Bachelor in Food Science and Technology
Kaunas, Λιθουανία
ΔΙΆΡΚΕΙΑ
4 Years
ΓΛΏΣΣΕΣ
Αγγλικά
ΡΥΘΜΌΣ
Πλήρης απασχόληση
ΠΡΟΘΕΣΜΊΑ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ
01 Jun 2025
ΠΡΩΙΜΌΤΕΡΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΈΝΑΡΞΗΣ
Sep 2025
ΔΊΔΑΚΤΡΑ
EUR 3.836 / per year
ΜΟΡΦΉ ΜΕΛΈΤΗΣ
Στην Πανεπιστημιούπολη
Εισαγωγή
Η καθημερινή παροχή ποιοτικών, ασφαλών και υγιεινών τροφίμων στους ανθρώπους είναι μια από τις σημαντικότερες παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι επιστήμονες και οι τεχνολόγοι τροφίμων.
Why @KTU?
Με σπουδές πτυχίου στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων στο KTU, θα αποκτήσετε τις διεπιστημονικές ικανότητες και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τον μελλοντικό τεχνολόγο τροφίμων στους τομείς της χημείας τροφίμων, της μικροβιολογίας, της διατροφής, της τεχνολογίας και της μηχανικής . Επίσης, θα ενσωματώσετε τις ειδικές γνώσεις με τις βασικές αρχές της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας.
Αυτό είναι ένα από τα λίγα προγράμματα σπουδών πτυχίου στη Λιθουανία στον τομέα της τεχνολογίας τροφίμων και το μόνο που έχει βραβευτεί με το διεθνές σήμα ποιότητας EQAS-Food Label . Το KTU είναι το μόνο πανεπιστήμιο στις χώρες της Βαλτικής που προσφέρει σπουδές σε διεθνές επίπεδο διαπιστευμένες με αυτό το σήμα ποιότητας.
- Πρόσβαση στα εργαστήρια τεχνολογίας τροφίμων, στα οποία παρέχονται τεχνολογικές γραμμές πιλοτικής κλίμακας που χρησιμοποιούνται για τη μοντελοποίηση και εκτέλεση διαφόρων τεχνολογικών διαδικασιών
- Οι μαθητές αποκτούν πρακτικές δεξιότητες ενώ εργάζονται μαζί με έμπειρους τεχνολόγους τροφίμων, συμμετέχοντας στην επίλυση προβλημάτων της πραγματικής ζωής
- Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος εκτιμώνται από τους εργοδότες για τον μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων και γνώσεων στις τεχνολογίες τροφίμων, τη μηχανική τροφίμων, τη χημεία τροφίμων και τη μικροβιολογία
What will you study?
- Θρεπτικά συστατικά: δομή, ιδιότητες, λειτουργίες στα τρόφιμα, λειτουργίες στον ανθρώπινο οργανισμό, μέθοδοι ανάλυσης
- Μικροοργανισμοί: δομή, ιδιότητες, επικράτηση στα τρόφιμα, βιοχημικές διεργασίες
- Τεχνολογίες: σχεδιασμός, οργάνωση, παραγωγή, διασφάλιση ασφάλειας και ποιότητας, πρόσθετα τροφίμων
- Μηχανική: εγκαταστάσεις, διαδικασίες, συστήματα