Keystone logo
© Elisava
International University of Catalonia

International University of Catalonia

International University of Catalonia

Εισαγωγή

Πανεπιστήμιο πνεύμα

Η προφορά για να μάθουν και να αλλάξουν τον κόσμο

Ένα πανεπιστήμιο περιλαμβάνει τη γνώση, την έρευνα και τη μεταφορά γνώσεων. Ωστόσο, επιδιώκουμε περισσότερα.
Είμαστε άνθρωποι που αφιερώνουν το χρόνο και την προσπάθειά μας να μάθουν για να αλλάξουν τον κόσμο. Μπορείτε να δείτε αυτή τη φιλοδοξία στις δραστηριότητες της UIC Barcelona. Είναι στο DNA μας.

Έχετε την πανεπιστημιακή εμπειρία που πάντα ονειρευόσαστε

Η τοποθέτηση κάθε σπουδαστή στην καρδιά όλων σημαίνει ότι είστε ο πρωταγωνιστής της UIC Barcelona.

Αυτή είναι η δέσμευσή μας προς εσάς, που αντικατοπτρίζεται από την ατομική προσοχή, τις ομάδες μικρών τάξεων, το φιλικό διδακτικό όργανο, τις υποστηρικτικές υπηρεσίες και όλα όσα χρειάζεστε για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας.

Δημιουργία γεφυρών στην επαγγελματική πραγματικότητα

Είμαστε συνδεδεμένοι με την κοινωνία και τις επιχειρήσεις. Οι τάξεις ασκούνται και διδάσκονται από ενεργούς επαγγελματίες. Συμπληρώνονται από ένα πρόγραμμα τοποθέτησης στο χώρο εργασίας. Για όλους αυτούς τους λόγους, το UIC Barcelona έχει ένα από τα καλύτερα ποσοστά απασχολησιμότητας στο καταλανικό πανεπιστημιακό σύστημα.

Στη Βαρκελώνη και σε σχέση με τον κόσμο

Η πολυπολιτισμική Βαρκελώνη προσφέρει ένα γενικό υπόβαθρο ταλέντων και γνώσεων.
Έχουμε επίσης διεθνείς συμφωνίες και προγράμματα ανταλλαγών με πανεπιστήμια στο εξωτερικό. Μερικά από τα προγράμματα σπουδών μας διδάσκονται εν μέρει στα αγγλικά. μπορείτε να πάρετε ακόμη ολόκληρο το πρόγραμμα σπουδών σας σε αυτή τη γλώσσα.

Διαπίστευση

Το Πανεπιστήμιο Internacional de Catalunya ξεκίνησε επισήμως τις ακαδημαϊκές του δραστηριότητες τον Οκτώβριο του 1997. Ο Οργανικός Νόμος 11/1983 για την Πανεπιστημιακή Μεταρρύθμιση (LRU) μαζί με το 26/1984 Κοινοβούλιο της Καταλονίας θέσπισε το κατάλληλο νομικό πλαίσιο για τη δημιουργία ενός πανεπιστημίου με ικανότητα να χορηγούν πιστοποιητικά επίσημων πτυχίων. Το Fundación Familiar Catalana (Καταλανικό Οικογενειακό Ίδρυμα) ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για τη διεξαγωγή αυτού του ακαδημαϊκού σχεδίου.

Οι κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους ένας σπουδαστής πρέπει να εξετάσει τη μελέτη του στο UIC Barcelona

 1. Διεθνής εμπειρία σε μία από τις πιο συναρπαστικές πόλεις του κόσμου: Βαρκελώνη
 2. Αξιωματούχοι υψηλού επιπέδου και επαγγελματίες που αγαπούν να διδάξουν με μια διεθνή νοοτροπία
 3. Επίσημα πτυχία και πρακτική κατάρτιση
 4. Διεθνείς πρακτικές πρακτικές
 5. Υψηλό ποσοστό απασχολησιμότητας
 6. Ο βέλτιστος τρόπος για τη βελτίωση των γλωσσικών δεξιοτήτων
 7. Προσωπική καθοδήγηση και συμβουλές για όλα τα προγράμματα και για όλους τους μαθητές
 8. Δικτύωση και επαφές
 9. Ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας και επιχειρηματικότητας
 10. Συνέχιση της εκπαίδευσης: Μεταπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό. προγράμματα

Υπηρεσίες

Διαμονή: Εάν χρειάζεστε διαμονή κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο πανεπιστήμιο θα έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε αίτηση για φοιτητικές κατοικίες, διαμερίσματα και δωμάτια που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες σας.

Αθλητισμός: Η μελέτη στο UIC Barcelona σημαίνει εξελισσόμενη συνολικά ως άτομο. Ενθαρρύνουμε τους μαθητές να συμμετέχουν σε αθλητικές και σωματικές δραστηριότητες. Το πανεπιστήμιο προωθεί και διοργανώνει αθλητικές δραστηριότητες, διαγωνισμούς και παρέχει εκπτώσεις και άλλα πλεονεκτήματα στους σπουδαστές ώστε να έχουν πρόσβαση σε άλλες εγκαταστάσεις και οργανισμούς στη Βαρκελώνη.

Προγύμναση και συμβουλευτική: Υπηρεσίες συμβουλευτικής και καθοδήγησης που προορίζονται για τους μαθητές να επιτύχουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους προκλήσεις.

Φοιτητική ζωή

Υπηρεσίες σπουδαστών: σας βοηθά να επιτύχετε αυτό που είναι σημαντικότερο: τους προσωπικούς σας στόχους.

Διοργανώνει ένα ευρύ φάσμα πολιτιστικών, αθλητικών, κοινωνικών και ακαδημαϊκών δραστηριοτήτων. Η υπηρεσία παρέχει πληροφορίες και καθοδήγηση σχετικά με ακαδημαϊκά, διοικητικά και εξωσχολικά θέματα στο πανεπιστήμιο.

Οι φοιτητικές υπηρεσίες της UIC είναι υπεύθυνες για την ενημέρωση και την παροχή συμβουλών στους πανεπιστημιακούς φοιτητές σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των γραφειοκρατικών και άλλων εξωσχολικών θεμάτων.

Αποφοίτων: Η UIC Barcelona μεταδίδει την ακαδημαϊκή της φιλοσοφία στην κοινωνία μέσω της κοινότητας των 12.000 αποφοίτων της. Αυτή η φιλοσοφία είναι η αριστεία στην εργασία, το άτομο που βρίσκεται στο επίκεντρο όλων, η επιθυμία να υπηρετήσει και η συνεχής αναζήτηση της αλήθειας.

Τοποθεσίες

 • Barcelona

  Barcelona campus Inmaculada, 22, 08017, Barcelona

 • Turin

  Turin, Ιταλία

Ερωτήσεις