Keystone logo
Kodolanyi Janos University (KJU)

Kodolanyi Janos University (KJU)

Kodolanyi Janos University (KJU)

Εισαγωγή

Kodolanyi Janos University (KJU) είναι ένα μη κερδοσκοπικό πανεπιστήμιο με πιστοποίηση από το κράτος, ακαδημαϊκά προγράμματα στους τομείς του τουρισμού και της φιλοξενίας, της διαχείρισης επιχειρήσεων, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας, των κοινωνικών επιστημών, της ιστορίας, των πολιτιστικών και γλωσσικών σπουδών. Εκτός από τα ακαδημαϊκά προγράμματα, το KJU προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα μεταδευτεροβάθμιων μαθημάτων LLP για εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους, καθώς και διεθνή εξάμηνα, θερινά μαθήματα, εκδρομές σπουδών και προγράμματα πρακτικής άσκησης.

Στην Ουγγαρία, το KJU πρωτοστάτησε στην ανάπτυξη ηλεκτρονικής εκπαίδευσης σε όλα τα επίπεδα σύμφωνα με τα πρότυπα της ΕΕ που υποστηρίζονται από εξειδικευμένη εφαρμοσμένη έρευνα. Όλα τα προγράμματα αξιοποιούν την επαγγελματική γνώση ειδικευμένων καθηγητών και επαγγελματιών εκπαιδευτών, καθώς και προσκεκλημένων καθηγητών από τη βιομηχανία και διεθνών εταίρων.

Η αποστολή μας είναι να συμβάλλουμε στις προσπάθειες ενίσχυσης του ευρωπαϊκού ανταγωνιστικού συστήματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της διεθνούς ολοκλήρωσης της ουγγρικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ως ηγέτης μεταξύ των μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ο στόχος του KJU είναι να είναι ένα κέντρο αριστείας στην εκπαίδευση, την καινοτομία και την έρευνα.

Γιατί KJU;

Λόγοι για να αποκτήσετε το επιλεγμένο πτυχίο στο KJU

Το KJU προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των μαθητών να ξεκινήσουν μια ανεξάρτητη καριέρα.

 1. Απολαύστε την αριστεία του πτυχίου: Μπορείτε να αναπτύξετε επαγγελματικές δεξιότητες για επιχειρηματικές υπηρεσίες του 21ου αιώνα.
 2. Λάβετε επιχορήγηση για διεθνή κινητικότητα: Μπορείτε να επιλέξετε να σπουδάσετε ή να κάνετε πρακτική άσκηση για ένα εξάμηνο σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα
 3. Συνεργασία με επαγγελματίες: Με τη βοήθειά μας, μπορείτε να αναπτύξετε το επαγγελματικό σας δίκτυο
 4. Πάρτε ένα μάθημα, σπουδή και εργασία: Σε συνεργασία με ουγγρικές εταιρείες μπορούμε να σας προσφέρουμε εργασιακή εμπειρία, συμπεριλαμβανομένων θέσεων μερικής απασχόλησης

Το μοντέλο KJU είναι η Προσφορά πρώτης κατηγορίας

Είναι εξαιρετικά διεθνοποιημένη

 • επειδή συμμορφώνεται με το μοντέλο Compact του ΟΗΕ GLRI 50+20 Global Responsible Leadership που προτείνουν οι οργανισμοί διαπίστευσης EFMD WBSCSB στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Είναι εξαιρετικά επαγγελματίας

 • επειδή συνδυάζει την πιο πρόσφατη βάση γνώσεων για τη Διοίκηση και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων με μια προσέγγιση επιστήμης υπηρεσιών.

Δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα

 • επειδή πληροί τα ευρωπαϊκά πρότυπα διαπίστευσης ENQA, ASIANAPQN και US CHEA έχουν κερδίσει πολλά έγκριτα εθνικά και διεθνή βραβεία ποιότητας.

Στατιστική

 • Αριθμός μαθητών: 3000
 • Αριθμός συνεργατών παγκοσμίως: 170
 • Δόθηκαν πιστοποιητικά αποφοίτησης: 33000
 • Ποσοστό απασχόλησης εντός 6 μηνών από την αποφοίτηση: 90%

  Εισαγωγές

  Όλοι οι διεθνείς υποψήφιοι που πληρούν τα κριτήρια εισδοχής που ορίζονται από τους κανονισμούς KJU γίνονται δεκτοί στο σύνθετο πρόγραμμα που αποτελείται από ένα εξάμηνο προπτυχιακού ή προ-μάστερ (PREP) και το επιλεγμένο μάθημα πτυχίου ή μεταπτυχιακού. Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το εξάμηνο PREP θα κερδίσουν αυτόματα μια θέση στο επιλεγμένο μάθημα bachelor ή master στο KJU υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν επιτύχει το βαθμό επιτυχίας μέχρι το τέλος του εξαμήνου PREP. Οι ακαδημαϊκές μονάδες (ECTS) θα αναγνωριστούν και θα μεταφερθούν στις επιλεγμένες πτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε ήδη να συγκεντρώσετε τα μισά από τα υποχρεωτικά 30 ECTS για ένα ακαδημαϊκό εξάμηνο του επιλεγμένου πτυχιακού μαθήματος.

