο πάρκο τεχνολογικής και επιχειρηματικής καινοτομίας, για να συμβάλουν στην ανάπτυξη του επιχειρηματικού ιστού.

La Salle σε αριθμούς

Εγγράφηκαν περισσότεροι από 4.000 μαθητές. Το 25% των μαθητών είναι διεθνείς. 75.100 m2 υποδομής για διδασκαλία, υπηρεσίες και εξωτερικούς χώρους.

 • 77 χώρες
 • +1.000 Σχολεία
 • 60 πανεπιστημιακά κέντρα
 • +85.000 εκπαιδευτικοί
 • +1.000.000 μαθητές

Μεθοδολογία

Το νέο φυσιολογικό απαιτεί έναν νέο τρόπο διδασκαλίας και μάθησης, προσαρμοσμένο σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση που απαιτεί ευέλικτη μάθηση, χωρίς να έχει μία μεθοδολογία, αλλά πολλαπλές επιλογές που, με έξυπνο και τεχνολογικό τρόπο, προσαρμόζονται σε όλες τις νέες εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών.

La Salle Campus Barcelona έχει αναπτύξει ένα νέο εκπαιδευτικό μοντέλο, Smart Learning, εξατομικευμένο, όπου ο φοιτητής βρίσκεται στο επίκεντρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ευέλικτος, έξυπνος και βασίζεται στη χρήση τεχνολογίας που προσαρμόζεται στις ανάγκες των επιτόπιων, αναμεμειγμένων. , απόσταση και διαδικτυακή εκπαίδευση.

Προκειμένου να εφαρμοστεί η Έξυπνη Μάθηση, οι αίθουσες διδασκαλίας μετατρέπονται σε Έξυπνες Τάξεις, με τεχνολογία που θα εγγυάται επιτόπια εκπαίδευση για όλους τους μαθητές και θα διασφαλίσει ότι ζουν μια ποιοτική εκπαιδευτική εμπειρία προσαρμοσμένη στις ανάγκες ή τις περιστάσεις τους, όπου κι αν βρίσκονται, και ανεξάρτητα από το σενάριο υγιεινής κατά τα επόμενα μαθήματα. Το νέο μοντέλο και η τεχνολογία που εφαρμόζεται θα επιτρέψει στους επιτόπιους μαθητές που απαιτούν να παρακολουθήσουν ζωντανά και να λάβουν μέρος σε μαθήματα χωρίς να είναι φυσικά στην τάξη.

Το νέο μοντέλο θα επιτρέπει σε διεθνείς φοιτητές που δεν μπορούν να φτάσουν στην αρχή του ακαδημαϊκού έτους να ξεκινήσουν τα προγράμματα σαν να ήταν στην πανεπιστημιούπολη. Ομοίως, εάν κατά τη διάρκεια του μαθήματος ορισμένοι μαθητές έχουν δυσκολίες να αποκτήσουν φυσική πρόσβαση στην πανεπιστημιούπολη, οι συνεδρίες και οι πρακτικές θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν, προσωρινά, εξ αποστάσεως και ζωντανά, διατηρώντας το ίδιο ακαδημαϊκό πρόγραμμα, την ίδια εκπαιδευτική εμπειρία και επαφή με τους υπόλοιπους φοιτητές στην ομάδα και στην πανεπιστημιούπολη.

Χαρακτηριστικά του μοντέλου Smart learning

 • Συμμετέχοντες σε πραγματικό χρόνο γεωγραφικά κατανεμημένους (μαθητές και έξω από την τάξη)
 • Προσαρμοστικότητα στις προτιμήσεις και τη μαθησιακή ζήτηση κάθε μαθητή.
 • Ενισχύει την κοινωνική σχέση και τη συνεργασία μεταξύ των μαθητών.
 • Υψηλή δέσμευση
 • Φυσική αλληλεπίδραση
 • Συνδεσιμότητα από οποιαδήποτε συσκευή.
 • Πρόσβαση σε μαθησιακούς πόρους και συναφείς υπηρεσίες
 • Διαλειτουργικότητα μεταξύ υπηρεσιών και πλατφορμών.
 • Παρακολούθηση της μάθησης και των ατομικών αρχείων

Στατιστική

La Salle σε αριθμούς

Περισσότεροι από 4.000 μαθητές εγγράφηκαν. Το 25% των μαθητών είναι διεθνείς. 75.100 m2 υποδομής για διδασκαλία, υπηρεσίες και εξωτερικούς χώρους.

 • 77 Χώρες
 • +1.000 Σχολεία
 • 60 πανεπιστημιακά κέντρα
 • +85.000 Δάσκαλοι
 • +1.000.000 Μαθητές

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Τοποθετημένο στην πανεπιστημιούπολη στο Πανεπιστήμιο La Salle Ramon Llull και δίπλα στις καλύτερες σχολές IQS, UIC, Abat Oliba και άλλα κέντρα του URL, η κατοικία βρίσκεται επίσης σε μια επιλεγμένη περιοχή της πόλης. Φανταστείτε να έχετε τα πάντα σε κοντινή απόσταση από τη σχολή στην οποία σπουδάζετε. Μπορείτε να τρέξετε στο Collserola ή να ψωνίσετε στο κέντρο.

  Ένας χώρος για να ζεις και να σπουδάζεις με τον δικό σου ρυθμό. Απολαύστε την ελευθερία μιας κατοικίας, ανοιχτή 24 ώρες την ημέρα, όλο το χρόνο.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες του καταλύματος, ελέγξτε τον ιστότοπο του πανεπιστημίου.

   Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

   Στο La Salle, βάζουμε τους ανθρώπους πρώτα και το πρόγραμμα υποτροφιών μας δίνει τη δυνατότητα σε νέους ταλαντούχους ανθρώπους να σπουδάσουν μαζί μας, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση ή την οικογένειά τους, το γεωγραφικό ή πολιτιστικό τους υπόβαθρο.

   Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες της υποτροφίας, ελέγξτε τον ιστότοπο του πανεπιστημίου.

   Τοποθεσίες

   • Barcelona

    Llucanes,41, 08022, Barcelona

    Προγράμματα

    Ερωτήσεις