Keystone logo
Keuka College

Keuka College

Keuka College

Εισαγωγή

Keuka College ιδρύθηκε το 1890 και βρίσκεται στην όχθη της λίμνης Keuka στη Νέα Υόρκη κράτους περιοχή Finger Lakes. Keuka College είναι ένα ιδιωτικό, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς, κατοικημένο κολλέγιο που προσφέρει προγράμματα σπουδών Bachelor και Master στην πανεπιστημιούπολη και με την επιτάχυνση των Μελετών του Προγράμματος για Ενήλικες και διεθνή προγράμματα στην Κίνα και το Βιετνάμ.

Ανεξάρτητα από το βαθμό ή την τοποθεσία, απόφοιτοι κολλεγίου Keuka διαθέτουν σημαντική, εμπειρία του πραγματικού κόσμου που εντυπωσιάζει τους εργοδότες και σχολές.

Και αυτό γιατί η βιωματική μάθηση είναι από καιρό ο ακρογωνιαίος λίθος της εμπειρίας Keuka College. Μια σειρά από αξιοσέβαστη, εθνικές πηγές έχουν εξάρει την εμπειρία Keuka Σώματος, συμπεριλαμβανομένου του μέσου εκτύπωσης (US News & World Report, The New York Times, Washington Monthly), τα εκπαιδευτικά ιδρύματα (Ίδρυμα Carnegie για την πρόοδο της διδασκαλίας), και ακόμη και η Λευκός Οίκος (Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Υπηρεσία της Κοινότητας Προέδρου Πρωτιές).

Στο επίκεντρο της δέσμευσης Keuka Ακαδημίας για βιωματική μάθηση είναι πεδίο της περιόδου, απαιτείται πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για τους προπτυχιακούς φοιτητές μας σπίτι πανεπιστημιούπολη. Κάθε χρόνο, συγκεντρώνουν 140 ώρες πρακτική εμπειρία, κάνοντας πράξη όσα έμαθαν στην τάξη. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να ακολουθήσουν τη διεθνή Περίοδοι πεδίο με συνεργαζόμενα πανεπιστήμια του Κολλεγίου ή με δική τους.

Keuka College προσφέρει 34 προγράμματα πτυχίο στην αρχική πανεπιστημιούπολη του, πολλά από αυτά με εξειδικευμένη συγκεντρώσεις? 27 ανήλικοι? και αυτο-σχεδιασμένα μεγάλες εταιρείες. Keuka College προσφέρει πτυχιακά προγράμματα επίσης επτά πλοιάρχου και προ-επαγγελματικά προγράμματα στην οδοντιατρική, δίκαιο, ιατρική, κτηνιατρική, οπτομετρίας, φαρμακείο, και φυσιοθεραπεία.

Κοινοτική υπηρεσία ήταν αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας Keuka College από την ίδρυσή της και σήμερα, όλα τα σωματεία 40-plus στο σπίτι πανεπιστημιούπολη απαιτούνται για τη διεξαγωγή τουλάχιστον ένα έργο υπηρεσία κάθε εξάμηνο. Keuka College προσφέρει 17 διακολλεγιακές σπορ και μια ποικιλία των τειχών του αθλητισμού στο σπίτι πανεπιστημιούπολη του.

Μέσα από μελέτες επιταχυνόμενης της για το Πρόγραμμα Ενηλίκων (ASAP), το Κολλέγιο προσφέρει προγράμματα ολοκλήρωση πτυχίο στην οργανωτική διαχείριση, τα συστήματα ποινικής δικαιοσύνης, την κοινωνική εργασία, και νοσηλευτικής, καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη διοίκηση, διαχείριση της ποινικής δικαιοσύνης, και νοσηλευτικής σε θέσεις γύρω από τη Νέα Υόρκης. Το Κολλέγιο εκτείνεται επίσης εκπαιδευτικές ευκαιρίες μέσω του Διαδικτύου, Wertman του Γραφείου της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Keuka College είναι επίσης ένα σημαντικό εκπαιδευτικό παίκτης της περιοχής του Ειρηνικού, με 2.680 Κινέζους φοιτητές που επιδιώκουν βαθμούς Keuka Ακαδημίας σε τέσσερα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια, ένα από τα μεγαλύτερα εγγραφές κάθε κολέγιο των ΗΠΑ που λειτουργούν στη χώρα. Οι Άλλοι 505 φοιτητές Βιετναμέζικη να κάνει το ίδιο σε δύο πανεπιστήμια στο Βιετνάμ. Περισσότεροι από 110 διεθνείς φοιτητές σπουδάζουν στο σπίτι πανεπιστημιούπολη.

Οι αξίες μας

• Ακεραιότητα. Στο Keuka College, να συμπεριφέρεται ηθικά και με ακεραιότητα σημαίνει να είναι ειλικρινής, η τήρηση των υποσχέσεων, και το σεβασμό της ιδιοκτησίας και τα συμφέροντα των άλλων. Προσωπική και επαγγελματική μας ακεραιότητα καθοδηγεί τις δράσεις της κοινότητας κολέγιο μας, υποστηρίζει την ανάπτυξη του χαρακτήρα, την ευεξία και την πνευματικότητα των μαθητών μας, και μας κάνει μια πιο κοινωνίας των πολιτών. Keuka College αναπτύσσει την ακεραιότητα και την ηθική συμπεριφορά στους μαθητές του μέσα από το πρόγραμμα σπουδών και συνεπής μοντελοποίηση των έντιμο και ειλικρινή συμπεριφορά από τη σχολή, το προσωπικό, τη διοίκηση και τους αποφοίτους.

