Keystone logo
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Εισαγωγή

Επιλέξτε φιλελεύθερες τέχνες. Στην Ιαπωνία.

Το International College of Liberal Arts (iCLA) είναι ένα τετραετές κολέγιο φιλελεύθερων τεχνών αμερικάνικου στυλ, όπου η κύρια γλώσσα διδασκαλίας είναι τα αγγλικά. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων ως μέρος ενός καινοτόμου προγράμματος σπουδών που οδηγεί σε πτυχίο Bachelor στις Διεθνείς Φιλελεύθερες Τέχνες. Μόλις 90 λεπτά δυτικά του Τόκιο, το iCLA συνδυάζει ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον μάθησης με ένα όμορφα παραδοσιακό ιαπωνικό περιβάλλον στη σκιά του όρους Φούτζι. Το iCLA προσφέρει στους μαθητές τη μοναδική ευκαιρία να εντρυφήσουν στην ίδια την ουσία του ιαπωνικού πολιτισμού, αποκτώντας παράλληλα μια σύγχρονη και παγκόσμια σχετική εκπαίδευση στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας.

Εγγραφείτε στην Εικονική Ανοιχτή Πανεπιστημιούπολη του iCLA στις 6 Απριλίου 2024

Όλοι οι προπτυχιακοί φοιτητές του iCLA μοιράζονται μια εμπειρία στο πρόγραμμα σπουδών του κολεγίου φιλελεύθερων τεχνών στη μελέτη για το καινοτόμο πτυχίο μας Bachelor of International Liberal Arts. Το πρόγραμμα σπουδών iCLA σχεδιάστηκε για να καλλιεργεί κριτική, δημιουργική, ανεξάρτητη και παγκόσμια σκέψη. Οι μαθητές του iCLA μαθαίνουν πώς να αποκτούν και να αναλύουν τη γνώση για να δημιουργούν τις δικές τους απαντήσεις σε παλιές ερωτήσεις.

Η οικιστική πανεπιστημιούπολη μας παρέχει μια διαπολιτισμική εμπειρία διαβίωσης, διασφαλίζοντας ότι τα θέματα της διεθνοποίησης και της παγκοσμιοποίησης διαρκούν καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής στο iCLA, όχι μόνο στην τάξη. Οι μικρές διαδραστικές τάξεις αποτελούν τον πυρήνα της παιδαγωγικής μας προσέγγισης. Οι χαμηλές αναλογίες καθηγητών προς σπουδαστές ενισχύουν τις στενές συνδέσεις μεταξύ εκπαιδευτών και σπουδαστών και ενισχύουν την επικοινωνία και τη συνεργασία μεταξύ των ίδιων των φοιτητών.

Η κοινή εμπειρία του πρώτου έτους περιλαμβάνει την εστίαση σε μαθήματα θεμελίωσης και μαθήματα omnibus που είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους μαθητές να βρουν τι είναι ενδιαφέρον για αυτούς και να λάβουν μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με τον κύριο τομέα σπουδών τους.

Στο δεύτερο έτος, οι μαθητές εξετάζουν πιο προσεκτικά την ειδικότητά τους ενώ παρακολουθούν ποικίλα μαθήματα και εργαστήρια βιωματικής μάθησης. Οι παραδοσιακές ειδικότητες στις Παγκόσμια Επιχειρήσεις και Οικονομικά και Πολιτικές Επιστήμες εμπλουτίζονται με την ενσωμάτωση με μαθήματα στην Επιστήμη των Δεδομένων, την Ψυχολογία και την Κοινωνιολογία που παρέχουν βάθος και εύρος. Μαθήματα στις Τέχνες, τη Μουσική, τις Γλωσσικές Τέχνες, τις Παραστατικές Τέχνες, δίνονται σε μια συμβιωτική σχέση στις κύριες ειδικότητες των Ιαπωνικών Σπουδών και των Διεπιστημονικών Τεχνών. Η μοναδική φύση των Ανθρωπιστικών Σπουδών αναδεικνύεται από τη φιλοσοφία «σχεδίασε τη δική σου κύρια» όπου οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων από διαφορετικούς κλάδους και να σχεδιάσουν τη δική τους κατεύθυνση.

Στο τρίτο έτος, οι φοιτητές έχουν καλή αίσθηση του πεδίου εξειδίκευσής τους και μπορούν να συνεχίσουν μια εις βάθος μελέτη στον κύριο τομέα σπουδών τους. Οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν εμπειρία σπουδών στο εξωτερικό (προαιρετική για διεθνείς φοιτητές) σε ένα από τα 60 συνεργαζόμενα σχολεία σε 30 χώρες.

Τον τελευταίο χρόνο, το ανώτερο σεμινάριο και το Graduation Research Project (GRP) αποτελούν το επίκεντρο της μελέτης. Το GRP επιτρέπει στους μαθητές να επιδείξουν τις δεξιότητες γραφής, κριτικής σκέψης και επίλυσης προβλημάτων που έχουν μάθει κατά τη διάρκεια του κολεγίου. Οι μαθητές αναπτύσσουν ανεξάρτητη σκέψη συζητώντας και μοιράζοντας την έρευνά τους με την ομάδα συνομηλίκων και ετοιμαστούν να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα μετά το κολέγιο.

Εισαγωγές

Πώς να εφαρμόσει

Η υποβολή αίτησης στο iCLA είναι εύκολη μέσω του διαδικτυακού μας συστήματος αιτήσεων. Υπάρχουν διαφορετικές διαδικασίες ανάλογα με την κατηγορία εισδοχής σας ως εξής:

Οι διεθνείς φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά.Οι Ιάπωνες φοιτητές που έχουν σπουδάσει σε ξένο πρόγραμμα σπουδών για τουλάχιστον δύο χρόνια μεταξύ της τάξης 7-12 και πληρούν την απαίτηση αγγλικής γλώσσας του TOEFL iBT 76 (ή ισοδύναμου αποδεκτού τεστ επάρκειας) μπορούν επίσης να υποβάλουν αίτηση μέσω του διεθνούς διαδικτυακού μας συστήματος αιτήσεων, ακολουθώντας το ίδιο κατευθυντήριες γραμμές για τους διεθνείς αιτούντες.Ιάπωνες φοιτητές που δεν έχουν σπουδάσει σε ξένο πρόγραμμα σπουδών ή δεν πληρούν τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας, δείτε τις λεπτομέρειες της διαδικασίας αίτησης για εγχώριους φοιτητές στην αρχική μας σελίδα.

Διαδικασία εφαρμογής:

  1. Βεβαιωθείτε ότι πληροίτε τις απαιτήσεις εισόδου μας και είστε επιλέξιμοι για αίτηση
  2. Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης και ανεβάστε τα απαιτούμενα έγγραφα
  3. Πληρώστε το τέλος αίτησης 7.000 ¥
  4. Έλεγχος και συνέντευξη της αίτησης
  5. Κοινοποίηση αποτελεσμάτων

Μέθοδος Διαλογής: Οι αιτήσεις αξιολογούνται με βάση μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση όλων των εγγράφων, συμπεριλαμβανομένου του δοκιμίου (Δήλωση Σκοπού) και μιας συνέντευξης. Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν ατομικά μέσω email σχετικά με τις εισαγωγές και τα αποτελέσματα των υποτροφιών.

Τοποθεσίες

  • Kofu

    2-7-17 Sakaori

Ερωτήσεις