Επιστήμη Τροφίμων
Ishikawa Prefectural University
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Nonoichi, Ιαπωνία
Γλώσσες
Ζητήστε πληροφορίες
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Ζητήστε πληροφορίες
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Apr 2024
Εισαγωγή
Το θέμα της Επιστήμης των Τροφίμων είναι αυτό το καθημερινό «φαγητό». Η βιομηχανία τροφίμων προσελκύει όλο και περισσότερο την προσοχή για την ασφάλεια των τροφίμων και άλλα θέματα, οπότε ο στόχος μας είναι να καλλιεργήσουμε άτομα που μπορούν να δραστηριοποιηθούν σε αυτόν τον κλάδο.
Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες όπως η βιοτεχνολογία, γίνονται εξελίξεις στους τομείς της τεχνολογίας επεξεργασίας, αποθήκευσης και διανομής τροφίμων. Επιπλέον, οι μαθητές αποκτούν κατανόηση της ασφάλειας και της λειτουργικότητας των τροφίμων και ασχολούνται με τη μάθηση και την έρευνα που σχετίζονται με τη διατήρηση και την προαγωγή της υγείας μέσω των τροφίμων και των συστημάτων που παρέχουν ασφαλή και άφθονο φαγητό.
Προκειμένου να αποκτήσουν γνώσεις και να μάθουν για τις τεχνολογίες που σχετίζονται με το «φαγητό», το οποίο περιλαμβάνει διάφορες πτυχές όπως τεχνολογίες και μεθόδους παραγωγής, επεξεργασίας και διανομής σε μοριακό επίπεδο, καθώς και προβλήματα διατροφής και υγιεινής, οι μαθητές συμμετέχουν σε διαλέξεις και πειράματα, εκτός από την κατάρτιση σε εργοστάσια παραγωγής και εταιρείες που σχετίζονται με τρόφιμα.