Keystone logo
Institut Paul Bocuse

Institut Paul Bocuse

Institut Paul Bocuse

Εισαγωγή

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

Το Institut Paul Bocuse είναι μέλος της διεθνούς ελίτ όταν πρόκειται για την παροχή διδασκαλίας στους τομείς της Διοίκησης Φιλοξενίας και των Μαγειρικών Τεχνών.

Εμπνευσμένο από τους δύο οραματιστές συνιδρυτές και την εξαιρετική καριέρα του, ο Paul Bocuse, διεθνής αστέρας των μαγειρικών τεχνών, και ο σεφ του αιώνα με 3 αστέρια Michelin εδώ και 50 χρόνια, και ο Gérard Pélisson, συνιδρυτής του Accor Group, της διοίκησης και της επιχειρηματικής επιτυχίας - το Ινστιτούτο απολαμβάνει ένα μοναδικό κύρος στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο.

Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε σε εσάς το πάθος και το καινοτόμο, σύγχρονο όραμά μας, το οποίο η σχολή μας έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στις αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η βιομηχανία μας, να εκπαιδεύσει όλους εσάς ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις του αύριο.

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ

 • 140 υψηλά ειδικευμένοι και πολυεπιστημονικοί μόνιμοι καθηγητές και επαγγελματίες θα σας μεταφέρουν τη διεθνή τους διαχειριστική εμπειρία σε όλους τους τομείς της επιχείρησης ξενοδοχείων και εστιατορίων. 40 από αυτούς έχουν διδακτορικό ή άλλο διδακτορικό.
 • Η μαγειρική μας εκπαίδευση βασίζεται στην ανταλλαγή εμπειριών και δεξιοτήτων από περισσότερους από 20 εξειδικευμένους, επαγγελματίες, μόνιμους σεφ, συμπεριλαμβανομένης ομάδας Meilleurs Ouvriers de France.
 • Περισσότεροι από 150 ειδικοί από όλο τον κόσμο είναι το κερασάκι στην τούρτα της φανταστικής διδασκαλικής μας ομάδας. Μπορείτε να συγκεντρώσετε τις ανταμοιβές της απίστευτης εμπειρίας τους για να αποκαλύψετε το δικό σας στυλ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ

Είμαστε διεθνώς γνωστοί για την τοποθέτηση των ανθρωπίνων όντων ακριβώς στο επίκεντρο της προσέγγισής μας στην εκπαίδευση. Προσπαθούμε να αναγνωρίσουμε και να εξαγάγουμε το ταλέντο μέσα από μια μοναδική προσέγγιση που βοηθά κάθε άτομο να υπερέχει και να αποκαλύπτει κάθε πτυχή της προσωπικότητάς του.

Με εμάς, μπορείτε να προσαρμόσετε την εκμάθησή σας επιλέγοντας επιλογές που θα βελτιώσουν τις ικανότητές σας σύμφωνα με τις ικανότητές σας και τις προσδοκίες σας, επαγγελματικές και προσωπικές.

ΕΜΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Τα προγράμματα μας, από πτυχία Bachelor έως Διδακτορικά, βασίζονται σε διεθνή ακαδημαϊκά μοντέλα, δίνοντάς σας πανεπιστημιακή και επαγγελματική αναγνώριση σε όλο τον κόσμο.

Institut Paul Bocuse είναι η μόνη ευρωπαϊκή ομάδα κατάρτισης που ειδικεύεται στον κλάδο της φιλοξενίας που διαθέτει Ερευνητικό Κέντρο στην πανεπιστημιούπολη του.

Μια πηγή καινοτομίας που ακούγεται στο μέλλον, η έρευνα αυτή εμπλουτίζει συνεχώς το περιεχόμενο των προγραμμάτων μας και διασφαλίζει ότι βρισκόμαστε στην αιχμή της εκπαίδευσης.

Στον πυρήνα του εκπαιδευτικού μας συστήματος, οι μέθοδοι και οι πρακτικές μας ήταν πάντα δυναμικές και δημιουργικές, όπως:

 • Διαπανεπιστημιακές μελέτες περιπτώσεων
 • SPOCs
 • Σοβαρές Αγώνες
 • Μάθηση μέσω του παιχνιδιού
 • Αναπήδησε τις τάξεις
 • Εκκολαπτήρια επιχειρήσεων

Ενθαρρύνουμε τη μάθηση μέσω της εμπειρίας, προσφέροντάς σας μερικές πολύ συγκεκριμένες δεξιότητες για να μπορέσετε να ανοίξετε το μυαλό σας σε συνδυασμό με ένα υψηλό επίπεδο πρακτικής εμπειρογνωμοσύνης.

Η θεωρία εναλλάσσεται με την πρακτική μάθηση: θα συμμετάσχετε σε μια ποικιλία συνεργατικών σχεδίων σε συνεργασία με τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας. Αυτή η προσέγγιση της μάθησης σας βοηθά να εδραιώσετε όσα γνωρίζετε, σας δίνει νόημα, αναπτύσσει το επιχειρηματικό πνεύμα, την ηγεσία σας και την ικανότητά σας να εκφραστείτε δημόσια.

Οι σπουδαστές του Institut Paul Bocuse συμμετέχουν σε σημαντικές εκδηλώσεις όπως το SIRHA, για να βρουν νέες ιδέες που εμπνέουν το σύνολο του επαγγέλματος.

Δημιουργήστε νέες δυνατότητες για το μέλλον σας

Είμαστε το πρώτο κολέγιο αφιερωμένο στη φιλοξενία και τις μαγειρικές τέχνες με ένα Κέντρο Ανάπτυξης. Αποτελείται από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας φιλοξενίας και προπονητές ανθρώπινου δυναμικού που βοηθούν στη συγκέντρωση των διαφόρων σταδίων του σχεδίου σταδιοδρομίας σας.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας επαγωγής σας, θα ολοκληρώσετε μια αξιολόγηση δεξιοτήτων και μια δοκιμή προσωπικότητας για να δημιουργήσετε το προσωπικό και επαγγελματικό προφίλ σας, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε μαζί μας πώς θέλετε να αναπτύξετε για να βοηθήσετε την μελλοντική σας ένταξη στο χώρο εργασίας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΑ ΒΑΘΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΟΣΜΟΥ

Η ικανότητά σας να σκέφτεστε το μέλλον, να είστε ενεργά σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τις τεχνικές και διαχειριστικές δεξιότητες που αποκτάτε κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής σας και βεβαιωθείτε ότι βρίσκετε το σωστό δρόμο για εσάς σε υπάρχουσες ή μελλοντικές περιοχές της βιομηχανίας ξενοδοχείων και εστιατορίων.

Τοποθεσίες

 • Écully

  Château du Vivier - 1A Chemin de Calabert - 69130 Ecully, , Écully

Ερωτήσεις