  Κριτήρια αποδοχής

  Πτυχιακές Σπουδές:

  • ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση που δίνει το δικαίωμα στους αιτούντες να συνεχίσουν τις σπουδές πτυχίου στη χώρα καταγωγής τους (πτυχίο γυμνασίου)
  • Καλή γνώση Αγγλικών (ελάχιστο IELTS 5.0 ή ισοδύναμο)

  Μεταπτυχιακές Σπουδές:

  • ολοκληρωμένες σπουδές πτυχίου 6 ή περισσότερων εξαμήνων (Πτυχίο Bachelor Honours)*
  • Καλή γνώση Αγγλικών (ελάχιστο IELTS 5,5 ή ισοδύναμο)

  Στην περίπτωση του MSc in Tourism Management και του MSc in Enterprise Development γίνεται δεκτό μόνο πτυχίο που αποκτάται στον ίδιο τομέα σπουδών (π.χ. Τουρισμός, Εστίαση, Οικονομικά, Εμπόριο, Χρηματοοικονομικά κ.λπ.)

  Απαιτήσεις Βίζας

  Οι αιτούντες που προέρχονται από χώρα που υπόκειται σε υποχρεώσεις θεώρησης σύμφωνα με το κεκτημένο του Σένγκεν, πρέπει να υποβάλουν αίτηση για Άδεια Διαμονής για Σκοπό Σπουδών και επίσης βίζα άδειας διαμονής (βίζα D).

  Με τη βίζα άδειας διαμονής (βίζα D), μπορείτε να εισέλθετε στην Ουγγαρία μόνο μία φορά και σας επιτρέπεται να μείνετε με αυτό το έγγραφο στην Ουγγαρία μόνο για 30 ημέρες.

  Αίτηση για άδεια παραμονής στη χώρα σας

  Πρέπει να υποβάλετε το πακέτο αίτησης άδειας διαμονής στο Ουγγρικό Προξενείο, το οποίο λειτουργεί στη χώρα σας ή στην πλησιέστερη χώρα. Επικοινωνώντας με το Προξενείο μπορείτε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες ή θα καθοδηγηθείτε από τον αντιπρόσωπό μας στη χώρα σας.

  Το πακέτο θεώρησης άδειας διαμονής πρέπει να περιέχει τα ακόλουθα έγγραφα:

  • Συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο έντυπο αίτησης άδειας διαμονής·
  • πληρωμή του τέλους θεώρησης·
  • Ένα έγκυρο διαβατήριο (η ισχύς του οποίου πρέπει να υπερβαίνει αυτή της ζητούμενης θεώρησης κατά τουλάχιστον 3 μήνες)·
  • 1 έγχρωμη φωτογραφία μεγέθους διαβατηρίου (όχι μεγαλύτερη των 6 μηνών).
  • δικαιολογητικά φοίτησης στο σχολείο (Επιστολή αποδοχής που εκδόθηκε από την KJU).
  • Δικαιολογητικά διαμονής (Επιβεβαίωση διαμονής που εκδόθηκε από την KJU).
  • Έγγραφα που πιστοποιούν τη διαμονή στην Ουγγαρία ( συμβολαιογραφική κατάσταση τραπεζικού λογαριασμού ή/και δήλωση των γονέων της χορηγίας της διαμονής τους στην Ουγγαρία. Δεν γίνονται δεκτά τραπεζικά δάνεια για χορηγία!).
  • Ασφάλιση υγείας ή ίσα οικονομικά μέσα.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Όλοι οι φοιτητές πτυχίου που είναι εγγεγραμμένοι στο KJU με ενεργό καθεστώς είναι επιλέξιμοι για το Erasmus+ Mobility Grant για σπουδές ή/και πρακτική άσκηση στο εξωτερικό.

  Περαιτέρω λεπτομέρειες:

  Γραφείο Erasmus+:
  1139 Βουδαπέστη, Frangepán St. 50-56
  Αίθουσα: 007

  Συντονιστές Erasmus+:
  Annamária Bajusz (κινητικότητα για σπουδές)
  Sara Szakony (κινητικότητα για πρακτική άσκηση)

  Μαρτυρίες Φοιτητών

  Τοποθεσίες

  • Budapest

   1139 Budapest, Frangepán utca 50-56, , Budapest

   • Székesfehérvár

    8000 Székesfehérvár, Fürdő utca 1, , Székesfehérvár

    Ερωτήσεις