Keystone logo
HZ University of Applied Sciences

HZ University of Applied Sciences

HZ University of Applied Sciences

Εισαγωγή

HZ University of Applied Sciences βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της Ολλανδίας. Με πληθυσμό περίπου 4.800 εθνικών και ξένων φοιτητών, είμαστε ένα μικρό πανεπιστήμιο με προσωπική προσέγγιση. Η HZ προσφέρει προγράμματα σπουδών υψηλής ποιότητας. Από το 2011 -έτσι τα τελευταία έντεκα χρόνια- το HZ βρίσκεται στα τρία κορυφαία ολλανδικά πολυεπιστημονικά πανεπιστήμια εφαρμοσμένων επιστημών.

Ως πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών, εστιάζουμε σε ευκαιρίες εκπαίδευσης και έρευνας που βασίζονται στην πρακτική. Η στενή μας συνεργασία με τον επιχειρηματικό κόσμο, διάφορα ερευνητικά κέντρα και το παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών μας πανεπιστημίων είναι υψίστης σημασίας.

Σχετικά με εμάς

Το HZ έχει περίπου 4.800 φοιτητές κατανεμημένους σε τέσσερα έτη σπουδών και περίπου 25 προγράμματα πτυχίου, οκτώ από τα οποία διδάσκονται στα αγγλικά. Περίπου 500 φοιτητές προέρχονται από χώρες εκτός της Ολλανδίας, επομένως έχουμε έναν υπέροχο συνδυασμό Ολλανδών και ξένων φοιτητών. Τα εύκολα μαθηματικά θα σας πουν ότι με τέτοιους αριθμούς, οι τάξεις θα είναι μικρές.

Όπου έχουν σημασία οι μαθητές

Οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό δίνουν μεγάλη έμφαση στην ατομική καθοδήγηση. Ο προπονητής σπουδών σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε μαθήματα και να εξερευνήσετε τις δυνατότητες σταδιοδρομίας σας. Ρωτήστε οποιονδήποτε διεθνή φοιτητή και θα σας πει ότι οι καθηγητές και οι καθηγητές είναι άμεσα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν όταν χρειαστεί. Το HZ διαθέτει επίσης εγκαταστάσεις και ατομικές υπηρεσίες για μαθητές με αναπηρία ή χρόνια ασθένεια.

Η επαγγελματική μας εμπειρία

Ως πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών, έχουμε τοποθετηθεί ως ειδικοί στο νερό, την ενέργεια και τη ζωτικότητα. Τα προγράμματά μας είναι απόλυτα συμβατά με αυτά τα αιχμή αιχμής.

Στην κορυφή

Κάθε χρόνο ο «Keuzegids Hoger Onderwijs» (Οδηγός για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση) πραγματοποιεί έρευνα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ολλανδία. Από το 2011 ο οδηγός κατατάσσει το HZ στα 3 κορυφαία πολυεπιστημονικά ολλανδικά πανεπιστήμια εφαρμοσμένων επιστημών. Η ποιότητα και η προσβασιμότητα των καθηγητών μας και των μικρών φοιτητικών ομάδων είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της HZ. Αλλά και οι αίθουσες διδασκαλίας, οι χώροι εργασίας και οι εγκαταστάσεις υπολογιστών βαθμολογήθηκαν ως άριστες.

Ποιότητα & Διαπίστευση

HZ στην κορυφή 3

Οι Κάτω Χώρες συγκαταλέγονται σταθερά μεταξύ των καλύτερων εκπαιδευτικών συστημάτων στον κόσμο. Κάθε χρόνο το «Keuzegids Hoger Onderwijs» (Οδηγός για την τριτοβάθμια εκπαίδευση) πραγματοποιεί έρευνα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στις Κάτω Χώρες. Η HZ κατατάσσεται στα τρία κορυφαία πολυεπιστημονικά πανεπιστήμια εφαρμοσμένων επιστημών από το 2011.

Διαπίστευση

Το HZ είναι ένα κυβερνητικά χρηματοδοτούμενο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών (HBO). Για να λάβουν κρατική χρηματοδότηση στις Κάτω Χώρες, τα ινστιτούτα πρέπει να πληρούν συνεχώς μια σειρά απαιτήσεων ποιότητας. Η ποιότητα των τμημάτων και των προγραμμάτων αξιολογείται τακτικά από αναγνωρισμένους VBI (Οργανισμούς Αξιολόγησης Επισκεπτών) του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού και Επιστημών.

Τα προγράμματα Bachelor, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων της αγγλικής γλώσσας, που διδάσκονται στο HZ έχουν διαπιστευθεί από τον NVAO (Ολλανδικός-Φλαμανδικός Οργανισμός Διαπίστευσης) βάσει διεθνών συμφωνιών.

Δήλωση αποστολής

Είμαστε ένα ινστιτούτο γνώσης με παγκόσμιο προσανατολισμό, με συγκεκριμένο προσανατολισμό εντός των τομέων αντοχής και νερού, ασφάλειας, καινοτομίας και εταιρικής γνώσης.

Οι διάφορες ομάδες-στόχοι μπορούν να κατακτήσουν τις επιλεγμένες ικανότητές τους μέσω της εξατομικευμένης εκπαίδευσης, για μια δια βίου καριέρα σε μια πολυπολιτισμική και πολύμορφη κοινωνία. Θέλουμε να είμαστε συνεργάτες εταιρειών, ινστιτούτων και αρχών, προκειμένου να φροντίζουμε κάθε ανάγκη γνώσης και καινοτομίας τους. Ως εκ τούτου, εστιάζουμε σε μια σειρά από αιχμές του δόρατος, γεγονός που μας κάνει ελκυστικούς σε μια αγορά που υπερβαίνει κατά πολύ τα περιφερειακά και ακόμη και τα εθνικά σύνορα. Αυτές οι αιχμές του δόρατος είναι ανθεκτικότητα και νερό, ασφάλεια και καινοτομία και επιχειρηματικότητα. Αυτό τονίζεται εκ νέου και από την ύπαρξη εισηγητών στους συγκεκριμένους τομείς.

Κάθε άτομο μετράει

Μια αποστολή ενσωματώνεται επίσης συνεχώς σε ένα σύνολο «αξιών», που παρέχει κατεύθυνση για σκέψεις και πράξεις. Οι βασικές μας αξίες είναι η ποιότητα, η προσωπική ανάπτυξη, ο αμοιβαίος σεβασμός και ο επαγγελματικός προσανατολισμός. Διάφορα μέρη και έγγραφα HZ υπογραμμίζουν επίσης την απαιτούμενη προσοχή για θέματα εθνοτικών και διερμηνείας, τόσο σε γενικές όσο και σε επαγγελματικές καταστάσεις. Θέλουμε να είμαστε μια κοινότητα όπου κάθε άτομο μετράει και όπου κάθε άτομο θεωρείται ως άτομο, όπου η συνεργασία μαζί είναι υψηλή στον κατάλογο προτεραιοτήτων και όπου υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός για τις αναπτυξιακές δυνατότητες όλων των εμπλεκόμενων.

Τοποθεσίες

 • Vlissingen

  Edisonweg 4, 4382 NW, Vlissingen

  • Middelburg

   Het Groene Woud 1-3, 4331 NB, Middelburg

   • Velp

    Larensteinselaan, 26-A, 6882 CT, Velp

    Ερωτήσεις