• Ακαδημαϊκής αριστείας. Στο Keuka College, ακαδημαϊκής αριστείας αποτελεί κεντρικό σημείο της εκπαιδευτικής αποστολής του κολεγίου, και οι υψηλές προσδοκίες που έχουν οριστεί για τους φοιτητές και το διδακτικό προσωπικό. Εκτιμούμε διανοητικό επίτευγμα και υποτροφιών, απασχολούν καινοτόμο και ελκυστικό εκπαιδευτικές πρακτικές για την ανάπτυξη του ατόμου στο σύνολο, και δίνουν έμφαση στην καλλιέργεια των δεξιοτήτων κριτικής σκέψης και την αγάπη της μάθησης. Ακαδημαϊκή αριστεία δεν είναι μόνο συνάρτηση των πνευματικών ικανοτήτων των μαθητών του κολεγίου, αλλά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα και την αυστηρότητα της διαδικασίας διδασκαλίας / μάθησης.

• Φοιτητής στο επίκεντρο. Στο Keuka College, παρέχουμε μια ολιστική εμπειρία μάθησης ενισχύοντας την πνευματική και προσωπική ανάπτυξη του κάθε μαθητή. Οι μαθητές, καθηγητές, προσωπικό και αποφοίτους που ασχολούνται με έναν τρόπο που συνδέει τη διαδικασία μάθησης για τον κόσμο πέρα ​​από το κολέγιο. Μέσα από τα ακαδημαϊκά προγράμματα, οι συμπράξεις συνεργασίας και βιωματικές εμπειρίες μάθησης, Keuka College φοιτητές να διευρύνουν τις δεξιότητες και τις προοπτικές της σταδιοδρομίας, την προσωπική ευθύνη, ευεξίας, καθώς και τη συμμετοχή στα κοινά τους.

• Ποικιλία. Στο Keuka College, αναγνωρίζουμε, το σεβασμό, και να γιορτάσουμε τις διαφορές μας. Η κοινότητά μας αποτελείται από πολλές ταυτότητες, καθένα από τα οποία παρέχει ένα πολύτιμο προοπτική. Καλλιεργούμε ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς στην οποία πρόθυμα δουλεύουμε προς την κατανόηση, σεβασμό και αναγνώριση της διαφορετικότητας. Με τον τρόπο αυτό, θα προχωρήσουμε πέρα ​​από την ανοχή στην κατανόηση και τον αμοιβαίο σεβασμό.

• Παγκόσμια προοπτική. Στο Keuka College, έχει μια παγκόσμια προοπτική σημαίνει να είσαι ανοιχτόμυαλος, όταν συνεργάζομαι με ανθρώπους διαφορετικής γεωγραφικής προέλευσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς - μαθαίνοντας από αυτούς, και από εμάς. Για να προετοιμάσει τους μαθητές για τον κόσμο του 21ου αιώνα, τους παρέχουμε ευκαιρίες για να μάθουν και να αλληλεπιδρούν με άλλους πολιτισμούς, λαούς και προοπτικές. Φοιτητής έκθεση παρουσιάζεται με πολλούς τρόπους - μέσα στην τάξη μέσα από εγχώρια και διεθνή ακαδημαϊκά προγράμματα και προγράμματα σπουδών μας, και έξω από την τάξη μέσα από πολλαπλές ευκαιρίες για να αλληλεπιδρούν με τους ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα και εμπειρίες.

• Επιστασία. Στο Keuka College, έχουμε δεσμευτεί για τη διατήρηση και την οικοδόμηση κληρονομιά μας για τις μελλοντικές γενιές και να ενισχυθεί το αίσθημα της ευθύνης και δέσμευσης του συνδέσμου. Ενεργή διαχείριση είναι μια ηθική και θεσμική ευθύνη που ενσαρκώνει την προσεκτική, συνετή χρήση και διαχείριση των πόρων μας, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων μας, χρηματοοικονομικές συμμετοχές, τους φυσικούς πόρους και τα περιουσιακά στοιχεία του κεφαλαίου. Το Κολλέγιο και τα συστατικά της έχουν μια ηθική και οικονομική επιτακτική ανάγκη να χρησιμοποιήσετε πολλές και ποικίλες πόρους μας με τρόπους που είναι αποτελεσματική, αποδοτική και βιώσιμη.

• Ιθαγένεια. Στο Keuka College, πιστεύουμε ότι η ιθαγένεια περιλαμβάνει πτυχές της ηγεσίας, των υπηρεσιών και της κοινωνικής ευθύνης. Όλα τα μέλη της κοινότητας Keuka College προσπαθούν να είναι καλοί ηγέτες και την υποδειγματική τους πολίτες. Οι αποτελεσματικοί ηγέτες και τους πολίτες εμφανίζουν κοινά χαρακτηριστικά της σοφίας, αποφασιστικότητα, όραμα, συναισθηματική νοημοσύνη, την ενσυναίσθηση και την κοινωνική ευθύνη. Έχουμε διαμορφώσει ενεργά αυτές τις ιδιότητες και μέντορας της ανάπτυξής τους, αποδεικνύοντας έτσι και την ενθάρρυνση υποδειγματική του πολίτη - σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

  • Keuka Park

    141 Central Avenue Keuka Park, New York 14478

Ερωτήσεις